Додати запис

В укропському цирку зміни – одного клоуна поміняли на іншого

Коли професійний клоун стає директором професійного цирку, відразу відбуваються зміни на краще. Це і не дивно, бо цирк якби для того і функціонує, аби людям які прийшли на виставу, було смішно, а клоун якраз найкраще розуміється в цьому процесі.

Коли політичний клоун стає директором політичного цирку в певному місті, то тоді люди також сміються, але не всі. Сміються журналісти, політики, громадські діячі, депутати, а всім іншим приходиться плакати.

В Луцьку якраз так і сталось. Почалась політична війна, а на війні як на війні – розумний насміється, дурний навоюється, а хитрий накрадеться. На війні не має сталого процесу, сторони то виграють, то програють і відповідно до цього відбуваються зміни.

Програвши чергову партію до такої степені, що почало смердіти (причому негарний запах реально відчувається в Луцьку) виникла необхідність змін – клоуна, який завалив роботу прийшлось замінити. Ясна річ, що любий політик, який відчуває хоч найменшу перспективу, і не є політичним самогубцем, не виявив бажання раніше часу портити собі кар’єр, тому прийшлось витащити політичного трупа, але з замашками клоуна і садити його в крісло.

А коли директором політичного цирку стає політичний труп, то сміятись вже ніхто не буде, всім прийдеться плакати, в тому числі і журналістам, політикам, громадським діячам і депутатам.

Тим не менше, вся ця укропська шобла попреться на вибори. Люба людина, яка реально оцінює ситуацію і дивиться на світ адекватними очима, скаже, що в шобли шансів не має і буде права.

Але – справа в тому, що приблизно в 1000 р. до н.е. фінікійці винайшли грошові знаки і з того часу практично всі питання стали вирішуватись набагато простіше і швидше. Але - навіть якби не було грошових знаків, то в Україні росте гречка, і ви всі прекрасно знаєте, що саме в Україні з допомогою гречки політики вирішують необхідні їм питання і вирішують доволі успішно.

Результату чекати залишилось недовго – у вересні стане ясно, люблять гречку в Луцьку, чи вона вже в печінках сидить.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автору респект :)
Відповісти
Автор з Володимира. Певно в Володимирі все ок. Саганюк влаштовує. Автор чи точніше актор вже про Луцьк пише. Залишив би контакти з кошторисом під статею, можливо знадобиться)))
Відповісти
О чудак Гороть вже на Луцк перейшов. Він же того во - представник человєків у правах, він всьо-о-о-о знає )))))))))))))
Відповісти
О чудак Гороть вже на Луцк перейшов. Він же того во - представник человєків у правах, він всьо-о-о-о знає )))))))))))))
Відповісти
Так, з Володимира. Не хочу, аби укропський цирк приїхав на гастролі в наше місто, тому і пишу. Мої контакти вам не знадобляться. Займіться контактами своїх крис - їм прийдеться прийдеться платити по кошторису, коли вони почнуть розбігатись. Дно вашого кораблика почало протікати, ви дуже часто його пробивали.
Відповісти
написано цей текст якось ... беззмістовно чи що, та і відверто зверхньо і хамовито ... 'гав-гав-гав' на замовлення політичних конкурентів перед виборами і більше нічого... ось і весь зміст
Відповісти
Ви маєте на увазі директором політичного цирку стає політичний труп-пустоцвітний дідусь?
Відповісти
Помилка на помилці....приходиться плакати,до такої степені,любий політик,портити,витащити,прийдеться...Автор прогулявав уроки української мови?
Відповісти
На сайті глючить антиспам, тому не можу відповісти кожному окремо.
"Лучанину" - Якщо політики опускаються нижче плінтуса, то як ще про них можна писати. Хамства тут не має, є іронія, а іронія супутниця правди. "На замовлення політичних конкурентів" - це стандартний темник, коли не має що сказати по суті.
"Малому" - так, саме це я маю на увазі.
"Я" - стиль такий. Це ж не заява в суд.
Відповісти
Довідка. Нічого особистого-тільки факти.
Народився в м. Дубно, Рівненської області. З 1975 по 1977 рік навчався у Калінінському (Тверському) суворовському військовому училищі.Єдиний з випуску яки НЕ служив в Афганістані. Комсомолець. Присяга на вірність СРСР
З 1977 по 1981 рік навчався в Ленінградському вищому загальновійськовому командному училищі.(кандидат в члени КПРС)
Спеціальність: командна тактика мотострілкових військ.
Кваліфікація: інженер з експлуатації гусеничних та колісних машин.
Служба в Збройних Силах:
1981-1988 рр. - командир взводу;(член КПРС)
1988-1992 рр. - командир роти; (Присяга на вірність РФ в лютому 1992р.)
1992-1993 рр. - помічник командира військової частини по службі військ;
1993-1994 рр. - офіцер-психолог авіаційно-технічної бази;(Присяга на Вірність Україні)
1994-2001 рр. - заступник командира авіаційно-технічної бази з виховної роботи;
2001-2004 рр. заступник командира авіаційної бази з виховної роботи;
З 2004 року звільнений з лав Збройних Сил України у відставку.
В 2004 році працював вчителем допризовної підготовки ЗОШ № 23 м.Луцька.
З 2006 року по даний час очолює Луцьку міську партійну організацію
ВО «Батьківщина».
Відповісти