Додати запис

Не спинити ідею, час якої настав!

Шановна волинська громадо!

Від імені Всеукраїнського об'єднання «Свобода» прийміть щиру вдячність за ту високу підтримку та довіру, яку ви продемонстрували на виборах до Верховної Ради України, віддавши свій голос за нашу політичну силу.

Не можна спинити ідеї, час якої настав! Уперше в історії України в парламенті буде сформована фракція націоналістів. Я переконаний, що саме вона буде тією цементуючою основою, яка об'єднуватиме всі проукраїнські, державницькі сили в новому парламенті. І саме «Свобода» буде тим локомотивом, який протистоятиме теперішньому олігархічно-клановому режиму Януковича.

Високий рівень підтримки волинянами націоналістичної партії є для нас надзвичайно великою честю. Ми з усією відповідальністю усвідомлюємо наш громадянський обов'язок — вірного служіння на благо української нації та побудови могутньої Української держави на засадах соціальної і національної справедливості. І найвищим визнанням нашої роботи стане вдячність та повага простого народу.

Ви довірили «Свободі» представляти ваші інтереси й боротися за Україну в стінах Верховної Ради. Ми докладемо всіх зусиль, аби усунути від влади олігархічні клани, ліквідувати згубні наслідки їх правління та здійснити вкрай необхідні, системні докорінні перетворення в Україні. Ваша рука не здригнулася зробити свій свідомий вибір та підтримати ВО «Свобода» — і тепер наша рука не здригнеться змінити все на користь українців!

Анатолій ВІТІВ,
голова Волинської «Свободи»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Балабол..
Відповісти
Петеушник пройшов в парламент. Що буде там робити? Закони для нас, сірих, писати? Навіть в цьому відношенні Україна скотилась до Нігерії.
Відповісти
ти доцент універу який проголосував за Палицю? та я б тебе позбавив вченого звання і присвоїв статус кандидата у слуги Палиці.
Відповісти
А в слугах Палиці, якщо на те пішло, можна отримувати більше, ніж отримують прохвесори. Можна ризикнути. Як руські кажуть: ілі х.. пополам, ілі піз.. в дребезгі.
Відповісти
...Шкода,що за таку партію,як ВО"СВОБОДА"дійсно "прошмигнув", балабол-петеушник,який називав рядових свободівців "клоунами"...напевно переплутав парламент з цирком..."відтягнеться" за рахунок платників податків на благо УКРАЇНИ...СЛАВА-УКРАЇНІ!((((..попробуйте оступитись...зганьбимо...ТЕПЕР БУДЕМО СТЕЖИТИ за вашою клоунадою в парламенті..
Відповісти
Списав цей вираз у Медведчука!!!
Відповісти