Додати запис

#ПлівкиТиводара як вирок журналістиці

Вчора усі слухали #ПлівкиТиводара. Обурювалися рівнем відчуття безкарності, який демонстрували “переговорщики”. Сміялися над стилем спілкування і культури цих “шпигунів нового часу”. Хвалили СБУ, які зробили нестандартний медіа-хід.

А я вчергове засмутився. Бо побачив, як наша журналістика пробила чергове дно.

*. *. *

Ні, я далекий від наївного бажання відстоювати повну незалежність медіа від бізнесу, влади, олігархів, граду, магнітних бур, фаз місяця чи ще чогось. Я реаліст, і розумію правила гри.

Але тєлєкампанія “Аверс” дно таки пробила.

Бо #ПлівкиТиводара продемонстрували: Наталія Московка працює і тісній зв’язці з напівбандитським формуванням. З каламутними особами, які стежать за людьми, ховаються мєжду машинами, хапаються за “волини”, кажуть через слово “бл....” і так далі...

*. *. *

Нагадаю: Наталія Московка – керівник цілої телекомпанії. Здавалося б, авторитетної і такої, де працює цілий колектив журналістів.


Наталія Московка


Наталія Московка – медійник з величезним досвідом. Зі зв’язками і знайомствами. Мала б вести авторську програму. Чи бути ведучою цікавого ток-шоу. Спілкуватися з відвідувачами через помічника чи асистента. Одним словом, претендувати на роль волинської Опри Уінфрі, Ірини Ванникової, чи хоча б Алли Мазур...

А тут – якісь тітушки, зйомки ручками, волини, матюки... Так і напрошується ймовірне продовження цього ряду: сходки, заточки, жмури, малини, маляви... І фінал: “голубі лєтят над нашей зонай”...

А раз в таку компанію вляпалася Наталія Московка – то чи далеко втекли всі її підлеглі журналісти? А як щодо журналістів “Волинських новин”? Невже їх доля виявилися прихильнішою за долю аверсівців, і з “бандою Демидюка” їм контактувати не доводиться? Щось сумніваюся...

*. *. *

Звертаюся до вас журналісти “Аверсу” і “Волинських новин”: ви добре подумали про те тавро, яке стоятиме на ваші репутації? Адже ваша робота у структурі з бандитсько-тітушною репутацією – то вже не припущення, не оціночне судження, не твердження опонентів.

Ваша робота у структурі з бандитсько-тітушною репутацією – то вже факт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я з колегою щодо Московки трохи не згідний. Московка - назавжди втрачена людина. Вона ніколи не була журналісткою, а лайливою, брехливою собакою. Я маю на такі слова право, тому що памятаю усі передвиборчі кампанії. Вороття назад немає. Вона носить в собі моральну "онкологічну" пухлину. Хронічну. І тут Ванникова і Мазур як горбатий до стіни. А молодь з "Волинських новин" мені шкода. Там є молоді дівчата і хлопці - талановиті і не вельми. Незаміжні, красиві, розумні, яким потрібна репутація. В цьому смердючому лайні Палиці, в якому вони щоденно купаються, вони втратять усе. Відновлювати буде досить важко. Ніякі гроші не допоможуть.
Відповісти
Чого дивуватися, якщо Аверс завжди такий був. Тільки раніше репортажі стосувались простих людей з дрібними проблемами. Журналюги однобоко висвітлювали подію,роблячи сенсацію, а потім робили спростування або взагалі прижимали хвоста,мовчали.... Забули "ток-шоу", які вів Величко,задаючи непрофесійні питання та прирікання?
Відповісти
На Волинських новинах все добре, як в СССР!
Відповісти
Такою мовою як Тиводар і його підручний з «колишніх» в Україні розмовляють сотні тисяч. Але до всього, той, з якого Аверс з ВН творили ікону, керується лексикою кримінальників. По мові людини багато що можна взнати про людину, бо вона розмовляє так, як думає і як сприймає світ, в якому живе.
Відповісти
і ото ж нема вам чим зайнятися, крім того, що залишати однакові коменти на всіх сайтах.... мдаа(((
Відповісти
"Аверс" не завжди був смітником. Там працювали достатньо відомі люди. На початку своєй діяльності на цей телекомпаніі щиро намагалися відповідати стандартам цівілізованой журналістики. Але вже тоді Наталія Московка виявляла своє кримінальне нутро. Досить згадати її тісні(дуже) звязки з таким "авторитетом 90-х" Стуканом (де він зараз?). Скільки разів її та і самого О.Величка просто били. Намагалися зробити вигляд, що за "професійну діяльність", але насправді за елементарну подлючість натури. З "Аверсу" пішли неоднозначні журналісти, творчисть яких викликала суперечки, але це люди "з власним обличчям", з почуттям людськой гідності. Це Віктор Макаров, Сніжана Шевчук, Володимир Бельський, Олександр Пірожик(зараз в політиці), Олександр Мартинюк(теж політик). Особливо "криміналізація Аверсу" посилилась після того як О.Величко з подачи Клімчука отримав звання "Залуженного журналіста України".
Відповісти
Не завжди. Але саме тепер він непогано проявляє «чесних» суддів, поліціянтів. Говорить про «патріотичних» виробників фальсифікату. Біда каналу, що він не здатний чи не спромігся відійти від шаблонності, сусальності, непрофесійності дикторських голосів, потреби ліпити «ікони» або «страшилки» та некомпетентності з певних питань. Особливо, коли з разу в раз переповідає, що справа Тиводара зшита «білими нитками», навіть, якщо це сказала доктор філологічних наук. Це можна стверджувати лише після ретельного професійного вивчення справи.

Відповісти