Додати запис

Моя позиція однозначна - винні мають понести покарання згідно із законом

Прикро, що у часи незалежної України люди вірять лише у самосуд. Втрата довіри до правоохоронних органів і українських судів призвела до того, що мешканці Врадіївки зайнялися саморозслідуванням справи і покаранням винних у той час, як працівники міліції ховаються у своїх відділках.

В Україні поширюється атмосфера безкарності міліцейського свавілля. Після справи Оксани Макар українці частіше почали бунтувати проти «перевертнів у погонах».

Ситуація у Врадіївці шокувала не лише мешканців цього селища. Люди незалежно від посад, статусів і віку осуджують дії правоохоронців – як тих, хто здійснив цей ганебний злочин, так і тих, хто прикриває брудну справу.

Справа про жорстоке поводження із дівчиною у Врадіївці набрала неабиякого розголосу і стала черговим позором для української міліції. Ситуація, яка склалася у нашій країні, говорить про нездорову тенденцію і є сигналом, що потрібно змінювати відношення влади до таких випадків, і карати, не роздумуючи чиї це родичі. У нашій державі всі люди, і всі рівні перед законом!

Мене обурює той факт, що до старшого лейтенанта міліції Євгена Дрижака, на якого потерпіла вказує як на одного з ґвалтівників, не обрано запобіжного заходу відразу.

Я, як народний депутат України, вважаю, що усі причетні до скоєння злочину за результатами розслідування повинні бути притягнені до кримінальної відповідальності та покарані згідно з вимогами кримінального законодавства. На мою думку, голова МВС Віталій Захарченко повинен публічно прозвітуватися про ситуацію із розслідування даного злочину.

У цій справі правоохоронні органи повинні висловити солідарність не «колегам», а людям, які сьогодні потребують їхнього захисту.

Адже у селищі фактично організувалося злочинне угрупування, яке тероризує не лише Врадіївку, а увесь район. Повинні відслідковуватися будь-які тиски на осіб, які демонструють свій протест і які можуть вплинути на хід справи. Сховати правду і «зам’яти» справу не вдасться, оскільки хід подій під пильним оком обуреного населення.

У країні, яка сміливо називає себе європейською, не можна допускати міліцейського свавілля. Адже це несе загрозу життю громадян, веде до хаосу і наростання напруженості в суспільстві. Ми всі розуміємо, що побудувати правову державу неможливо, якщо люди не вірять тим, хто покликаний захищати право та закон.

Народний депутат України Сергій Мартиняк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти падло куряче, ще гірше тих ментів!
Відповісти
дійсно, -хто перший кричить "тримай злодія" -сам такий
Відповісти
Тоді виходить, що всі ті люди які хочуть покарати винних теж злодії, краще мовчати і не "кричати"???
Відповісти
а що з цього приводу скаже ПИЗА?
Відповісти
а чого нардеп Мартиняк голосує в унісон з партією ригіонів??? Це означає, що влаштовує існуючий порядок, і тому він також несе відповідальність за безкарність міліції, яка не боїться нічого, бо їх "прикриють" прокурори і суди, які контролюються ким??? правильно, януковичем. От і вся казка
Відповісти
Ліва,невже гарно так говорити?
Звідки ти взяла,що він падло та ще й куряче!Чи можливо тебе заздрість бере,що не ти курячий магнат?
P/S:SV
Відповісти