Додати запис

Ми не маємо права на помилку

Сьогодні у Верховній Раді України – важливий день. На порядку денному три важливі законопроекти, без прийняття яких подальша доля Україна в ЄС не можлива. Відчуваю відповідальність та хвилювання.

Сподіваюсь, сьогодні, усім без винятку політичним силам, вдасться дійти консенсусу та підтримати законопроекти про прокуратуру, про зміни до виборчого процесу та проект закону України щодо можливості лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі.

Я завжди відкрито говорив про свою проєвропейську позицію і зараз вважаю, що вступ України до європейської співдружності дасть Україні позитивний поштовх в економічному та культурному розвитку.

Знаю, що більшість колег-парламентарів готові підтримати необхідні зміни в законодавстві, аби вдалося підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом, але вони мимоволі стають заручниками політичних ігор навколо вкрай важливих питань.

Тому закликаю усіх народних депутатів України, під час голосування, згадати про сотні тисяч українців, які свого часу підтримали їх та дозволили представляти інтереси громади у стінах парламенту. За результатами соціологів, понад 45% українців вважають, що Україна повинна підписати Угоду про асоціацію з ЄС та лише 14% прихильників вступу до Митного Союзу, а це – суттєвий показник.

Ми не маємо права на помилку – іншого шансу може не бути!

Народний депутат України Сергій МАРТИНЯК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
смішно читати таке від Мартиняка.
Відповісти
ой....та це ж мабуть лучик написав
Відповісти