Додати запис

Зі святом дбайливих господарів, волиняни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - дня працівника сільського господарства України та завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із вас вагомі здобутки.

Це - свято усіх, хто розумом, руками, серцем і душею, у селі та місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, переробних комплексів, фермери-одноосібники доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва області та України.
Мені відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Ця праця потребує багато сил та наснаги, утім, завдяки вашим зусиллям полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба. Від результатів вашої діяльності, значною мірою, залежить здоров’я, добробут та процвітання нашої держави.

Тож у цей святковий день хочу побажати вам радості, успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя вам та вашим родинам.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.

Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.

З повагою – народний депутат України Сергій Мартиняк

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.