Додати запис

Про Юлю і волю

В очікуванні голосування за законопроекти про лікування Юлії Тимошенко в мене все менше надії, що Верховна Рада таки проголосує хоч за будь-який із запропонованих варіантів.

Особисто я буду голосувати за всі чотири, щоб збільшити шанси їх прийняття, але в мене є сумніви, що опозиція зможе домовитись с ПР.

Сьогодні маємо таку картину – Кокс і Квасневський провели цей день на переговорах влади і опозиції. Вони почули достатньо, щоб доповісти в ЄС про те що влада і опозиція так і не змогли пожертвувати власними інтересами заради євроінтеграції України.

А що буде далі? А далі, на мою суб’єктивну думку, втрутиться Президент, який безпосередньо перед самітом помилує Юлію Володимирівну. В такому випадку Президент виходить на фінішну пряму майбутньої виборчої кампанії, як політик, який привів Україну в Європу та помилував свого головного політичного опонента.

І при цьому ЗМІ постійно нагадуватимуть, що саме опозиція обіцяла привести Україну в Європу, а привів Янукович. Що саме опозиція обіцяла звільнити Тимошенко, а звільнив Янукович. Кокс із Квасневським можуть це підтвердити.

І головне – помилування Тимошенко звільняє її від покарання, а не гасить її судимість. Отже, навіть після помилування вона на зможе балотуватися і бути конкурентом Януковичу на виборах.

Чи справдяться мої прогнози, побачимо. Але опозиція має бути дуже обережною, приймаючі доленосне для себе рішення – бо якщо Тимошенко звільнить Президент, а не Верховна рада, то опозиція зазнає значних іміджевих втрат, а рівень довіри людей до Парламенту в цілому знизиться ще більше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НАРОД НЕ ВІРИТЬ: НІ ПАРЛАМЕНТУ,бо це АНТИУКРАЇНСЬКЕ ОБ*ЄДНАННЯ,де всім керують ПР та КПУ;НІ ПАРТІЯМ, які є КИШЕНЬКОВИМИ у "ГАРАНТА";НІ ПРЕЗИДЕНТУ,бо він та його ЗГРАЯ,ПО ЗВІРЯЧОМУ БОЯТЬСЯ ЮЛЮ!!!У "ГАРАНТА" НЕМА ВІДЧУТТЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА КРАЇНУ та НАРОД!!! На весь світ ЗГАНЬБИВСЯ,слухаючи своїх "РАДНИКІВ",а вони ЗАВЕЛИ свого патрона В ГЛУХИЙ КУТ.Вони ж йому "ПОРАДИЛИ" так поступити з ЮЛЕЮ...ЧИ ЦЕ НЕ СПЕЦІАЛЬНО??? Тепер шукають вихід із цього становища,ЗВИНУВАЮЧИ В УСЬОМУ ОПОЗИЦІЮ,щоб ЗІРВАТИ підписання ДОГОВОРУ з ЄВРОПОЮ.Якщо це провалять,то і теперішня влада,і ПР,і "ПРЕЗИДЕНТ" - ЗАСЛУГОВУЮТЬ НА ПРОКЛЯТТЯ та ЗАБУТТЯ ВІД НАРОДУ!!!
Відповісти
Ви там всі на підбір-одним миром мазані. Хвастаєтесь дорогими нарядами, годинниками, авто, коли люди вмирають, коли країну нищать, коли все продано. Пир во время чумы - це вся ВР. "Клуб багатіїв", що вилізли злочинним способом наривами на тілі громади. Де ви взялися? Подіньтеся! БО ПОДІНЕМО І МІЛЬЙОНИ НЕ СПАСУТЬ!!!
Відповісти
Теперішну владу,ПР,КПУ,"ПРЕЗИДЕНТА" - ПОЗА ЗАКОНОМ,за ЗРИВ ВСТУПУ ДО ЄВРОПИ!!!!!!!!
Відповісти
Найголовніше завдання опозиції бути поряд з народом. Ваш прогноз досить оптимістичний. Готовий з Вами побитися об заклад, що президент не підпише помилування.
Відповісти
На що будете битися? :)
Відповісти
Думаю і у Івахіва і у мене є щось на що ми зможемо побитися;)
Але, на відміну від мене, Степан Петрович - людина зайнята і йому не до цього;) та й програвати йому не личить;)
Андрію, якщо буде парі, ти про це дізнаєшся першим;)
Відповісти
І Вам
;)
Відповісти
То буде парі чи ні? А то посміхаєтесь один одному це не серйозно
Відповісти
Держу пари, что Ивахив не станет заключать с вами пари.
Відповісти
Підтримую Володимира, Юлю хам не звільнить ніколи, він її боїться, як вогню. Ці всі маніпуляції на тему, я хотів звільнити, але ВР не дала, це одна велика гра, для торгів з Росією.
Відповісти
Вибачте але Ви АНОНІМ, як з Вами битися об заклад?
;)
Відповісти
а при чому тут опозиція при вирішенні питання Тимошенко, хіба опозиція посадила її? Не треба перекладати відповідальність на когось, забуваючи про те, що в країні застосовується вибіркове правосуддя(м"яко кажучи)
Відповісти
А не здається вам, що все це — гра ПР, щоб все-таки втягнути нас у митний союз? Робимо вигляд, що євроінтегруємося, провалюємо підписання на питанні Тимошенко, звинувачуємо Захід в упередженості стосовно української демократії, біжимо плакатися в Путінську жилетку. Якось так.
Відповісти
Категорично ні.
Облили один одного брудом, задіяли росспоживнагляд, митницю, ЗМІ.
Президент не хоче бути губернатором намісником малоросії
Олігархи розуміють, що програють своїм російським колегам ;)
Тому шлях один. На захід!
Що може зірвати - страх.
Відповісти
в оренду комуні треба віддати.червону європу збираються партайгеноси будувати,а як пр..зидент не втрутиться то нову рашку з своїми територіальними прибамбасами..олігомонополії чиї були тих і залишаться.людина ,рибак,казав що президент просив фракція не проголосувала за пр. Лабунської.читайте чєчєтова-дадуть відсіч західним зазіханням...і путєну..поки..поки не домовиться з якоюсь частиною більшою парламентарів..і хто знає хто тоді стане колісніченком,бондарєнкою чи шуфричем..самак карєри ні звідки та життя богоподібного відчули багато "феноменів"..
Відповісти
Чудовий прогноз політика.
Ваші уста та Богу у вуха.
Якщо так буде, то я напишу про Юлю ще одну книгу...
Відповісти