Додати запис

Відлік часу до звільнення України від комуно-олігархічного режиму вже розпочався

Після останніх виборів сите, стабільне та спокійне існування режиму Януковича опинилося під серйозною загрозою. Українці на виборах до Верховної Ради надали мандат довіри націоналістам із ВО «Свобода» – єдиній ідеологічній політичній силі, яка спроможна кинути виклик диктатурі олігархічних кланів та завдати поразки постсовєцькому регіонально-комуністичному блоку. І тим самим усунути основну причину нужденного життя українців у власній державі.

Уперше вся Україна побачила, що незаконні дії Партії регіонів у парламенті можна зупинити. Не шляхом компромісів, переговорів чи закликів до толерантності. А методом адекватної жорсткої та негайної реакції на дії цих наперсточників від політики. Там, де є націоналісти, дотепер всесильна рука Чечетова стає слабкою, кволою і безпорадною. «Тушки» отримують від націоналістів по заслугах за свою зраду! А самовпевнений і нахабний вираз обличчя регіоналів, які звикли раніше отримувати все без серйозного опору, влаштовуючи показові голосування чужими картками, змінився здивованістю та розгубленістю.

У перший же день роботи нового парламенту «Свобода» знесла паркан навколо Верховної Ради. Бо вважаємо, що між владою і народом не має бути бар'єрів. Цей символ страху і закритості влади перед власним народом був спеціально зведений режимом Януковича. Але Верховну Раду вибирали просто люди і це їх право – контролювати діяльність депутатського корпусу. Наш побратим Євген Мельник був серед тих, хто зносив цей паркан. За це на нього спробували надіти кайданки. Але нам, при підтримці столичної громади, вдалося «відбити» у силовиків свого побратима і не дати його заарештувати…

Можу запевнити, що ми не допустимо, щоб влада знову відгородилася від народу подібними парканами. Ми – націоналісти і будемо боротися до кінця. Наша позиція у парламенті не зміниться. Ми не станемо інакші, не зрадимо своїх виборців і не відступимося від наших принципів. Адже сьогодні йде боротьба за те, бути чи не бути Україні як національній державі? І методи боротьби «Свободи» адекватні ситуації, що склалася.

Зараз підконтрольні олігархам ЗМІ розгорнули шалену кампанію проти «Свободи». Розпочалося навішування різноманітних ярликів, більша частина з яких належить до арсеналу московсько-совєтської пропаганди. Лунають істеричні абсурдні заяви. Влада намагається пересварити опозицію. Тим часом чиновники від влади й надалі «годують» українців казками про зростання добробуту, закликають бути слухняними і покірними та дякувати Януковичу й Азарову за їх стабільність. А ще – мовчки ковтати недофінансування освіти, медицини, бюджетної сфери, ріст безробіття, падіння промислового виробництва, зарплати і пенсії, які не задовольняють елементарного прожиткового мінімуму.

Віднині всю відповідальність за такий стан справ у державі несуть і ті четверо нардепів-самовисуванців від Волині, які фактично приєдналися до коаліції з Партією регіонів. Голосування Сергія Мартиняка, Степана Івахіва, Ігоря Єремеєва та Ігоря Палиці за обрання спікером Верховної Ради кандидата від Партії регіонів Володимира Рибака та підтримка кандидатури Миколи Азарова на посаду Прем'єр-міністра свідчать про повне й остаточне розвіювання міфу про «незалежних» від Партії регіонів самовисуванців.

Усі чотири волинські багатії під час виборчої кампанії навмисно вводили в оману виборців, розповідаючи їм байки про те, нібито вони не мають жодного відношення до «регіоналів». Деякі навіть заявляли, що ніколи не підтримають жодних їх ініціатив. Бо якби перед виборами ці нардепи-«тушки» сказали волинянам, що підтримають обрання Азарова чи Рибака, навряд чи стали би вони народними обранцями. Тепер же ці «незалежні» самовисуванці з Волині своїми голосуваннями надали карт-бланш уряду Азарова на продовження згубної для українського народу політики покращення життя для сім'ї Януковича та його друзів-олігархів.

Тим часом наступальні дії «Свободи» у Верховній Раді проти Партії регіонів уже показали, що лише так можна ефективно і дієво протистояти цій орді. Іншої мови вони просто не розуміють. Однак активність «Свободи» у Верховній Раді – це всього лише перший крок на шляху до пробудження українського суспільства, звільнення його від стану летаргічного сну, апатії та невпевненості у власних силах. Бо якщо 37 депутатів можуть протистояти Партії регіонів у стінах парламенту, то чи здатний цей режим встояти перед силою і потугою всього українського народу?

Процес пробудження свідомості української нації дійсно розпочався, відлік часу до звільнення України від комуно-олігархічного режиму Януковича вже пішов. Цей заведений годинник пробудження нації не спинити нікому. І тепер саме від суспільної активності простих українців залежить, коли нарешті настане доба остаточного звільнення України від колоніального статусу внутрішньої окупації.

Націоналісти й надалі протистоятимуть злочинним спробам влади порушувати закони і Конституцію України. З Нового року ми будемо вносити в парламент свої законопроекти. Це будуть антиолігархічні ініціативи, які передбачають злам системи соціальної несправедливості і тотальної корупції, що панує сьогодні в державі та забирає в українців шанс на гідне життя. Розумію, що олігархи від Партії регіонів і безпартійні-самовисуванці не будуть підтримувати антиолігархічні закони. Але люди мають побачити, яка позиція у народних депутатів і дати їй належну оцінку.

Якщо ж парламент не буде працювати на благо народу, він довго не проіснує і буде розпущений як недієздатний. «Свобода» не боїться нових виборів і готова йти на них. Бо комуно-олігархічний парламент, який працює проти інтересів України та українців, нам не потрібен.

Анатолій ВІТІВ,
голова Волинської «Свободи»,
народний депутат України
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це все дуже добре, але вітіву треба перестати смалити цигарки в загорівському монастирі під час мітингу, в берестечку ставити свій автомобіль не поперек дороги, а так, щоб не заважати іншим ну і горілки поменше пити свободівцям, бо на другий день, десь годин в 11-12, як сонечко припече, вся свободівська братія валиться з ніг і повністю недієздатна.
чесне слово, пане вітів, в берестечку я замахався їх визбирувати кого де попало і тягати до палаток, аби проспались.
Відповісти
Арачки накушаются и начинают родину любить.
Оно всегда так.
Відповісти
зате канановічі на дєнь пабєди їдуть в теремно обжирать вєтєранов і глушить вєтєранську горілку
Відповісти
А що Свобода показала? Коли виступав Колісниченко і російською мовою фактично плював в Україну та українців, то що Свобода зупинила погромний виступ українофоба? Чи поставила йоого на місце? Нічого подібного. Наштовхнувшись вперше на опір ригіоналів, покірно поштовхалися біля трибуни і потім мило Мохник і компані обнімалися з Тедеевим та іншими бандитами. Встидалися б. Ось і вся Свобода.
Відповісти
то шо там настало? Коли часи 12 вже проб'ють і верховна рада перетвориться на гарбуз, а депутати на свиней? Пиши ще, фєя!
Відповісти
дітям Партії регіонів слова не давали. діти Партії регіонів, багато з яких вже дорослими дядьками, мріють про вічне панування Януковича Межигірського і раді служити царю-батюшці.
Відповісти
а коли вітів агітував голосувати противсіх, то кому він служив?
і хіба це добре, коли раптом у керівника волинської свободи пропадає позиція?
знову ж таки, зве боротись проти олігархів, а коли дійде до діла, то зному може сказати- а я противсіх.
Відповісти
спишись із павлікам марозавим, ви пара.
Відповісти
по перше мій нік "павлік марозофф" , а не так як ти написав, нешанований мною коментатор
Відповісти
Не обовязково твоя думка і бачення самого себе має збігатись із думкою інших.
Я теба бачу таким провокатором дешевим, що навіть не сприймаю серьйозно, тому мені твоє шанування не потрібне. А по другє, як хочу, так і пишу.
Что, абыдна, да?
Відповісти
Я за "Свободу", але пану Вітіву потрібно підвищувати свій культурний і освітній рівень. І трішки змінити колір обличчя. Щиро Ваш, Дьодік.
Відповісти
німа нічого толкового, а шо ви хотіли від автослєсаря з двома условками
Відповісти
На фіга мене "злив" редакції?
Відповісти
А написано не хіло.
Відповісти
Талант Сашка Пирожика прогресує. Дякуємо Сашку за чергову толкову статтю написану під псевдо Вітів.
Відповісти
ну про шо той опус?
Настав час, пробив дзвон, пора, впєрьод, урааааа!!!
В області що змінилось?
Перемогли корупцію, перекрили відкати, повернули державі вкрадене?
По свободі тільки до міськради пролізли чернецький та яручик. Перший просто загадка людського розуму, людина - набір слів, другий відчув що буде не ікра з маслом, а пілюлі щоденні і на всяк випадок злиняв у кущі. Вітів мабуть обирав дурніших за себе, щоб не спозоритись, бо в самого освіта пту.
І спозорився, бо треба відповідати за дєятілєй, тому треба не про годинник чєсать, а примусити сцикунів здати мандати, очиститись від гівна, бо недалеко ви заїдете з такими "члєнами".
А пирожика "підшийте", щоб по місту його не водили п'яного друзі до дому, бо це не викликає навіть уже сміху.
П.С. А чого ці свободівські депутатики навіть не прийшли постояти 1 січня кушніра послухати біля загсу? Бо з них такі патріоти, як з лайна куля. Тому не варті оці розпинання навіть сивої волосини з хвоста старої кобили.
Відповісти
о це тебе понесло сивочолий друже. видно, що на честь літургії з Януковичем і після неї ти добряче наквасився... на 1 січня треба було бути присутнім щоб бачити хто де був.
Відповісти
Тарас Шевченко дуже шанував російську мову і написав на ній 7 повістей. Але ж ви невігласи цього не знаете, покидьки.
Відповісти
Хто замість Вітіва пише блоги?
Відповісти
"Кохайтеся чорнобриві, та не з москалями..."
Відповісти
блоги пише пирожик, він тепер йому торчить)))Боруцькому ТЕЖ)))
Відповісти