Додати запис

Куди дівається історична бруківка з «проспекту Шевченка»?

Довготривала реконструкція вулиці Шевченка у місті Володимирі-Волинському в майбутній «проспект Шевченка» викликала у пильних мешканців міста підозри, нібито під час робіт із переукладання цієї історичної плитки практично столітньої давності її частина кудись безслідно зникає.

Утім, деякі мешканці міста й району тепер уже здогадуються, куди саме. Бо знаходять бруківку, ідентичну тій, якою донедавна була викладена вулиця Шевченка, далеко за межами Володимира-Волинського, зокрема на подвір’ях будинків VIP-персон. Схоже, один із таких «слідів» веде до села Жовтневого – рідного села теперішнього мера Володимира-Волинського Петра Саганюка.

Саме від мешканців села Жовтневе днями надійшла інформація, що на дачній ділянці, яка знаходиться поруч із батьківським будинком сім’ї теперішнього мера Володимира-Волинського, подвір’я укладають нібито столітньою бруківкою. Як припускають самі мешканці села, імовірно – саме тією, яка раніше була на володимирській вулиці Шевченка…

Як з’ясувалося, частина подвір’я згаданого обійстя нещодавно дійсно була викладена бруківкою, яка нагадує бруківку з вулиці Шевченка. Те, що вона свіжопокладена, добре видно не лише неозброєним оком, а й проглядається на світлинах, зроблених на місці події. Це породжує думки про те, що стара бруківка з вулиці Шевченка насправді нікуди безслідно не зникала. Вона цілком могла опинитися на подвір’ях конкретних персон.

Чи й справді історична частинка теперішнього «проспекту Шевченка» перекочувала на «мерське» подвір’я? Невже Петро Саганюк вирішив відпочивати від своїх «мерських» справ на плацу, встеленому столітньою плиткою, що спонукатиме до роздумів про сенс життя?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більшої наглості і хамства я за все своє життя не бачив.
Відповісти
Хамства авторки чи мера?
Відповісти
Я думаю, що адекватна людина може зробити висновки сама.
Відповісти
Цікаво , а що на це скаже пан Климчук , міліція та СБУ . " хороший мер - дійсний уваги господарник "
Відповісти
Климчук -вірний друг, соратник і а хто наш меронько? Знаюмо... Так пінився на міліцію коли викликалив МР для посвідчення фактів бездіяльності влади на місцях, що аж людину у відділ забрали, і самі міліціянти втекли щоб не роздер і змогли дописати протокол. А я можу бути свідком, як тиснули на міліцію, як грозились викликати і дзвонити міністру ВС і знаю, що старшого групи хотіли звільнити і викликали для цього на килим сам Саганюк. ЩО всевишнім захотіли стати? Не вийде і дарунки церкві не допоможуть. Громада не бидло, а мер не пастух. Всучили чудо, що дере з людей три шкури. Скільки квартир роздарував чиновникам?Скільки лісу перерубали в чийсь карман, скільки грошей пішло на незароблені премії? З усіх беруть, деруть! А ми мовчати не будемо. Що думає мер увесь Володимир пересадити?
Відповісти
Пригадую як колись цей "мер - великий господарник " засуджував Павлусенка ( нач ЖЕКа) за крадіжку труб , а саме що тепер виробляє .
Відповісти
Та не може бути.У п.мера все згідно чинного законодавства.І документи на все є?Напевно. Але незалежні журналісти можуть все перевірити? Так як у Львові перевіряв ЗІК
Відповісти
Вам аби до чогось вчепитись! Ви не бачите, що це зовсім різного виду каміння? Смішно читати ваші статті. Краще б щось розумне та цікаве написали.
Відповісти
Біля хати бруківку кладуть, а тут камінь.....щось не сходиться.....
Відповісти
А ви упевнені, що та бруківка 100-річна? За моїми даними, її укладали у 1960-х рр. Тож історичної цінності у ній немає.
Відповісти
Не має значення скільки років цій бруківці 100 чи 60, головне те, що це частинка нашого міста, давня дорога, яку пам'ятають наші діди та бабусі. Якого хр... вона робитьв Жовтневому, як можна бути таким дріб'ясковим, щоб красти у власного міста бруківку.За останній рік пан Саганюк вже так накосячив, що перекркслив усі добрі діла які до того робив.
Відповісти
ти впевнена що по ній ходили твої діди і бабусі?
Відповісти
А за моїми даними, вона викладена 2013-го. А от коли виготовлена, не знаю.
Відповісти
Оце бруківка!! Ще не одне століття служитиме! Не те що теперішня, що відразу ж кришиться й просідає... Мудрий і далекоглядний Петро Данилович потурбувався про цілі покоління нащадків. Своїх...
Відповісти
Володимиру до "госпідарників" не звикати!
Відповісти
Ви знаєте,тут поки що не доведено,але почерк "госпідарювання" за чверть століття розвіює сумніви!Що ж поробиш князям можна все!!!
Відповісти
Гоподарювати ВОНИ вміють.А досвід приходить разом з "апетитом"... Володимиру не звикати
Відповісти
Ця бруківка також може бути тою, яку раніше зняли з вулиці Майська.Вона така сама як і та, що вкладена на вулиці Шевченка.
Відповісти
Складається таке враження, що пані Ярослава дитину від володимирського мера виховує, от і пише усілякі нісенітниці по різних виданнях :D
Відповісти

А вулиця Майська, та з якої також під час " ремонту" вивезли столітню бруківку в невіломому напрямку, веде до цвинтаря. Якось воно все складається символічно : столітня бруківка, вулиця,цвинтар...
Відповісти
Ну і за кого ви маєте Саганюка? Це треба бути геть немудрим, щоб таке зробити. Не схожа на нього недалекоглядність. Цікаво, а чи звертався автор до нього за коментарем?
Відповісти
Ярославо, ну нафіга писати таку дурню? Ну що ви думаєте, що Саганюк вже геть дурак? Чи таку статтю вам замовив ваш шеф як відгук на справедливу критику Саганюка про його "активну" допомогу у відзначенні 1025-ої річниці міста??? Ну ви ж розумна молода людина, навіщо справляєте враження дурочки?
Відповісти
Сьогодні мер журналістам сказав що буде судитись за наклеп! Може тепер і перепасти Ярославі....
Відповісти
Цікаве співпадіння у часі - моститься бруківка у Володимирі і в одночас на подвірї приватної садиби саганюка ,бруківка та підсипка - едентичні , працівники і техніка теж під рукою , а "документи "звісно уже давно є ....
Так що запитань тут більше аніж відповідей , але то що старий вляпався це - однозначно .
Відповісти
У Володимирі- Волинському через цю статтю розпочинаються переслідування проти окремих працівників заповідника
Відповісти
Бо там працює сестра автора статті. Так у Володимирі всіх неугодних престарілий князь прибирає - згадайте головного інженера теплокомуненерго Жука, директора музею Стемковського. Всіх їх виганяли з роботи, бо йшли проти папи.
Відповісти
Почалась небезпечна гра. Саганюк грає проти маленької дівчинки із заповідника.Ось така у нас влада в місті.
Відповісти
Почалась дивна гра поти маленької дівчинки з заповідника. Кумедно виходить, побачимо, що буде. Сором такій владі і її методам правління.
Відповісти
а бордюрчики сто пудов з Шевченка , напевно то ті шо пропали
Відповісти

Здається це вже початок закінчення великого серіалу про володимирського князя. Чи не так...
Відповісти
Ярослава написала те про що їй розповіли люди з села Жовтневе.І дивне тут якесь співпадіння. Камінь на дачі сина ПД кладуть ті самі робітники, що кладуть камінь на вулиці Шевченка в місті.Цікаво, правда.
Відповісти
Ну, ясно князя як завжди здали його наближені.А він певно ще й досі думає,що всі йому сраку цілують...
Відповісти
Люди, позавчора бачила ту бруківку, спеціально зупинилася, щоб розгледіти її. Та то зовсім не такий камінь,цей якийсь не б/у,новий і геть сучасний!!!! Та Руслан - самодостатній хлопець, він би на пару метрів того булижніка не позарився, щоб такий тарарам наробити собі, ну врешті-решт не мільйони ж вона коштує... І пару тис. грн. він би знайшов щоб робітникам заплатити, ну не буде він так мелочитись, не вірю і все... А за заповідник - причому тут розправа, той заповідник створили, кошти дали, все забезпечили, ще й статус національного вибивають - а віддачі від нього ноль. Стара директорка нічим не займалась, а новий не може розгребти того всього наробленого. А те що ви називаєте декого маленькою дівчинкою - просто смішно, по людині судять чи вона "маленька скромна дівчинка" не по тому, що вона худа і хвора. Вон є дівчата під 2 м зросту і 100 кг ваги, але набагато добріші, мудріші, розумніші, спокійніші і не такі ядовиті. А ви, Ярославо, хоч би якусь найменшу крихту вдячності і поваги мали до мера, принаймі вже за те, що самі працювали і сестра ваша працює,скоріше не працює, а відсиджує години і заробляє зарплату
Відповісти
Як новий директор дирежор за освітою має щось там розгрібати? Що дійсно стара директорка нічого не робила?У музеї теж відсиджують години, у і луцькому заповіднику. Статус національного дає виключно президент, почитайте відповідне положення.
Відповісти
А томожниця все не заспокоїться. Обзиває всіх і всюди, підлизує де може і як може.Перш ніж когось називати не розумною, почитай власню х..ю яку пишеш в "Слово правди".
Відповісти
Ну і що ж ви,Ярославо, наробили, от бачите, тут вже пишуть про переслідування сестри. Скажіть, а невже вам так багато платять у Свободі, що ви, не гребуючи нічим і ніким, йдете на рожон? Ви ще ж надто молода, вам ще жити, вчитись, чогось досягати. А ви вже так себе плямуєте. То хто ви така, що маєте виставити проти мера якісь необдумані не перевірені факти,які вам хтось ( радіо ББС) сказав із Жовтнева? А ви там хоч були, бачили,та треба було взяти оту каменюку і принести Саганюку в кабінет - от тоді це доказ... А так... Пустослов
Відповісти
Один депутат,здається Сорока вже приносив меру контрабандні цигарки , а ними як торгували так і торгую.
Відповісти
Володимирський хлопчику, якби я була Світланою Федонюк, яку ви маєте на увазі, то до Ярослави так би не зверталася! Так що ви прорахувались...
Відповісти
Пане Приносив, Сорока - то Ярославин побратим, така сама дитина, де вони були і що бачили в світі, писаки вони малі, та й годі... Ну не мають вони жодного уявлення про місто, манюні пишуть, що на ум збреде, або те, що вищі дядьки заказали. Мені цікаво, діти, а ви можете задекларувати, що ви б були кращими мерами, ніж Саганюк? Беретесь за це діло? Якщо так, то буду за вас на наступних виборах голосувати! І якщо пройдете, відсидите в мерському кріслі 5 років і, не дай Боженька!, з чимось не справитесь, то геть з міста назавжди, а перед тим привселюдно попросите вибачення в Саганюка! Дурний піп вас хрестив!
Відповісти
Я хочу експертизу! Давайте перевіримо і питання відпадуть!
Відповісти