Додати запис

Підписавши мовний закон, Янукович понесе кримінальну відповідальність за державну зраду

8 серпня 2012 року увійде в історію України як день, коли правляча в Україні колоніальна влада з ініціативи московських холуїв, які узурпували владу в країні, та їх лідер - Віктор Янукович, на офіційному рівні узаконили відновлення політики русифікації та запустили процес витіснення і знищення української мови.

Підписання президентом України Віктором Януковичем антиконституційного закону Ківалова-Колесніченка «Про засади державної мовної політики», прийнятого з порушеннями усіх правових норм, стало ще одним наріжним каменем зрадницької політики правлячого режиму, тріумфом офіційної українофобської політики у державі.

Нащадки радянсько-московських окупантів, манкурти-перевертні та відверті вороги існування України як незалежної суверенної держави зробили все для того, щоб у XXI столітті відновити процес масштабної русифікації і не допустити становлення вільної української нації.

Підписання Януковичем антиукраїнського закону остаточно повертає Україну у колоніальний статус, несе реальні загрози існування та розвитку української нації. Це – прямий замах на українську мову, українську ідентичність і українську державність.

Правляча у країні колоніальна камарилья виявилася прямими нащадками ворогів України та української мови. Їх імена назавжди увійдуть у чорний список тих, хто нищив українську націю і будуть вивчатися у підручниках історії, як приклад зради і запроданства.

Немає нічого дивного у тому, що рука лідера олігархічної Партії регіонів та фактичного власника вкраденої у народу резиденції Межигір’я не здригнулася поставити свій підпис під цим ганебним і злочинним актом. Світогляд Януковича є світоглядом не українського президента, а малоросійського губернатора, який радий вислужитися перед Кремлем.

Партія регіонів та її сателіти разом з продажними «тушками» у парламенті не мають нічого спільного з Україною. Це – чужорідний ворожий елемент, наслідок багатолітньої московської окупації і деградації мислення, від якого потрібно радикально очиститися, щоб здобути справжню, а не бутафорну свободу та незалежність.

Тому український народ має винести жорсткий вирок усій правлячій колоніальній олігархічній хунті, яка системно і послідовно знищує його душу, плює на його історію, ганьбиться над пам’яттю його предків і наживається за його рахунок. Голос, відданий за п’яту колону Кремля – Партію регіонів і її явних чи прихований союзників – є голосом, відданим у домовину України.

Партія регіонів, як ініціатор наступу на українську мову, і Янукович, як виконавець волі кремлівських господарів, понесуть кримінальну відповідальність за державну зраду перед українською нацією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я зовсім не мав сумніву,що "Гарант" підпише цей "ЗАКОН"! Він же така ж НАВОЛОЧ.як всі ті,що причетні до цього ГАНЕБНОГО та АНТИУКРАЇНСЬКОГО "закону",а головний герой це - ветлівсько-любешівсько-волинський ІУДА Адам мартинюк,ЦЕ ПОЗОРИЩЕ ВОЛИНІ!!!
НУ ЩО,ВЛАДА ЩЕ РАЗ ДОКАЗАЛА,ЩО ДОЛЯ МАЛОРОСІЇ - це її ТЕЛЯЧА МОВА,а ми прості українці НІЧОГО НЕ ЗМОЖЕМО ЗМІНИТИ!!!!!!!!!!
Відповісти
Запукры ничего не могут-только вонять.
Відповісти
воняєш ти, чушка опана, колись довоняєшся і сядеш років так на 5... за розпалювання ворожнечі
Відповісти
Ох насмішили. Та слєсарь другого розряда Вітів ужизнь так не напише! От відгук (перший) - то його стиль. Впізнаєте: "НАВОЛОЧ", "ГАНЕБНОГО та АНТИУКРАЇНСЬКОГО","ПОЗОРИЩЕ", "МАЛОРОСІЇ - це її ТЕЛЯЧА МОВА". Напевно, прочитав, що за нього написав Пирожик, проплакався і згарячя настрочив відгук собі любимому)
Відповісти
Мою відповідь ЕКСПЕРТУ не надрокували?! Чому??? СЛАБО??? А ДЕ СВОБОДА СЛОВА?????
Відповісти
Для "nfr".
Тяжело быть тупым.
В соответствии законодательством Украины 100% ответственности за содержание материалов несет главред- в данном случае Ю.Рычук.
Что бы, кто бы не написал-последнее слово за модератором, сотрудником редакции. И соответственно отвечает редакция.
По сравнения с тем, что я написал материалы "ВП" содержат столько националистических текстов, что их на десяток "ухвал" хватит.
Нацизм, ксенофобия-кредо "ВП"
Подавай в суд -успехов.
Відповісти
Слухай Толя: якби Янек не підписав Закон, то Свобободі не було б з чим іти на вибори...
Відповісти