Додати запис

«Волинські новини» підставили Палицю?

19 липня о 12:19 на сайті ІА «Волинські новини», який входить до медіа-групи одного з лідерів «УКРОПу», голови Волинської облради Ігоря Палиці, з'явилася публікація під назвою «ЯК ВОЛИНСЬКИЙ «КНЯЗЬ» ГРІЄ ПАРТІЙНУ КАСУ БПП КОНТРАБАНДНИМИ ГРОШИМА».

В принципі в цьому немає нічого дивного, адже «Волинські новини» ледь не щодня публікують інформацію з критикою Президента України Петра Порошенка та його політичної сили - партії «Солідарність».

Однак подив викликав колаж, який передував тексту цієї статті. На ньому окрім Гаранта зображений Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. А, власне, подив викликаний тим фактом, що кілька тижнів тому укропівець Ігор Поліщук заявляв, що Ігор Палиця домовився особисто з паном Гройсманом про виділення 25 мільйонів гривень субвенції на добудову 27-ї школи в м.Луцьку.



Але згодом Голова Волинської ОДА повідомив, що гроші на добудову луцької школи дійсно внесли до Державного бюджету. Але не 25, а 10 мільйонів гривень. І посприяв цьому, за словами губернатора, не Ігор Палиця, а нардеп від Луцька Ігор Лапін, за що йому пан Гунчик й подякував.

Тому стаття на «Волинських новинах» з карикатурою на Гройсмана сьогодні виглядала як «помста» від очільника облради.

Проте проіснувала ця «помста» на «Волинських новинах» недовго. Вже за годину статтю з сайту зняли і за цим посиланням залишилося повідомлення про «Помилку 404». Або керівництво обласної ради раптово вирішило не спалювати всі мости з Гройсманом, або ця стаття була «прорахунком» головного редактора «Волинських новин», бо фактично підставляла Палицю в очах очільника Уряду.



Втручання власників медіа-ресурсу в принципі є порушення Конституції та законів, бо це утиск свободи слова та свободи ЗМІ. Проте «Волинські новини» вже давно не сприймаються як засіб масової інформації, бо фактично перетворилися на пропагандистській рупор волинського «УКРОПу».

А щодо статті – то хоч її і видалили, але кеш Google пам’ятає все. Навіть видалені сторінки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маємо дві біди. Одна – це «дуже професійна» обласна адміністрація. А друга – безпорадна обласна рада. Вони навіть територію навколо будівлі обласної ради впорядкувати не можуть, традиційно вирощують бур’яни. То що вже казати про щось інше.
Відповісти
На сторінках так званих "Волинських новин" виступила пані Констанкевич з "лаконічним" заголовком: «Відкликання луцьких депутатів режисують». Вчителька, як завжди, лукавить і кривить душею. Усе відбувається з точністю до навпаки. Сценарій режисується УКРОПом, і режисується дуже грубо. Щодо "великих грошей, щоб зробити цей сценарій в масштабах Луцька", то такі "сценарії" заради примх і бажань цієї пані влаштовувались двічі: перший раз "в масштабах Луцька", на що було витрачена сила-силенна грошей, і невдало. Другий раз - в масштабах області (Маневицький округ). Там витрати понеслись чи не вдвічі більші. Віддачі немає. Скромні можливості інтелекту і політичної ваги вчительки української мови не окуплять витрат на в Луцьку, ні в в поліських районах. Так що і "атрибути", і "лаштунки" цих двох спектаклів теж були не дешевими. Чуже бачиться під лісом, а свого не видно під оком. Сьогодні ця "патріотична" партія має два кандидати в парламенті (Волинь і Івано-Франківськ), обидва - довибрані. Пишатись особливо немає чим. І пані Констанкевич уся в словах, як в шовках. А справи відсутні.
Відповісти