Додати запис

Волинська облрада, яка нездатна відстояти інтереси громади, має бути розпущена

Обласна рада, яка нездатна захистити інтереси громади краю, висловити свою принципову позицію на захист української мови і засудити підписаний Януковичем закон Ківалова-Колесніченка, має бути розпущена.

Нагадаю, ВО «Свобода» на сесії 5 серпня пропонувала розглянути першим питанням порядку денного звернення Волинської обласної ради до волинян з приводу підписання «антиукраїнського мовного закону».

Однак така пропозиція не сподобалася Партії регіонів та її сателітам, які категорично відмовилися голосувати за такі зміни до порядку денного.

Тривала перерва під час сесійного засідання та консультації керівників фракцій ні до чого не привели. Кількість депутатів, які зареєструвалися після перерви, виявилась недостатньою для продовження роботи сесії.

Партія регіонів свідомо не мала наміру засудити дії свого президента Віктора Януковича з підписання антиукраїнського закону.

Ми вважаємо, що дії Партії регіонів і її васалів у обласній раді йдуть всупереч волевиявленню волинської громади. Фракція Партії регіонів зайняла принципову позицію: не допустити прийняття критичної заяви у бік своїх однопартійців – Януковича, Ківалова, Коленіченка. Очевидно, що цій політичній силі начхати на інтереси громади краю. Сьогодні влада знищує українську душу і українську економіку. Відбувається покращення життя лише Януковича, членів його сім’ї та олігархічних сил.

«Свобода» буде відстоювати до кінця питання захисту української мови і прийняття нашого проекту звернення. Ми не поступимося. Навіть, якщо доведеться йти на розпуск Волинської облради. Тому що така обласна рада, де владу узурпувала Партія регіонів і зрадники-«тушки», не потрібна волинянам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оприлюдніть списки тих хто як голосував за перенесення мовного питяння.
Відповісти
Слюсар-сантехнік третього розряду опублікував черговий популістичний опус. Цікаво те що всі його опуси мало чим відрізняються один від одного, скрізь однакова водичка
Відповісти
Пане Вітів,не читаюча людина обмежує простір доступних їй розумінь, чим різко збіднює своє життя. Людина не читаюча - людина не мисляча, з обмеженими можливостями і нагадує інваліда на візку, щоправда, не фізичного, а розумового. Звуження і руйнування системи життєвих сенсів особистості – це життя без змісту. Наслідки наростаючої епідемії (швидше – пандемії) – хвороба під назвою «гострий синдром дефіциту читацької культури» очевидні, коли більшість людей перестали міркувати, аналізувати, діяти свідомо і цілеспрямовано. Неминуче деградує культура в цілому і професіоналізм – частково. В епоху економічних знань таке явище стає вкрай негативним для економіки. Є й політичні наслідки: людина з обмеженим досвідом розпізнавання думок легко піддається маніпуляції, руйнується система захисту суспільства від дурнів, пройдисвітів, плутяг і непрофесіоналів. Це усе - про не читаючих людей. Наслідки важкі. Сумно.
Відповісти
Для "Журналюка"
ОНЕ не поймут-не дано.
Это сложнее чем разводной ключ и слив унитаза.
Відповісти
Ну звичайно що не зрозуміють, слюсарів-сантехніків такого не вчать)))
Відповісти
Пане Вітів щоб ремонтувати унітази у Верховній раді не потрібно бути депутатом
Відповісти