Додати запис

Черговий тест на європейськість

Розслідування фактів побиття журналістів молодиками в присутності правоохоронців під час проведення масових заходів у суботу (які взагалі могли призвести до масштабних бійок та фатальних наслідків, як це часто буває) – це і є іспит на європейськість Української держави і влади.

І цей процес має бути на жорсткому контролі суспільства! Правоохоронні органи повинні провести публічне розслідування кримінальної справи за фактом перешкоджання журналістської діяльності і обов'язково оприлюднити прізвища замовників бійки, її координаторів і учасників. Правохоронці, які спостерігали і не втрутились, не затримали нападників, одним словом, не відстояли право на свободу слова і право на зібрання, мають бути звільнені без права поновлення на роботі в державних органах на будь-яку посаду.

Тобто, потрібно довести справу до логічного завершення, як це було у судовому процесі по Оксані Макар. Тоді все українське суспільство і навіть політикум були об'єднані навколо цієї справи.

Наголошую, що зробити це треба публічно без врахування політичної приналежності винних та їх "погонів" і звань. Тим самим влада продемонструє, що в Україні здатні не лише на красиві лозунги про євроінтеграцію та прийняття європейських законів, які не виконуються, а здатні поважати Закон, думати, жити і чинити по-європейськи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не стаття! Це якась мура....
Відповісти
просто треба Мироовичу нормального літраба собі взяти, а то недолугі тексти якісь...
Відповісти
Хтось явно проситься до Єремеєва на роботу))))
От ти бовдур))))))
Відповісти
Ти навчися розбирати де підмет і присудок, бо підсидять писаки! І не виправдаєшся, чого блоги знаного і далекого не дурного олігарха такі недолугі...
Відповісти
На УП Єремеєв сьогодні ж сумно і резюмував своюж статтю фразою: тест на європейськість ганебно провалено. Це він так про владу.
Згоден, що у влади немає вже навіть інстинкта самозбереження і сьогоднішні клоуни від ПР це довели в Раді.
А Єремеєв дивує. І не страшно йому?
Відповісти
Чим він дивує,ти сам для Єрьоми нписав і статтю і комент?
Відповісти
Ця влада не зможе скласти жоден екзамен чи тест.
Ані на європейськість ані на укранськість
Відповісти
голосував за нього. і мені за це не соромно зараз!
Відповісти
голосувала за нього! не підвів!!!
Відповісти
Чого ж правоохоронці не зацікавляться як Єремеєв добув мандат депутата? Це підкуп виборців,а допомогла йому "СВОБОДА".
Відповісти
Хто писав Єремееву цей бред? Там шо в прес-службі накурені якісь? Хто так пише?? Скопірували з нета і подали за текст нардепа, ото "професіонали". Ігор Миронович, женіть поганою мітлою цих писак!!
Відповісти
і ше, що за дурнуватий заголовок? ну виходьте вже з меж провінції, ви ж тепер "столічний") вам бракує креативної прес-служби. бо ці тексти, що пишуть це жах, правда.
Відповісти