Додати запис

«Борці» за скасування пенсійної реформи провалили голосування»

17 квітня у Верховній Раді розглядали три законопроекти про скасування пенсійної реформи.

Щоб проголосувати за законопроект Сергія Міщенка про скасування пенсійної реформи не вистачило всього трьох голосів. Законопроект передбачав зниження пенсійного віку для жінок з 60 до 55 років при наявності страхового стажу не менше 15 років. Законопроекту Людмили Денисової («БЮТ») не вистачило п’ять голосів. Не отримав підтримки і законопроект про скасування пенсійної реформи Володимира Литвина.

У Верховній Раді вже намагалися знизити пенсійний вік для жінок з 60 до 55 років. Тоді, після провалу голосування за законопроект комуністів наші колеги-опозиціонери дружно звинуватили нас, волинських депутатів-мажоритарників у провалі скасування пенсійної реформи. Що ж трапилось сьогодні? Після нинішніх голосувань у всіх, мабуть, виникає підступна думка про те, а чи потрібне опозиціонерам скасування пенсійної реформи? Бо ж на словах одне, на ділі – інше.

Звинувачувати нас у провалі реформи було легко. Чи ж стане духу в «свободівців» звинуватити сьогодні у провалі скасування пенсійної реформи своїх побратимів-опозиціонерів?

Бо ж за не покращені умови виходу на пенсію та незнижений пенсійний вік для жінок, люди сьогодні мають дякувати членам фракції «Батьківщина» - Дзендзерському, Федорчуку та Яворівському, котрі не підтримали законопроект, а також відсутнім на засіданні Катеринчуку, Шевченку, Одарченку та Дубовому. Не з’явилися на голосування й семеро депутатів-«ударівців» та один «свободівець».

Зрозуміло, що скасування реформи не потрібне «регіоналам», однак чи потрібне воно насправді опозиції? Що відбувається? Нездатність «опозиціонерів» скоординувати зусилля чи свідомий опір скасуванню пенсійної реформи?

Я не берусь осуджувати дії колег, нехай висновки зроблять виборці. Однак моя позиція чітка: насамперед варто задовольняти не політичні амбіції, а реальні потреби людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодец, Сергей! Мы тебе "верим".
Відповісти
Хоть щось світле почали писати.
Відповісти
Ой, тепер заважають працювати опозиції...
Відповісти
Це говорить про те,що Тягнибок вміє організувати здагоджену роботу своєї партії(всім відомо де був той один "свободівець" який був відсутній у момент голосування.Він намагався перешкодити владі деребанити державні гроші).Яценюк і Кличко - вміють багато говорити,а мало робити,їм повинно бути соромно за провал цих законів.
Відповісти
цікаво почути що скажуть виборцям Яценюк і Кличко з цього приводу.Довіра до цих лідерів вже падає однозначно, адже цей закон для них остання надія,яка згасла.Невже це так важко було зрозуміти і прийти натиснути цю кнопку-ГАНЬБА
Відповісти
"Батьківщина"і "Удар"-ви нас підвели."Свобода"-респект і уважуха
Відповісти
Ти по собі всіх не суди, хтось за Свободу голосував і далі голосуватиме... А за Удар малалєткі голосують,які думають,що щось знають...
Відповісти
Смішно читати, легко спихати один на одного: реальні потреби не для людей, а для себе в першу чергу!!! Тому аби для людей,то перший раз коли виносили на голосування відміну пенсійної реформи чому ви СПАЛИ.І Яценюк,Кличко,Тягнибок ні до чого! Сором просто таке писати.
Відповісти
Ви експерт по пенсійній реформі? Ви читали хоч один законопроект? То лиш би потрапити язиком
Відповісти
А Ви експерт?
Ви хоч 1 законопроект напишете?!Самостйно!До всретесь!
Відповісти
А не треба бути експертом, щоб зрозуміти колу тушка з Банкової намагається себе вигородити
Відповісти
ага, наша "доблєстная троица" голосує з ригами завжди заодно, бо духу не вистачає голосувати по своїм уподобанням. Івахів, Єрємєєв і Мартиняк - три запроданці!
Відповісти
Боже,хто тебе чудо чортяцьке обирав???
Я дивуюся нашому народу, правду кажуть, що лише в нас,нажаль, отакі в країні можуть бути при владі,ще й депутатами.
да за тобою тюрма ридає!!!
Відповісти
Цікаво, хто це все йму пише?
Відповісти
За тобою плаче тюрма Чайка ти одинока))
Відповісти