Додати запис

Луцька «Батьківщина» під Палицею

31 липня 2013 року під час чергової сесії Луцької міської ради відбувся доволі показовий та цікавий політичний епізод місцевого значення за участю фракції ВО «Батьківщина». Луцька «Батьківщина» забула, що саме Ігор Палиця був основним опонентом кандидата від «Батьківщини» на виборах до Верховної Ради у 2012 році Петра Кравчука.

Як відомо, у порядку денному поточної сесії з ініціативи міського голови Миколи Романюка з'явилося питання про заслуховування інформації про роботу благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці-Новий Луцьк» за I – півріччя 2013 року. Важко зрозуміти, яке відношення благодійний фонд має до роботи органу місцевого самоврядування. Адже основне завдання усіх благодійників – роботи добрі справи, а не піарити їх. В даному ж випадку можна стверджувати, що Луцька міська рада стараннями певних депутатів перетворюється у піар-клуб Ігоря Палиці.

Народний депутат Ігор Палиця з групи олігарха Коломойського на виборах до Верховної Ради 2012 року був основним суперником висуванця від партії «Батьківщина» та єдиного кандидата від опозиції Петра Кравчука. У жовтні 2012 року Петро Кравчук зазнав болісної поразки від самовисуванця-благодійника по Луцькому виборчому округу і опинився за бортом парламенту.

З формальної точки зору питання про звіт благодійного фонду Ігоря Палиці не мало б отримати підтримки у сесійній залі, де кількість членів фракції «Батьківщина» станом на сьогодні зросла до 20 осіб.

Депутат Любов Серба з фракції ВО «Свобода» запропонувала не заслуховувати це питання, оскільки воно носить пропагандистський характер та не стосується роботи Ігоря Палиці як народного депутата. Але її пропозиція підтримана не була. «За» зняття цього питання з порядку денного проголосували лише 9 депутатів, в тому числі усі присутні члени фракції ВО «Свобода». Проте бажання послухати про роботу фонду нардепа-олігарха Ігоря Палиці проявила фактично у повному складі фракція ВО «Батьківщина».

З незрозумілих мотивів депутати фракції Юлії Тимошенко у Луцькій міській раді забули про місяці запеклої передвиборчої боротьби у Луцьку, про масові чорні піар-технології проти свого однопартійця Петра Кравчука, про листівки провокаційного змісту, які у великій кількості постачалися у поштові скриньки лучан восени минулого року…

Така поведінка членів фракції «Батьківщина» у Луцькій міськраді є доволі дивною. Незрозуміло, навіщо своїми ж руками перетворювати засідання сесії у піар-шоу нардепа-олігарха, який завдав такої відчутної поразки кандидату від «Батьківщини» Петру Кравчуку? І чи не образить така унікальна позиція своїх колег по партії колишнього єдиного узгодженого кандидата від опозиції на виборах до Верховної Ради у Луцьку?

Петро Герасименко

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 46
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто ще дивується?
Відповісти
...що саме Ігор Палиця був основним опонентом кандидата від «Батьківщини» на виборах до Верховної Ради у 2012 році Петра Кравчука...

ви кандидатуру знайшли достойну...якийсь Кравчук! ви ще тоді продали ті вибори, нащо тепер той свинячий вереск?
з іншого боку, хто слухати не схоче - в залі сидіти не буде.
тоді побачите, хто реальний гумовий виріб для безпечного статевого акту.
Відповісти
"Риба" псується з голови (пустоцвітної для людей і меркантильної для себе), а винний хвіст. Тобто прості партійці які цього "непомічають".
Відповісти
Пустовіт там ні при чому думаю) та просто навіщо тоді висувати Кравчука щоб потім дружньо під Палицю так влягтися??
Відповісти
Причому-причому, бо команду лягати під когось дає керівник. З нього і треба питати. Інакше, що це за безвідповідальний керівник?
Відповісти
А що там Осіпов борець за правду. Перший проголосував?
Відповісти
Осіпов голосував за Свободу!
Відповісти
от людям аби гадості на "Батьківщину" вилити, а по якому поводу, то всеодно, аби про що не-будь писати... от прозвітував той славнозвісний фонд і що, світ з-під ніг поплив? яка різниця і при чім тут вибори, тож хіба опозиційні партії винні, що люди продалися за 500 грн чи треба було платити по 600? скільки можна лити бруд, принаймні очільники і члени партії "Батьківщина" такого собі не позволяють? нам і так вистачає ворогів... чи пан даної статті має такі примітивні погляди чи гарно заплатили за даний пост...
Відповісти
Муза, це фонд надихнув тебе очевидні речі - гадостями назвати?
Ти бідна мабуть і не знаєш, що можна мати думку, позицію а не тільки доцільність! Не приходь більше, пожалій людей!
Відповісти
куди не приходь... Петро Герасименко заспокойся, а то ще й нік такий придумав - Пегас, ха-ха, взагалі йшла мова не про фонд Палиці, а про те, що ти ллєш бруд на "Батьківщину", яка до Палиці не має абсолютно ніякого стосунку, а є опозиційною партією, як і "Свобода", то мав би хоч трохи совісті і не писав подібні заказні статті...
Відповісти
Батьківщина пустилася берегу, і виною ще є те що в партії є люди які вижимають фінансову користь с того що вони чи депутати, чи просто мають посади, і яскравий факт того що Батьківщина в Луцьку це продажні кабани це те що прогнулися під Палицю. Чому Батьківщина не борится за свою лідерку Юлю Тимошенко? якесь затишшя зараз, чи то мабуть всім Бютівцям на руку!? сидить тай сидить а нам то шо - така думка як у Григоренка, як у Пустовіта, та й тих остальних ...
Відповісти
партія зберегла свою структуру і бореться за визволення Юлії Тимошенко усіма можливими силами, але ж в партії не винні, що судова система в Україні на такому рівні, що засудити можна будь-кого аби за це побільше заплатили, тому краще не пишіть такі коментарі і не продавайтеся за 500 грн на виборах і тоді можна буде говорити про якісь зміни в країні і не буде тоді в нас політичних в’язнів... а обгадити чужу працю може кожен
Відповісти
Сергій перестань ахінею писати!"лити бруд", "заказні статті". це ви на замовлення Нікітюка підтримали недолугого і багатого Ігорка Палицю! а Нікітюк не депутат від "Батьківщини"?
Відповісти
Вся фракція батьківщини це підстилка мера та північно американських доларів, якщо не вірите подивіться їхнє голосування!!!!!
Відповісти
Ніколи не подумав би, що зі "свободи" будуть лити такий бруд на партію "ВО "Батьківщина", то ж вони вроді в опозиції чи як?! і хто такий взагалі цей Герасименко, великий політолог чи що? видно, що людина не далекоглядна і з примітивним мисленням, яка на рівному місці робить проблему і створює ворожнечу і нагнітання обстановки, а нащо питається? рейтинг собі підвищує, хоча скоріше антирейтинг...
Відповісти
Від коли правда це бруд? Подивіться голосування!Лягли так лягли, хіба не видно? Не треба робити із себе жертв! Позицію треба мати далекоглядний ти наш!
Відповісти
Хто Герасименко? Жрналіст! А тобі рівне місце під палицею? Зручно?
Відповісти
Все вірно. В них "хороші" були попередники-вчителі дерибанщики кирильчуки, грицюки і пустоцвіти.
Відповісти
Свобода вустами свого вундеркінда в чергове обгадила Батьківщину. Як брати бабло у Палиці під час виборів та валити кандидата від опозиції, то Свобода собі дозволяє такі пустощі. Правда умудрилися кинути як лоха ще й Лазорка здерши і з нього гроші на національну революцію, тут нічого не скажеш, молодці. Як голосувати за гроші в міськраді за землю, то тут вони перші і це їм можна. Як вимагати з людей гроші на голосування за земельні ділянки, то це їм те ж можна. А коли питання стосувалося благодійного фонду, який реально зараз допомагає людям, то тут злочин, бо Палиця їм не заплатив. Краще вже б мовчали, бо якщо Палиця заговорить, то декому буде непросто.
Відповісти
цікаво що на волині є багато благодійних фондів, і тим більше в Україні, то що тепер може під час сесійних засідань вислуховувати кожен що зробив для людей, мабуть це лишня реклама, адже якщо фонд робить благі справи то в "рекламі" він не потребуєтся. Але ж тут інша справа що Палиця якого взагалі не видно і тим більше його діяльності, піарять його ж працівники, то му тут інша справа що дали грошеннят Батківщині а ті уже і прогинаются під нардепа з Луцька, бо ж скоро знову ж вибори, і буде реклама що Палиця увесь час працював.
П.С. не забуівайте про підпалений ЦУМ, про майже банкрутсвтво ФК ВОЛИНЬ, це ж теж благі справи Палиці, про які мало хто ж говорить.
Відповісти
"Краще вже б мовчали, бо якщо Палиця заговорить, то декому буде непросто." - то нехай каже, якщо є, що сказати, якщо "Свобода" фінансувалася Палицею, тоді і відношення буде до неї іншим. Політику треба хоч трохи очищати від того лайна в якому вона загрузла, і від чого страждають, в першу чергу, люди, а не депутьати
Відповісти
Говорити треба вміти і могти! Та й сказати треба знати що! палиця -оратор? Ну насмішив...
Відповісти
Так друзі мені соромно за моїх однопартійців. Дійсно в Батьківщині головні зараз американські долари Григоренко Пустовіт і вся фракція Батьківщини лиже дупу олігарху і його сподвижникам
Слава Україні! Свободі слава!
Відповісти
Моя повага Вам пане Петре і ВО Свобода
Відповісти
Луцька батьківщина ГНИЄ і починає смердіти! Структура, якій волиняни колись вірили сьогодні продажна і почала гнити з середини...
Відповісти
просто Петро Кравчук дав можливість вилізти на голову певним людям у місцевій Батьківщині. Вони провалили йому вибори до парламенту, провели погану виборчу кампанію. а потім його попустили ще гірше і відверто продемонстрували свою вірність Палиці а взагалі давно наста часІгорю Палиці очолити Волинську обласну чи хоча б Луцьку міську організацію "Батьківщини". УДАР як проект тепер не працює зовсім. то Палиці пора підтвердити те що він контролює міську раду і поповнити ряди бютівців.
Відповісти
Луцька міська "Батьківщина" працює як і працювала і згуртовує навколо себе людей, тому подібні коментарі ніщо інше як провокація, не зважайте, а ви, лучаночко, дивіться, щоб за вами не смерділо, а про партію не турбуйтеся, там все чудово!
Відповісти
Палицею обтрусити пустоцвіт і григоріанство
Відповісти
Батьківщина продалася і у Володимирі вже хочуть поставити місцевим керівником тушку Кошельника депутата обл.ради. Останні дні доживає партійка ...
Відповісти
Було б за кого переживати.
Відповісти
Батьківщина стверджує, що вона чесна як Юля. "Вони працюють-вона відпочиває"
Відповісти
Хай Герасименко краще розкаже звідки взялися гроші на дороге авто у безробітного Вітіва? Чи хай розкаже звідки взялися гроші на авто зразу після виборів у безробітного Боруцького? А писати про власний брєд і брєдові припущення тут великого розуму не треба.
Відповісти
Вона відпочиває, Кирильчук відпочиває, Грицюк відпочиває після того, що наробили. Один Пустовіт працює, щоб урвати собі як попередники, хоча б квартиру тисяч за 100.
Відповісти
333 заздриш?
Відповісти
Пустоболт, він же Пустоцвіт!
Відповісти
Він же Пустовітів.
Відповісти
Фанат грошей Вікторов теж був "лідером"т ВО Батьківщина.
Іде він тепер? Непозаздриш.
Відповісти
Український націоналіст Вікторов зараз є одним з лідерів ВО Свободи у екзилі. Але що за натяк?
Відповісти
Питання до усіх клавішних патріотів. Що поганого в тім, що депутати почують точку зору свого опонента. Якщо піддатись логіці більшості коментуючих,тоді в судах не потрібні адвокати, усіх хто був на Майдані позбавити виборчого права за те що підтримали іуду з вуликами, а тих хто розмовляє з опонентами- передавати анафемі. Що далі? Таке відчуття, що ярі борці, котрі не поступаються принципами хочуть не змінити ситуацію на краще, а самим посісти місце у владі. А там видно буде. Говорити потрібно розумно, а не голосно. Щоб вас слухали, а не чули....
Відповісти
Правильно, пустоцвітів і пустоболів не варто слухати, бо в них мета лежати під грошовитою палицею!
Відповісти
Ви так нічого і не зрозуміли....
Відповісти
Луцька «Батьківщина» під Палицею
Відповісти
Блін, фанати БЮТу та Свободи, невже ви не бачите, що вас тролять і зіштовхують лобами. Будьте розумнішими та не встрявайте у цю перебранку, організовану регіоналами. Хай собі пишуть у коментах що хочуть - не відповідайте!
Відповісти
ПЕТРО - МОЛОДЕЦЬ ! Прихвостнів серед " ударівців " ; " свободівців " ; " батьківщинівців " У Волинських осередках як собак не стріляних ... Така рекордна кількість коментарів , що маємо на статті Герасименка - найкраща оцінка його роботи. Успіхів ,тобі Петре ,фахового росту ... - чисть запроданців в хвіст і гриву... " замазаних " в те , що їм перепадає з під хвоста ПР.
Відповісти
квіточки-педерасти, це, звичано, на грані фолу, але тут, малась на увазі політична педерастія)))
Відповісти