Додати запис

Вітаю журналістів зі святом

Шановні журналісти!

Вітаю всіх майстрів пера та мікрофона із професійним святом, яке Ви сьогодні відзначаєте! Дякую Вам за те, що в цей непростий для держави час Ви – справжні професіонали, які насправді дбають про престиж держави, її обличчя в світі, здатні й готові нести правду про найважливіші події життя країни та суспільства.

В час тотальної узурпації влади в країні, захоплення та засмічення українського інформаційного простору, Ви – освічені, талановиті, свідомі люди, не покладаючи рук, доносите до українців те, що намагаються приховати або перекручувати ті, хто боїться народного гніву та гострого пера, яке справедливо б’є окупантів у найболючіші місця.

Саме на Ваші плечі лягає ця відповідальність, посильний тягар, із яким Ви з честю справляєтеся. В цей день хочеться побажати Вам творчих успіхів та нових професійних звершень – як представникам справжньої «четвертої влади» в Україні, без якої неможливо уявити собі сучасне суспільство. Без Вас воно було б позбавлене об’єктивної інформації, комунікаційних мереж, особистого неупередженого осмислення подій і фактів, яке лише Ви здатні забезпечити та чесно оприлюднити.

Я ціную Вашу працю і щиро дякую Вам за те, що Ви робите!


Голова Волинської «Свободи»,
народний депутат України Анатолій ВІТІВ


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви ж постійно повторюєте, що на Волині немає журналістів і журналістики... От що влада з людиною робить!
Відповісти
Журналісти, які пишуть від імені Вітіва повинні знати, що він з ПТУ №8. На всьому розуміється...
Відповісти
http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20 Mg Prednisone 20mg pii.faeu.volynpost.com.ddm.vv http://mewkid.net/buy-prednisone/
Відповісти