Додати запис

Маразм крепчает

Я в шоці. Спочатку мені на ФБ прийшло посилання на опитування, що його здійснював ВолиньПост про ставлення до сексменшин лучан... Прокоментував. Згодом прочитав про дуже радісну новину - корвету "Луцьк" подарували плазмовий "ящик"!

ВолиньПост??? Ви вважаєте, що ми ідіоти??? Невже на 260-титисячне місто знайшлось коштів лише на якийсь плазмовий телевізор, який тепер хіба що лише бомж не має? Це новина? Цим треба пишатись??? Та цього треба цуратись та соромитись!!! І не зверненнями про гомосексуалізм та лесбійство там, в облраді займатись, а зверненнями, щоб з того "тіпа корвету" зняли назву "Луцьк" Оскільки, на моє щире переконання, місто Луцьк, з його історією, вартий набагато кращого - і корвета і подарунку на той корвет...

І ще - щодо питання про геїв і лесбіянок. Дозволю собі зазначити наступне.

По-дурному поставлене запитання, та по-дурному на нього отримали відповіді :-) Тоді варто було і спитати людей, як вони ставляться до сонця чи до повітря. Та ніяк! Вони є і будуть попри наше ставлення, сприйняття чи несприйняття. Дебільними мені здаються відповіді, що то є вада психіки чи "щось сталось у дитинстві". Тоді давайте ще й відчувати несприйняття тих, хто не любить м'ясо, або віддає перевагу виключно вегетаріанській їжі :-) Маразм? А ще краще давайте визначати ставлення одних до інших через улюблені фільми, кольори, тканини, шпалери в хаті чи інтернет-видання. Варто замислитись "несприймувачам", чому їм подобаються дівчати з пишними формами, та спитати їх, як вони ставляться до чоловіків з уподобанням менших розмірів. Або най та жіночка перед тим, як "гидотитись" щодо "нетрадиційників" згадає що вона їсть, як вдягається та й поміркує, як до того ставиться, наприклад, Меріл Стріп... Маразм крєпчаєт...

Хоча, село є село...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 46
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уявив собі людину, яка зайшла в супермакет, побачила на полицях... ну не знаю, наприклад дуууже неякісні але дешеві дитячі іграшки - і давай обурюватися: "супермаркет, ви що - подуріли??? ви нас за ідіотів вважаєте??? ви хочете, щоб ми такі от поважаючі себе цивілізовані люди такий от непотріб купували??? Та цього треба цуратись та соромитись!"

Василю, зрозуміло, про що я? ;-)
Відповісти
Василь ти не гей?
Відповісти
васю, а ви теж того?)
Відповісти
Едітору: Ваш комент, певно, стосується корвету :-) Так, тут питання не в дешевому товпрі, а в ставлегі до його наявності. Я б прокричав "Ідіоти!", якби той товар мені б намагались втюхати, переконуючи, що кращого й не виробили і не знайти.

Едіторе, розумієте, про що я?
Відповісти
Та й ми вроді би не втюхуємо. Заголовок принайнмі адекватно суть новини передав. Плюс грошей не просимо, що теж важливо. )))
Відповісти
Та й не бачу, за що гроші платити... Краще будь-яке опитування подавати у вас у вигляді саме опитування. Трьох людей спитати, викласти це у статті в формі "ставлення лучан до чогось там" не є показовим. Не знаю, як то правильно називається, але можна на сторінці ставити запитання (на тиждень), пропонувати варіанти відповідей, люди собі б цикали на свій вибір, а потім, наприкінці тижні й робити аналіз.
Відповісти
"Не є показовим"... Хто сказав, що це дослідження, зріз, матеріал для аналізу чи ще щось?
Відповісти
Ніхто такого не казав.Але питання дня, три відповіді на це питання і ціла стаття? Або питання погане було, або день не вдалим видався.

Я не критикую форму статті, а висловлюю своє бачення її покращення. Зріз, дослідження та аналіз надав би вашому виданню аналітики. А це завжди дуже цікаво!
Відповісти
Петрові та Мірні: Хочу вам порадити звернутись до ЗМІСТУ статті. Там йдеться про ставлення, а не відношення. Якби я захищав в суді вбивцю, то ви б запідозрили в мені вбивцю? Панове! Розширюйте свій світогляд! Та вчить матчасть! :-)
Відповісти
Лояльне ставлення до сексменшин - обов"язкова ознака широкого світогляду?
Відповісти
Не обов'язково. Але свідчить принаймні про наявність світогляду, як такого.
Відповісти
А нелояльне ставлення - свідчить про відсутність світогляду як такого?
Відповісти
Також ні. Свідчить, принаймні, про його обмеженність
Відповісти
Даруйте, але тоді цей ваш допис - голос волаючого в пустелі. Він некоректний. Пояснити чому?
Відповісти
Ну, спробуйте...
Відповісти
Читайте нижче, тут уже завузько :-)
Відповісти
а ставлення і відношення це не одне й теж?
Відповісти
Вчить матчасть :-)
Відповісти
Вчіть українську мову ))))))
Відповісти
Саме, що я її як раз і вчив :-)
Відповісти
Якби вчили - не зробили б помилку у слові "вчіть" )))))))))))))))
Відповісти
Вчив. Якщо й помилився, то це нжодним чином не свідчить, що вивчив погано :))))))))))))))))
Відповісти
Ви можете мати ставлення до певного - позитивне, негативне, індифирентне, абстрактне і.т.д. Відношення ви матимете тоді, коли існуватиме певна міра відносності.... Вчіть матчастину.
Відповісти
Чоловік на своїй хвилі...

Тут нічого не вдієш і не переконаєш
Відповісти
Головне цю хвилю мати, зрозуміти та навчитись на ній триматись :-)
Відповісти
Переконати можна наявністю переконливих аргументів... Наразі не спостерігалось...
Відповісти
Цей давиденко корчить з себе Глєба Павловського. Цікаво, чи він сам розуміє, що говорить і що хоче від співбесідника?
Відповісти
Я завжди розумію те, що викладаю у письмовій формі.
Відповісти
Відразу зауважу, що не вірю ні на соту ввідсотка, що мої слова вас переконають. Передусім, через надмірну зверхність і зарозумілість вашого тону. Але спробую аргументувати, раз взявся

Ви пишете:
"По-дурному поставлене запитання, та по-дурному на нього отримали відповіді".

- не слова для спроби виваженої дискусії, егеж? особисто мені відразу ж запахто нетерпимістю від вашого "по-дурному" (я вже мовчу про ваше "дебільні відповіді"). Такою ж нетерпимістю, у якій ви звинувачуєте опонентів. Тільки полюс інший, а суть та ж.

Ви пишете^
"Тоді варто було і спитати людей, як вони ставляться до сонця чи до повітря. Та ніяк!"

- неправда. до сонця я ставлюсь позитивно.вважаю його необхідним явищем у житті планети загалом і людей зокрема. Банально, правда? бо очевидно. а от про геїв - неочевидно. і дискусійно. а тому - цікаво. думаю, редакція саме цим керувалася, коли вибирала питання для. І кількість коментарів тут, і сам ваш допис - доказ правильності рішення редакції. А ваше "та ніяк" - притягнуте за вуха, я вважаю

Ви пишете:
"Вони є і будуть попри наше ставлення, сприйняття чи несприйняття"

- А хіба хтось говорив тут про те, щоб щось змінити?


А взагалі - визначтеся у суті своїх претензій. Якщо ви про те, що питання сформульоване некоректно - тоді у вас немає аргументів на корсить цього.

Якщо ви про те, що несприйняття сексменшин - це прояв відсталості - тоді про це й говоріть. не ображайте безпідставно журналістів і не провокуйте нецікаві і образливі дискусії.

Щонайменше це нецивілізовано. А я так зрозумів, ви важаєте себе суперпрогресивно мислячим. Тож доведіть це - передусім вихованістю, стриманістю і -головне - ЧІТКІСТЮ у аргументах
Відповісти
Ви шукаєте чорного кота там, де його немає :-) Для того, щоб зрозуміти дії, треба зрозуміти в їх витоки. В даному випадку це свободівці з їхнім зверненням. По-дебільному тому, що не до звернення ставлення вивчається, а до його предмету. Це перше.

Друге. Ідіотськими відповіді стали наслідком нез'ясування витоків запитання.

Третє. Не лукавте, що ви маєте якесь там ставлення до очевидного. Ви ані сонця, ані до повітря ставлення не маєте доти, доки їх вам вистачає. Виключно за їх браком ви починаєте відчувати в них потребу. До цього - у вас жодних емоцій (окрім, якщо ви таким є, романтичних чи поетичних в стані романтики чи поетики).

А щодо мого ставлення до геїв чи лесбійок, то воно таке: Решта світу для мене - це світ решти. Мій та їхній світи не перетинаються. Вони співіснують паралельно. І це для мене настільки ж звичне явище, як і дощ, літо, повітря чи сонце. Від мого ставлення до них світи інших жодним чином не залежать та непіддавані будь-якому впливу.

Претензії? Претензії виникають там, де є інтерес. В цьому (виключно в цьому) контексті мого особистого інтересу немає. Відповідно й претензій також.

Відповісти
"...По-дебільному тому, що не до звернення ставлення вивчається, а до його предмету. Це перше..."

- цитую вас "Дебільними мені здаються відповіді, що то є вада психіки чи "щось сталось у дитинстві". НЕ ПРО ЗВЕРНЕННЯ МОВА. Ви хоч пригадайте самі що говорили раніше.

"...Ідіотськими відповіді стали наслідком нез'ясування витоків запитання..."

- витоки питання - просто ПРИВІД, не більше. Його моголо б і не бути.

Вибачте, решту не коментуватиму - або нема про що сперечатися, аби ви говорите трохи про інше (як у випадку снігу чи дощу).

Загалом, сподіваюся з нашої розмови ви взяли головне - розуміння потреби бути вічливим і поважати співрозмовника. Якщо це буде - з задовоенням з вами поспілкуюся і надалі.

Успіхів!
Відповісти
Все в рамках вічливості та поваги. Несприймаю лише дурні та дебільні запитання та ідіотські відповіді на них :-)
Відповісти
А вам дозволю собі порадити не слова виколупувати з тексту, а зміст зі слів. :-)
Відповісти
А під що підсувати ці аргументи? Під порожнечу думки? Ради чого завели таку довгу розмову після "загадкового" коментаря Давиденка? Та й коментарем цю мазню важко назвати. Коні їдять овес, а Волга впадає в Каспійське море. Гнітить така розмова.
Відповісти
Так саме цим, тільки іншими словами я і підсумував свій допис.
Відповісти
Чим? Ти можеш по-людськи хоч пару слів написати?
Відповісти
Читайте та прочитаєте :-)
Відповісти
Корвет отремонтировали (покрасили), но стоит на приколе-горючки нет.
В Балаклаве, Феодосии, Керчи стоит "Тюлькин флот"- корабли береговой охраны. Не надо быть шпионом, с прогулочного катера (500 грн/час зимой) видно , что якорные цепи обросли мидиями.
Шельф грабят турецкие сейнера. Укр рыбаловецкий флот практически на нуле.Подводная лодка, местное название "ЗАПОР" стоит в сухом доке.
Зато штаб стратегического подводного флота Украины насчитывает 1500 военнослужащих.
Ура!!! Украина великая морская держава... с плазменным телевизором.
Відповісти
Звідки взявся цей інтернетівський "конфуцій"? З яких кущів він виринув, як рояль? Жаль, що не пише ієрогліфами.
Відповісти
К "читач". Автор - малый не дурак, но и дурак не малый.
Относительно главной темы- хлестко, жестко, со стебом, но по теме.
Умеет, умеет.... и могет
Відповісти
А то :-)
Відповісти
Впяяяред.
Жду.
Не подставляйся.
Хотя...
Відповісти
Если кто и подставляется, так это Вы, АнтиУкр :-)

Я Вас узнал...
Відповісти
Судя по анкетным данным и фото мы не пересекались.
В Луцке я учился до 92 года. Когда начался бардак-родители переехали в Днепропетровск. Так, что я уже 20 лет как "Амурский" пацан. На Волины бываю 3-5 раз в год. И не только по работе
Відповісти
3-5 раз в год достаточно? :-)
Відповісти
Цілком згідний з автором.
Відповісти