Додати запис

Ексрегіонали хочуть”вибити” можливого кандидата на мера Володимира-Волинського - голову Зарічанської ОТГ Ігоря Пальонку

За моєю власною інсайдеською інформацією стало відомо, що організаторами пікету, який розпочався вранці 1 лютого, є колишні члени “Партії регіонів”: директор “Гербор-Холдінгу” Олег Борбелюк, депутат Володимир-Волинської міської ради Максим Клим’юк, а також їхній соратник Сергій Барщевський.

Депутати міської ради Климюк та Барщевський проживають на території Зарічанської ОТГ. Самі ж вони підбурюють громаду не об’єднуватися з містом через одну банальну причину.

У разі об’єднання Зарічанської ОТГ з Володимиром-Волинським голова буде лише один. І, схоже, Максиму Клим’юку не подобається позитивний голова громади Ігор Пальонка, якого зараз “зливають” як потенційного конкурента на пост голови.

Невже такими протестами прихильники Януковича, які не підтримували Майдан, хочуть дорватися до влади у Володимирі-Волинському та посунути діючого голову Зарічанській ОТГ?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не тільки у волидимирі бувші регіонали хочуть до влади, от в луцькому районі бувший регіонал лобач рветься до влади.
, а заступник голови ода соціаліст та контрабандист, скоро погуляйка винесе народ
Відповісти
Що ти плитеш і пишиш, собачі несенітниці,
Відповісти
поліція прекрасно знає того контрабандиста...а по лобачу - інфа з відкритих джерел -
Слід зазначити, що при владі Віктора Януковича Юрій Лобач очолював Іваничівську РДА, проте, за інформацією джерела, "погорів" на секс-скандалі.

У 2010 році Юрій Володимирович став депутатом Волинської обласної ради від Партії регіонів та заступником голови обласної ради при голові Володимиру Войтовичу.

Був звільнений з цієї посади на позачерговій сесії Волинської обласної ради 20 лютого 2014 року - в день, коли розстрілювали Небесну Сотню.
Відповісти
Посаду першого застуника голови Волинської ОДА має намір обійняти заступник часів регіонала Башкаленка Леонід Кирильчук.
А ще до того, у 2010 році Леонід Кирильчук балатовувася від «Партії регіонів» до Волинської обласної ради, однак так і не був обраним.

Зокрема ще один претендент на посаду заступника голови ОДА є «соціаліст» Анатолій Костик. Якого свого часу презентував у Луцьку одіозний нардеп Ілля Кива.

ох заживемо!!!!
Відповісти
от тут і ви самі себе спалили тою замовною статею( міська рада+ пальонка)Тепер всьо понятно на чиїй стороні голова заріччя. Служити двом господам - це геніальне рішення!!!Народ же не дурний. Браво ірці, шо вспіває всюди писати своє лайно.
Відповісти
Що Ви курите????! На протест піднялася, підкреслюю, БЕЗКОШТОВНО, громада сіл, бо іі кинули!!! Без нас нас одружили. Пани Климюк і Борбелюк абсолютно ні при чому. А Сергій Барщевський просто займає активну життєву позицію, бо проживає на територіі ОТГ.
Відповісти
Ми не проти м.Вол-Волинського ми проти наглого,та підлого, підкилимного, приєднання. Не один чиновник не прийшов на сесію і не запропонував приєднання. Лише ставлять до відома, що м.Вол-Вол… хоче забрати, бо їм треба. І все, а ви як хочите, подобається це вам чи ні! А наш Ігорко нардеп говорить одне, пише друге , а робить третє! Скільки можна людей мати за бидло????
Відповісти
Але висновки по-ходу не зроблені. Це просто Бог комусь дає крила, а комусь пенделя. І Прости Боже, по його задуму цей пендель має направити мізки на шлях істини. Але видно, не всіх направив, то певно дасть ще раз. Робим ставки - десь до травня!
Відповісти
Кирильчука першим замом ставить, ремонт зробив, мля все як у Башкаленка, один в один. Та ще перегородки в обл.раді поставив, прямо такі самі, як Гузь колись ламав. Співчуваю.
Відповісти
Ребята хочу вас розчарувати)) Особенно жалко усіх людей які самі вийшли в безвиході на дорогу. Тут питаннячко намальовується. А де були в той час голова ОТГ, заступник і секретар?????? Як так кинуть під танки свій народ і дальше грати в порядних керівників громади? Бідниї селяни ще не розкусили свого бубочку? Люди, спитайте в нього куди так після сесії спішив? Хто має розум нехай думає. Приєднання Заріччя вже давно було в плані папіка і не случайний голова села у тому помагає. А ви люди далі перекривайте дороги)))
Відповісти
Шо тут думати. Барщ-напівпяний получає зарплату від Климюка. Виконує всі його задачки і від його імені бо сам Климюк зараз не в тому положенні щоб рисуватись самому в політиці. Климюк добре понімає шо як приєднають Заріччя то Пальонка - це той кандидат якого підтримає і папік і Гузь. Це 100% виграш. А Климючок звичайно проти бо вже спить і бачить себе мером
Відповісти
А ми добре всі хочемо до міста ми вже давно в ньому просто в нас нема грамотного поводиря ніхто не розкаже стаду про привілеї
Відповісти
Пані ірино схаменіться. Ваші коментарі жалісної піарщиці результату не дадуть.
Відповісти
За моєю власною інсайдеською інформацією стаття заказна, і повний бред
Відповісти