Додати запис

Зас…ані казачькі, або чому підлабузники ганьблять ім’я предків

Нещодавно громадська організація «Українське реєстрове козацтво» нагородила кандидата в нардепи України Ігоря Палицю козацьким орденом, розлившись перед ним в екстазі підлабузницького випрошування пожертв.

Ця прикра для козацтва подія сталася 13 жовтня під час концерту, який студенти Луцького національного технічного університету організували у центрі Луцька. Окрім цього, проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Бондар особисто виконав оду кандидатові під назвою «Балада про луцького козака Олеся».

Ще ганебніше підлабузничали перед кандидатом так звані «реєстрові козаки». Начальник штабу так званої окремої дивізії «Українського реєстрового козацтва» при ЛНТУ Іван Степко повідомив, що Велика рада організації вирішила нагородити Ігоря Палицю орденом першого ступеня «Золотий козацький хрест». Степко пояснив, що цю відзнаку-орден народний депутат отримав завдяки своїй меценатській діяльності. Однак, якій саме діяльності і на чию користь благодійничав – про це не повідомили.

(http://www.volynnews.com/news/analytic/kozaky_nahorodyly_ihorya_palytsyu_ordenom_foto/)

Ця ганебна для всіх патріотів подія нагадала мені події недавніх років, пов’язані з найголовнішими «геноцидами нациі» на чолі з Віктором Фьодоричєм Януковичєм. Ще на початку минулого року подібні до вищезгаданих «казачькі» з Вінниці створили «ініціативну групу» з 14 чоловік під гучною назвою «Конгресу інтелігенції Вінниччини», вишикувались у чергу, щоб вилизувати взуття гєноцида, і видали шедевр холопськой мислі. Під час відвідин славного подільського міста підножки привселюдно заявили, що, начебто, відшукали в архівах коріння родини Януковича, які, типу, тягнуться аж до часів Великого Князівства Литовського за правління Ольгерда. Типу Януковичі були древнім козацьким родом. І «гарант» аж так розчулився такій інформації, що скасував навіть ті мізерні надбання, які були започатковані за часів президентства Ющенка. (http://20minut.ua/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%92%D1%96%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%96/news/10192312)

Це підлабузництво і холопське замилування буйним паном подібне до вакханалії ганьблення національних символів, яке розпочалося 2004 року. Тоді, як пам’ятаєте, ці самі «геноциди нації» наліво і направо роздавали звання і нагороди «Героя України» таким антиукраїнським кремлівським діячам, як той же Лужков та багатьом іншим.

Скажіть мені, будь-ласка – з якої радості підлабузники, які насмілились себе назвати козаками, - роздають козацькі звання людині, яка голосувала проти української мови як державної та підтримала «Харківські угоди»? Хто дав право цим придуркам називатися козаками? Якщо вони вирішили вибити собі якісь там подачки та преференції – це їхня приватна справа! Яке нам діло до них? І навіщо так ганьбити славне ім’я предків?

Сьогодні, на жаль, будь-хто може зареєструвати своє власне козацтво, як і будь-яку подібну громадську організацію. Для цього потрібно лише три особи. В даному випадку три придурки (особини?), на чолі з громадянином Ізраелю, який узяв собі українське ім’я та прізвище Анатолій Шевченко, утворили так зване «Реєстрове козацтво». Нашивши собі типу одностроїв (це окреме і велике питання), поназивали себе гучними титулами – гетьманами, писарями, кошовими, полковниками, сотниками і ще цілим вагоном назвиськ. І усі їхні запроданські і бутафорські Усі їхні утворення навіть не територіальні полки або коші, а цілі дивізії та армії!!!

І після цього ці недобитки холуйства, які постійно труться з усіма антиукраїнськими діячами, - від славного імені наших предків роздають медальки та інші подібні нагороди, ганьблячи усіх нас, сучасних козаків, співпрацею з антиукраїнськими діячами! За часів Хмельницького таким запроданцям публічно всипали б кілька сотень вимочених у солі ганебних буків, - щоб шкіра злетіла! Або й на палю посадили б!

А зараз що? А зараз часи, скажете ви, мирні. Але ми всі можемо всипати цим запроданцям буків – публічних! Всюди, де тільки ці особини, які сміють називати себе українцями та козаками – скрізь їх ганьбити і вимагати зняти із себе козацькі строї та право називатись козаками, українцями! Скрізь, де тільки їхня підла душа ступатиме – мають відчути на собі гнівний погляд – щоб земля під ними горіла! Хай не буде їм місця серед нормальних людей!

Тільки наша згуртованість і спільність дій зможе змінити ситуацію в країні! Якщо всі ми будемо попускати антиукраїнським діячам та їх підлабузникам направлену проти нас діяльність – ці «кровосісі» ще довго будуть смоктати кров нації та держави. А якщо об’єднаємось – то ніяка зараза нас не візьме! Як казали запорожці – «Якщо усім разом дмухнути – великий вогонь розгориться»!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
виглядало то дійство кумедно :-)
організатор явно тупий лох, людей не було, якись танцюристи попригали по майдану, посміялись люди, палиця з телевізора чи з інтернету дізнався про черговий орден, не факт, що зрадів, бо якби той орден мав вагу, то він прийшов би його отримати особисто. а так то невдала спроба лизнути :-)
Відповісти
Ги-ги!)) Щодо КандидатаЯкогоНеМожнаНазивати - смішно. Але щодо козаків - дійсно правда....
Відповісти
справді засанці, вибачте на слові оважне паньство і панянки! Бачив, як ця пахатня влизувала ...у Януку та іншим геноцидам нації. Сам би всипав буків мазоті, яка ганьбить честь мундира, козацькі строї і гідність українців!
Відповісти
Петрівна не піліться, а то фраза "я би всипав" від жінки дивно звучить )))
Відповісти
Писав же Шевченко:
“Перед паном Хведором
Ходить жид ходором,
І задком,
І передком
Перед паном Хведірком”
Одне слово - козачки Гебронської паланки Зайорданської січі. Тьху!
Відповісти
Ну, настоящие козаки. Символ.
Только чего?
Відповісти
Цей бувший мусорок Паладійович - хабарник № 1 в ЛНТУ
Відповісти