Додати запис

Деякі враження від сесії міської ради

Побувавши 26 вересня на сесії Луцької міської ради, дійшов висновку, що наші міські обранці більше займаються регламентом, політикою та просто демагогією.

За цим "важливим" заняттям вони забувають про інтереси виборців. Відриваються наші обранці від народу.

Так один з них запропонував виділити у міській раді кімнату для депутатів, щоб нібито там спілкуватись з виборцями. А що, самому до людей слабо?... На округ, у багнюку, після дощу?

Коли цей обранець громади вийшов з кабінету і сів у своє авто, у нього народилась інша геніальна ініціатива: зліквідувати пішохідний перехід. Бо він, мовляв, заваджае "літати" по місту.

Того ж, що цим переходом користується велика кількість людей, того, що переходи поруч розміщенні з порушенням вимог безпеки, що світлофори на них працюють не синхронно (а саме це може привести до аварій), обранець громади не помітив...

Інший "демагог" включається в обговорення кожної проблеми, знає все і вся, а ось на звернення виборців свого округу з приводу проблем показує стоси відписок...

Призвіщ не називаю щоб не слухати від них порожньої "демагогії" у відповідь.

Хотілося б, щоб вони задумались над питаннями реформи жеків. Або хоча б навели елементарний порядок у їхній роботі, якщо вже реформа не під силу...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну от навіщо засмічувати колонку автора такими "статтями. це звичайні роздуми які ніяк не тягнуть на колонку автора.
Відповісти
Ну не любить Гоцалюк Григоренка, ну не любить...
Відповісти
Про що хотів сказати автор? Чи намагався сказати? Ще й випускник Київського національного університеті ім. Т.Г. Шевченка! Бідність думки, бідність мови, що тягне за собою невміння викласти те, про що думає.
Відповісти
як не вмів нічого путнього зробити чи сказати, так і не навчився.
Стиль викладення думки достойний яКуНовича, так тримати, прАХфесАр!
Відповісти
Колонку після опусу Гоцалюка можна перейменовувати у колонку лузера
Відповісти
ото автор написав, пробачте, як в бочку пер.н.у.в
ні про що, якісь емоції непотрібні і не цікаві.
писати треба було розумні документи, коли заст.мера був, а не зараз у вигрібній ямі пальцем водити.
Відповісти
А що нормально написав Петро,по суті і коротко,і видно правду сказав,що коменти так суетяться
Відповісти
оно і видно, писака ще той. суть його посилання можна звести до наступного - хтось щось десь мудак, отак.
Відповісти
Петро Павлович проявив свою дрімучу некомпетентність. Депутати щомісячно зобов'язані проводити прийом громадян у Громадській приймальні. Зараз у приміщенні, де знаходиться приймальня розташувалася ОВК, тому й депутат попросив тимчасово облаштувати іншу приймальну. Щодо пропозицій приймати громадян у багнюці після дощу, то складається враження, що Петро Петрович якось збочено і дивно ставиться до виборців. З таким ставленням до людей Петру Петровичу вдруге заступником міського голови не стати.
Відповісти
Петро,що ви робите іще серед цих "однопартійців" з Батьківщини?
Вони - свині,які ніколи не можуть наїстися.
Відповісти
До Павла Павловича.На моє глибоке переконання депутат зобовязаний працювати з виборцями на "іх теріторії",поблище до людей,іх проблем.Люди живуть там, і щодня стикаються з "багнюкою".На тротуарах є такі місця,де після дощу не можливо пройти.Я добре ставлюсь до людей,а ось до депутатів,які думають тільки про себе-критично.
Відповісти
"Я добре ставлюся до людей" - ого! Як же ж ми себе любимо, які ж ми демократи! Ми аж до людей опустилися і почали до них добре ставитися. Оце-то жертва! А безграмотність просто вбиває: "поблиЩе" - потрібно писати "поблиЖЧе", пане зарозумілий екс-заступник Шиби.
Відповісти
До такого симпатичного чоловіка чомусь так несимпатично ставляться. Кому він перейшов дорогу, чи заздрість зїдає?
Відповісти
як можна заздрити ЛУЗЕРУ???
Відповісти
не розумію негативноі реакціі на абсолютно конструктивну інформацію,видно депутатів задів за живе,правда очі колить
Відповісти
Петро Павловичу! Ну коли вже Ви навчитеся грамотно писати! Ну що за "колить"? Просто соромно перед школярами за безграмотність екс-мера.
Відповісти
ні призвищ, ні конкретики - про шо та писанина? сцикотно в очі правду сказати?

Відповісти
Дружня порада депутатам: спокійно сприймайте критику,робіть висновки та працюйте на благо громади.
Відповісти
Шановному хахаха-призвіща мені не цікаві, для мене важливіше вирішення конкретних питань по суті.Якби автор пропозиції звернув увагу на стан тротуару на проспекті Перемоги на ділянці від переходу,який він пропонуе ліквідувати,до магазину "Лілея"(а ще краще пройшовся по ньому після дощу),то він би помітив,що біля "Ві-Ай-Бі" банку бруківка системно руйнуеться,біля паркану "Західінкомбанку" утворюеться "мініморе", яке можна подолати трьома способами: прямо по воді(як Міронов у відомій кінокомедії),по паркану(як мавпа),по газону, на якому природньо грязюка (по тексту багнюка)(самий популярний спосіб).У тих місцях, де зберігся асвальт, чудомашини,які "замітають" тротуари, перетворюють своіми механічними щітками мініямки у великі ямки, які під час дощу стають "мініозерами".Так ось-ліквідація переходу позбавить велику кількість людей можливості обійти по іншій стороні дороги це рукотворне чудо природи...Я вже три дні намагаюсь це показати поки що анонімному "герою" мого "мікроромана".Урочисто обіцяю Вам шановний "хахаха" назвати його призвіще,якщо він не напише запит стосовно ремонту тротуара у доповнення до пропозиції ліквідувати перехід,або не відкличе свою пропозицію по переходу.Просто даю людині шанс...До речі хахаха це імя чи призвіще, чи Ви настільки с..., що свое боітесь назвати, як кажуть "чия би корова мичала"
Відповісти
таких морів по Луцьку - сотні і описані, і сфотографовані, і в інтернеті вже обговорені. Утворились вони давно, ще до чийогось (прізвище мені до дупи не цікаве) призначення на посаду заст. Шиби. Але новина полягає в тому, що з цим (прізвище мені до дупи не цікаве) сталося чудо, якесь дивне прозріння! він калюжи почав бачити!!!

ще раз повторюсь, що дибільне повідомлення свого потоку свідомості, на кшталт, "хтось (призвіща мені не цікаві), десь (десь у Луцьку), щось (геніальна ініціатива: зліквідувати пішохідний перехід) придумав не несуть ЖОДНОГО ДІЄВОГО НАВАНТАЖЕННЯ.
Хто придумав? Що придумав? Що запропонував? Яка пропозиція? В чому її суть? А може дійсно, пропозиція варта уваги?
Як можна сприймати вашу інформацію, праХВєсАр?

Для вас особисто: колись, один дядько працювам заст. мера і щось робив. потім якось сталось, що він перестав там працювати. якимось дивом, нещодавно відвідав сесію міськради і прозрів, і прозріння виклав на сторінках якогось інтернет видання.
отака новина. треба обсудити.

Відповісти
Шановному "Учителю мови": інколи не та клавіша попаде під палець,вибачте...не перечитую,не виправляю...ще раз вибачте! Слово асвальт-це нове слово у нашій мові- означае неякісний асфальт,тому це не помилка)))))))) не критикуйте вже,побережіть свою клаву (для Вас клавіатура).
Відповісти
це не клава заліпає, це явище, коли нерузумні дії випереджають розумні думки, якщо вони взагалі є.
Відповісти
До "хфелолога".Дякую що цікаветесь моею біографіею,нажаль КНУ не закінчував, маю дипломи двох інших вузів.Читайте уважно,по можливості конспектуйте.Удачі!
Відповісти
ой, не закінчував? а які дипломи інших вузів?
Відповісти