Додати запис

Тож скільки пільговиків перевозить ЛПЕ?

Дивні речі спостерігаю.

http://vip.volyn.ua/articles/u-luckyh-troleybusah-yizdytyme-bilshe-pilgovykiv

"Варто затвердити коефіцієнт співвідношення кількості безплатно перевезених пасажирів та платних пасажирів в електротранспорті в розмірі – 2,37. Раніше цей показник становив 2, 36. Це означає, що на 100 платних пасажирів їздитиме 237 пільговиків." Тобто, з мільйона пасажирів 703264 - пільговики!!!

Наступна цифра.

http://lib.rada.gov.ua/DocDescription?doc_id=166860

"Існуюча система розподілу цієї субвенції передбачає різні коефіцієнти співвідношення платного і безплатного пасажира для різних міст і районів нашого краю. Якщо для інших міст обласного підпорядкування цей коефіцієнт у 2009 році становить 6,6, то для Луцька - лише 1,2. Це означає, що субвенцію "пільговикам" нараховують із розрахунку 1,2 гривні на 1 гривню пасажира, який за проїзд платить. У Ковелі чи Нововолинську - 6,6 гривні на 1 гривню пасажира-платника." Тобто, з мільйона пасажирів луцьких тролейбусів 545454 - пільговики у 2009 році.
То виходить, що в Луцьку кількість пільговиків, яких "везе" власним коштом один пасажир-непільговик, збільшилася за 7 років на 29% (1/545454*703264=1,29).

Серед пенсіонерів 2/3 - це жінки. Пенсійний вік яким поступово збільшили на 5 років. І виходить, що замість зменшення числа пільговиків на проїзд у тролейбусах ми отримали значне збільшення їх кількості!

Здається, за сім останніх років в Луцьку оселилися 200 тисяч бабусь з навколишніх сіл!!!

Які безперестанку катаються тролейбусами!!!

Якщо середня українська пенсіонерка з часів пенсійної "реформи" Тигіпка "постарішала", то звідки така аномальна мобільність старушенцій у нашому Луцьку??????

І вишенька на тортик:

Статистика по Україні:

http://mtu.gov.ua/content/statistichni-dani-po-galuzi-avtomobilnogo-transportu.html

Щорічно послугами міського електротранспорту (трамвай, тролейбус) користується понад 2 млрд. пасажирів (з них 67% - громадяни пільгових категорій).

Однак,

http://www.volynpost.com/news/83149-lucki-trolejbusnyky-prozvituvaly-pro-robotu-za-rik

За словами директора підприємства Ігоря Грицюка, у 2016 році ¾ пасажирів тролейбусів були пільговиками, тобто, їздили безплатно.

Тобто 8% пільговиків туди-сюди - не важливо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
такі великі витрати на встановлення електронного квитка? Віддайте мені зароблену пенсію і я наплював на ваші пільги!
Відповісти
Якась чепуха виходить.
Відповісти