Додати запис

Потенційний вбивця на волі

Б’юся об заклад, частина читачів, побачивши заголовок мого допису, стала губитися в здогадках. Адже останні мої дописи були присвячені одній темі. Чи точніше – одному неоднозначному персонажу.

Хочу відразу заспокоїти усіх, в тому числі і народного депутата Ігоря Палицю (який – я знаю точно – регулярно читає ВолиньPost): на цей раз мова піде не про нього ;-)

Хоча річ, про яку скажу нижче, насправді серйозна.

Їду у неділю, 22 вересня містом за кермом, близько 20:00. Був саме на проспекті Перемоги, рухаюся в напрямку 33 кварталу. Проїхавши 5 школу, зупиняюсь на червоне біля повороту на вулицю Клима Савура.

Раптом повз моє авто практично пролітає білий Lexus RX. «Пролітає» – підходяще слово, тому що швидкість його була аж ніяк не меша 100 км/год. Пролетів по вільній смузі, праворуч від мене на червоне, яке вже горіло 7-10 секунд. Я й номер не встиг розгледіти.

Водії добре знають це перехрестя: побачити, чи виїздить транспорт з Клима Савура, вкрай важко.

Про ймовірні жертви серед ні в чому не повинних лучан говорити зайве. Як і про рівень самокритики чи й адекватного сприйняття дійсності у цього «пілота».

Тому кажу лише про таке. Перше: будьте особливо обережні за кермом. Друге: ВолиньPost уже спрямував відповідний запит правоохоронним органам. Хай з’ясовують. «Водії-смертники» нам у Луцьку не потрібні.

P.S.

Можливо, хтось із читачів знає цього водія? Буду вдячний за інформацію в коментарях, як просто і за ваші думки з цього приводу (до цього запису для усіх коментарів увімкнута постмодерація ;).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повністю підтримую.
ВР може ввести спеціальну рубрику пот.вбивць.
В місті стане БЕЗПЕЧНІШЕ!
Відповісти
проблему на этом перекрестке легко решат два-три лежачих полицейских, как возле четвертой школы.
или набивать карманы камешками средней величины и тупо швырять вслед уродам, пусть стекла поменяют пару раз, дальтонизм пройдет.
Відповісти
а де вже лежачий поліцай біля школи №4 забрали? так що подивіться добре.
Відповісти
надо было руль чуть правее взять - он бы и остановился D лучаны булы б у безпеци ;)
Відповісти
Зо ви хочете з того відрізку дороги. Якщо на тому місці поруч знаходилося кладовище (поблизу 5-ї школи). Дорога вузька і рух тут інтенсивний. А цього чи того літа, як ставили нові світлофори, то ціле літо ті світлофори там не працювали, що є вкрай погано для безпеки руху. А хто має ту безпеку руху продумувати, не ми з Вами.
Відповісти
Знаю чотирьох власників такого авто
Дві жінки навряд би так летіли один прокурор і Лазорко можливо є й інші
Хтоб це не був він свій стовб знайде
Відповісти
Шановний Знаючий))) Білий Лексус має жінка Лазорка, яка вже місяць знаходится за межами України. А сам Лазорко пересуваєтся або на чорному Лексусі, або на американському мікроавтобусі....якщо бачили Януковича на подібному у Луцьку...то може це також був Лазорко....и перекріли місто теж для нього...и коли він все встигає..))))Да....Ви прізвіще прокурора ще забули написати..та двох жінок каскадерів)))
Відповісти
на спортивну з соборності на червоне, не дивлячись на рух авто зі спортивної на зелене, нагло повертав лексус 0013 темного кольору, модель не знаю, схожа на тойоту прадо.
Відповісти
О, Владімір Мітрафанавічь журналістам рєшил стать...)))
Відповісти
Класично-провокаційна стаття, "автор" марку авто помітив, встиг порахував 7-10 секунди червоного світлофора,але щоб не нарватися хоча б якийсь елемент номеру нібито "не помітив".
ха-ха...
Відповісти
Дуже кумедно....надоїло про Палицю писати...взялися за Лазорка...от вже той Володимир...не може він без них жити...може то справжнє кохання?
Відповісти
Дарынка ты глупая. Он с Палицей воюет и ему не страшно, а тут какой-то лексус :)))))
Відповісти
То може вже страшно - вирішив тепер Лазорка зачепити. А виборів нема...кров ніхто не здавав...свята в місті не було...піару не чути...чого Лазорко має в Луцьку соватись))
Відповісти
Шо ти курило...чудо...Лексуси в нього "літають"...полетів би за ним...наздогнав....покурили би разом...ще б якесь НЛО побачив...
Відповісти