Додати запис

Українці - народ Золотої доби

Це прямі нащадки аріїв, які являються Головою у світовій цивілізації, а не хвостом, як декому хочеться представити нашу націю і державу, якій налічується уже понад 7520 років. Всілякими засобами вони фальсифікують її історію, підтасовуючи факти, видають бажане за дійсне, а по-суті, ведуть неоголошену війну. Напередодні Другої світової війни відомий нацистський ідеолог і пропагандист Гебельс повчав, що якщо забрати у одного покоління їх історію, то отримаємо натовп. Якщо у другого покоління, то отримаємо рабів. А якщо у третьому, то уже не буде ні нації, ні держави…

Щоб такого не сталося, в перших рядах оборонного рубежу в охороні національних інтересів, стародавньої історії України стоїть відомий український письменник і дослідник, футуролог і головний редактор журналу «Перехід - ІV», директор Інституту метафізичних досліджень Ігор Володимирович Каганець (на фото).

Він стоїть на сторожі таких питань:
- Український світ. Стратегія Третього гетьманату;
- Козак Мамай і Арійська стрілецька асоціація (АРСА);
- Кінець світу: розпад старого і народження нового;
- «Пшениця без куколю» - Євангеліє, очищення від вставок та спотворень, приклад Переходу.

Його книга «Арійський стандарт» видавалась і перевидавалась більше десяти разів, в т.ч. і піратським способом. Нині готується нова книга – доповнена і перероблена, яка буде більша у два рази з новою інформацією.

У 2006 році (7514р. за арійським календарем) вийшла унікальна монографія «Пшениця без куколю». Зроблений колосальний аналіз чотирьом канонізованих Євангелій. Досліднику вдалося встановити: у цих Євангеліях рівно 50 відсотків вставок! Чому 50, а не 40 чи 60? Тому, що в інформаційній війні, коли християнство поширювалось з неймовірною силою і темпами, вороги вирішили зробити вставки саме на 50%. Тобто, сфальсифікували Його. Первинні тексти не правились, не видалялись, а лише додавались. Ця «операція» була зроблена фальсифікаторами в 70р. н.е.

Чому вибрали саме Євангеліє. Євангеліє «добра новина» направлена з інформаційною війною на людей білої раси, яка духовно і фізично вимирає. Приклад – Україна. Після видання цієї монографії, яка користується популярністю серед вчених і дослідників, робітників та інтелігентів, молоді і студентів, триває затишшя. Жоден богослов не виступив з критикою, жоден священик не висловив свого ставлення чи то позитивного, чи негативного. Тиша. Це є також один із сильних засобів протистояння: проігнорувати, не зважати. «Щоб виграти спір – треба його уникнути»…

Про «Кінець світу».

На це питання все частіше звертають увагу політики і богослови, тібетські лами і екстрасенси, підливаючи масло для пересічного громадянина. Наближається 21 грудня 2012 року. У 2015 році закінчується тривалість старого світу. Оце і є «кінець світу» і народження Нового,- переконаний Ігор Каганець. У Володимира Висоцького є слова у одній з його пісень: «Конец – это чье-то начало!»

Однак, це відбувається не відразу. Процес розпаду, гниття досить тривалий. Ми самі повинні створити «Новий світ». У Бога немає інших будівельників, як ми самі.

Як це створити, як будувати «новий світ»? Наша програма, - сказав І.Каганець, - складається з трьох принципів:

1.Оздоровлюйся;
2.Роби те, що любиш;
3.Тримайся за своє. (тобто, « свій до свого по своє»).

Щоб відновитися, треба позбавитись від поганого, від баласту. Чого самого? Наприклад, від шкідливих звичок – алкоголю, тютюну, заздрощів, ревнощів, злоби і т.п. Позбавитись від телевізора, «ящика», який тебе повільно, але впевнено зомбує, від інформаційної залежності. Друга залежність – це залежність від медицини. Адже її завдання – збільшити кількість хворих. Якщо будуть всі здорові, тож закриються лікарні, аптеки. А це велика світова індустрія, цілі корпорації і синдикати.

Щоб почати щось нове робити, треба, для початку, заспокоїтись, забезпечити рівновагу, очистити розум і здоровий глузд.

Українці – це народ «золотої доби». Вони люблять, щоб все було ідеально, щоб не було халтури, тому завжди критикують один одного. Критика переходить у сварку, сварка – у боротьбу, війну. А ми живемо в залізну добу. Тобто, ми повинні перестати критикувати один одного. Потрібен консенсус. Якщо ти українець, то ти є мій брат, побратим.

Нині, ця держава не є державою українського народу, тобто, ця держава належить ВСІМ. А «всім» - це означає, що нікому, а лише тим, хто стоїть за кулісами і пише сценарії та проводить режисуру. У нас всі 21 рік створювали поліетнічну, мультиетнічну спільноту, яку називають Україною. А потенціал українців зменшується, в тому числі і у фізичному стані. Українці повинні відчути: хто ми є такі і яке наше призначення, видавити з себе почуття меншовартісного обивателя, «вичавити із себе раба»,- як сказала Ліна Костенко.

Наша програма складається з трьох «О»,- наголошує Ігор Каганець. А саме:

- Оновлюйся;
- Організовуйся;
- Озброюйся (знаннями, новими технологіями);

Українці відродяться. Ми ще здивуємо світ. Якщо відродимося, як козацька нація. Козак – це вільний, озброєний воїн. Раб зброї не має, він не має права носити зброю. Колись Євангеліє писало: «продай одежу і купи меч». Тобто, ми повинні знову перейти в стан воїнів. Це значить, що треба хоч один раз в місяць виїжджати в тир і постріляти з рушниці. А дітей віддавати у Школи і секції козацьких бойових мистецтв: Спас, Триглав, Бойовий Гопак тощо. В епоху середньовіччя вся Україна була покозачена, в тому числі і Волинь, яка ще й до того була прабатьківщина Бойового гопака.

Кожна громада, сотня повинна бути стрілецьким клубом. Уже створено Українську асоціацію власників зброї. Чим більш озброєне населення, тим більш суспільство стабільне, спокійніше. Власник зброї почувається впевненіше і завжди буде готовий захистити своє майно, свою хату, маму, Вітчизну. Усі бандити давно озброєні. В Естонії, Молдові легалізували гладкоствольну зброю. Кількість злочинів там зменшилась у два рази!

Українська нація – це нація воїнів. Ще у 18 столітті відомий французький філософ і поет Вольтер із захопленням сказав, що «українське козацтво – це найдивовижніша нація у світі». І не тільки воїнів, але й господарників, тобто гречкосіїв, які в разі небезпеки могли за себе завжди постояти. Згадайте Гуляй-поле, армію Нестора Махна, Григор‛єва, Зеленого та інших отаманів часів громадянської війни.

- Як вижити в цій економічній і духовній кризі?- запитали його.

- Не переймайтеся тим, на що ви не можете вплинути, чим зарадити,- відповів відомий філософ. - Наш світ складається з чотирьох просторів. Більшість живе у просторі страждань, а потрібно - у просторі боротьби. Третій простір - пригод. Четвертий простір – волі. Треба вміти розподіляти час. Людина, яка ніколи не володіє часом, завжди не встигає – це є рабство хаосу. Щоб потрапити в простір волі – існує метод аеростату.

Тобто, скинути баласт, а саме: весь бруд і засміченість душі, спілкування з поганими людьми. Зараз люди знаходяться в просторі боротьби. Треба змінювати свій світогляд, очищувати свою психіку. Раніше лягати спати і прокидатися о 6 годині ранку. Відновити божественний порядок:

- святість;
- войовничість;
- плодючість.

Нам важливо покладатися на власні сили.

Олександр Середюк,
доктор філософії
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смію заперечити козаку. Сьогоднішня доба не золота, а доба людей з важкими психологічними відхиленнями. Автор цього маразму стоїть в перших рядах цієї маловиліковної патології, а про Каганця - і говорити годі. Випускник Івано-Франківського інституту нафти і газу переписує наймудрішу книгу світу Біблію, стверджуючи, що в ній 50% вставок. Не історик, не спеціаліст по старовині, не науковець (без наукових звань, досвіду і пракики в тому, про що він веде мову). Цей івано-франківський пройдисвіт кілька років тому виступав у Луцьку в бібліотеці на Данила Галицького і в "Майдані". Жах! Хтось його зацькував собаками. А Середюк дедалі більше і більше відкриває таємниці своєї важкої психологічної хвороби. Сумно.
Відповісти
Стаття - повна маячня. Діагноз автора, як кажуть "на лицо". Страшно навіть подумати, чим забиває голову своїм вихованцям, цей так званий доктор філософії. Жах!
Відповісти
Такого рівня батьки, діти яких ходять до Середюка і вимахують там шаблями, не можуть зрозуміти, що руйнують свом чадам душу.
Відповісти
Середюку і Каганцю - лікаря! Терміново! Кваліфікованого психотерапевта!
Відповісти
"Відай сина на виховання рабові, отримаєш два раба",- говорить стародавня народна мудрість. Середюк виховує воїнів, які можуть постояти не тільки за себе, а й за вас, доктора й психологи, у скрутний час. Так, як це зробили гімназисти під Крутами, всупечеч рішенням Грушевського і Петлюри про розпуск війська.Тепер все повторюється з точністю до навпаки: юнаки тікають від призову в армію, ухиляються всіма способами. А можновладці уже в цьому році скорочують Збройні сили удвічі! Читайте історію, психологи і ліберали.
Відповісти
Нічого не має в цій статті такого богохульного, що так обізлило докторів від медицини. З ваших коментарів не озброєним оком зрозуміло, що ви всі прихожани УПЦ МП. Бо там не терплять мислячих людей, в т.ч. і патріотів України. До цього часу Мазепа - зрадник, а Петро 1 - великий
реформатор...Це вам треба козацького психолога з нагаєм.















мп
Відповісти
На мій погляд ніхто з попередніх коментаторів дурні не написав. А ось стаття викликає багато запитань. Писати,що 50% відсотків тексту Євангелія сфальсифіковані, не подаючи підтверджень, це м"яко кажучи кажучи "брєд сєдой кобылы".Хаос у автора в голові, прочитавши статтю і з нею "переспавши" так на голову і не насадила.Звідки автор черпає знання про Божественний порядок? Священна книга, за його словами, суцільна підробка. І Яке значення має прихожанка я церкви МП чи КП, католичка, чи лютеранка? Біблія у всіх одна.
Відповісти
Пане Середюк, придумайте ще, як Україна стала батьківщиною слонів і крокодилів. У вас це чудово виходить. Висмоктувати з пальця - як і козаччину, як і усе, що ви пишете, ви мастак. Успіху!
Відповісти
Ale lekcio ingentum!
"Книга годує розум"!
Читайте, крім Карамзіна і Грушевського, Ю.Шилова, М.Чмихова, О.Хмельовського,В.Мицика, Добрянського, Даниленка, Наливайка, Лозко, Плачинду, Осауленка, Кондратьєва, Пилата,Саннікової т.і.сучасних дослідників. Пора вже вилазити з піонерських штанців російсько-радянськоії історіографії. Про Нас уже давно пишуть і видають в-фільми навіть іноземні дослідники (ДНК-портрет нації), а ми ще ходимо з вивернутою головою і ніяк не можемо піднятися із колін.
Відповісти
Правильно пишеться - "Alit lectio ingenium". І справді, читання збагачує розум. Але питання в іншому - що читаєш?.. Якщо таку дурню, як написана вище, то не тільки не збагатиш, але й втратиш той який є. А у вищезгаданого автора, здається не голова вивернута, а мізки. Бо несе всіляку ахінею. Але, як казали мудрі -"Еріstula non erubescit" - папір не червоніє, папір все витримує.
Відповісти
Веселий дияволе, яка маячня!
Відповісти
"O, imitatores servum pecum!" -(О, раболіпна худобо!)
Якщо вам праці тих авторів все "маячня", то хоч перегляньте Наших Апостолів Правди: І.Франка "Про сотворення світу", Л.Українку "Лісова пісня", Т.Шевченка - вірш "Ликері" і т.п.
Тоді, можливо, мізки включаться на 3%.
Відповісти
Шановний, Ви хоч читайте те, що пишете. Що Ви склали докупи те,що не складається. Вірш Шевченка до коханої, українська міфологія, яку оспівала Л.Українка в "Лісовій пісні".Твір Франка написаний поза вченням святих отців, а тому має характер нездорової критики, яка в результаті взамін не дає нічого. Якщо допустити, що жиди через свої писання «промивають» нам мозки, то де наш закон, де наше Одкровення, де наша віра, очищена від жидівських байок? До даної «проблеми», беру в лапки, бо для церковного чоловіка тут проблеми немає, просто відсутні знання, - потрібно підходити не в світлі психозу, який виникає від того, що піп нам стає на мозоль, а жид лізе в кишеню, - а в світлі спокійного, все стороннього дослідження, яке й віру зберігає, й звільняє від невігластва.
Особисто для мене твір Франка, це твір людини, котра не була глибоко воцерковлена, й спала звичайним релігійним сном, а тут, раптом, проснулася й побачила істину. Та коли цю істину попи не прийняли, впала в глибоку депресію. Ось результат. Цей же самий результат дістає людина, коли відпадає від Церкви, коли відкриває істину, що всі попи злодії й брехачі. Після того вона на всіх плює й з чистою душею йде пити пиво. А за гальбою пива доказує, що всі вар’яти.
Відповісти
Ащо далі?
Чи буде продовження?
Відповісти
Впевнений, жоден з коментаторів (автор статті включно) не прочитав жодної роботи Каганця. А навіщо? Всі тут і так все знають... )))

Ось тут можна скачати найпопулярнішу роботу Ігоря Володимировича: http://sd.org.ua/news.php?id=8606
Про аріянство: http://sd.org.ua/news.php?id=8606
Відповісти
Не переконуй дурня, бо сам дурним станеш!
Відповісти