Додати запис

Гвалт!

Довелося мені, буквально на добу заїхати до Луцька... Ну, що скажу. Гвалт! Коментарів, крім матюків, немає.

За чотири години, які я провела в місті, вештаючись у справах, ЖОДНОЇ одиниці снігоприбиральної чи снігозбиральної техніки (включно з двірниками та лопатами) помічено не було.

А ходила та їздила я, переважно, центральними проспектами - Волі-Відродження-Перемоги-Вокзальна площа і т.д. і боковими від них (метрів сто, не далі) вулицями.

Дюни та бархани, місцями, у мій, нехай і невеликий, зріст. Буцнутих у різні місця машин, як крашанок на Великдень - під надцятисантиметровим шаром снігу суцільна крига, каток.

Кілька коментарів до фото: нагадую, ніде не віддалилася від проспекту далі, ніж на сто метрів. Там, де снігу "по коліна" - це обочина дороги до БТІ, іншої дороги для пішоходів просто нема, там, де рівненька колія в суцільному снігу - це з Привокзальної до Вокзальної площі.

Захаращений проспект - Відродження. Чоловік, який нахилився над снігом біля майже розкопаної машини, - відчайдух, що сніг виносить відром...

Питання до міської влади. Ні, звісно, дитина в мені радіє такій веселій, ЩЕДРІЙ НА СНІГ, зимі. Але доросла людина питає: пане Романюк, а, взагалі, ви чим займаєтеся?


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зима прийшла РАПТОВО. Як завжди.
Відповісти
Для чого сiяти панiку?
Відповісти
головне, щоб дорогу до Зміїнця прочистили де мешкає романюк, щоб до кабінету у місьраді доїхати можна було, а решта це питання самих мешканців, що не можна порозчишати асфальт, взагалі знахабніли, вимагають, щоб тротуари чистили, весна прийде, сніг розтане, хіба не зрозуміло?
Відповісти
А перед свею хатою таки треба привчатисi чистити самому, i не коли снiг паде, а всенький рiк
Відповісти

Не розумію, а в чому раптовість зими? Все ж як годиться - 1 грудня - потихеньку почало навіювати, завіювати і всі прогнози, метеопроги, гісметео і т.д. рясніли такими передбаченнями. От тільки чомусь для МНС і для місцевої влади той сніг виявився раптовим... Як на мене нормальна вчасна зима характерна для нашої кліматичного поясу. Просто дехто загрався у післявиборчі політичні ігри, розподіли, роздирання держбюджету і забув про проблеми звичайних людей...
Відповісти