Додати запис

Янукович і Партія регіонів зрадили націю і продали Україну Москві

21 листопада 2013 року Янукович та Партія регіонів підло, цинічно і підступно, як справжні аферисти і шулери, обдурили українську націю, різко змінивши політичний вектор і продавши Україну Кремлю.

Зрадницький колоніальний азарівський уряд своїм розпорядженням офіційно зупинив процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС і різко розвернув політичний курс у бік Росії та Митного союзу.

У розпорядженні Кабміну йде мова «про відновлення активного діалогу з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу і державами — членами СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв’язків з метою збереження та зміцнення спільними зусиллями економічного потенціалу держави».

Шулери, які сьогодні перебувають при владі, цілий рік вішали локшину на вуха українцям, розповідаючи про свій європейський курс. Але 21 листопада вони «кинули» власних громадян, забравши в них надію на краще життя і вирішили продати країну Кремлю.

Через підлу зраду Януковича і Партії регіонів українська нація опинилася у реальній небезпеці. Над нею нависла загроза втрати суверенітету і перетворення у провінцію Москви, де вічно і незмінно правитиме Янукович і його Сім’я.

Правлячий кримінально-олігархічний режим «донецьких» нуворишів готує для українців резервацію та реставрацію потворного совка. Усіх незгодних бандити спробують запроторити у в’язниці. Свобода слова та зібрань буде ліквідована остаточно. Україна під керівництвом Януковича зануриться у криміналізовану диктатуру з тотальною бідністю та безправ’ям.

Сьогодні українці мають максимально мобілізуватися і проявити громадянську активність. Сказати рішуче «ні» правлячій «регіональній» кліці, яка забирає у нас шанс на побудову гідного вільного життя.

Маємо усвідомити: Янукович і Партія регіонів розуміють лише мову сили. Або вони заведуть нашу країну у темряву совка і диктатури, або ми кинемо їм виклик і переможемо.

Після мерзенного антиукраїнського кроку влади я хотів би знати чи наважиться голова Волинської ОДА Борис Клімчук поглянути в очі волинянам, яким він так солодко і відверто брехав про те, що Янукович веде нас у Європу. Якщо у цього волинського оспівувача політики президента Януковича залишилася краплина гідності і сумління, то він має з власної ініціативи написати заяву про відставку. Хоча, схоже, Борис Клімчук, як справжній хамелеон без докорів совісті, вже завтра пропагуватиме союз із Москвою.

P.S. Закликаю усіх лучан та волинян 24 листопада о 12 годині у Луцьку вийти на Театральний майдан на мітинг проти зриву угоди про асоціацію з ЄС та державної зради Януковича і Партії регіонів.

Анатолій ВІТІВ,
народний депутат від ВО "Свобода", голова Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
похмелись і все буде як в ГЕЙропі!
Відповісти
бачу алкоголь бере своє, чувак перестань зловживати!!!
Відповісти
шановний Вітів, а де ваша стаття з приводу сюжету програми "Гроші", журналістам якої вдалось віднайти житло очільника українських націоналістів та відзняти сюжет - Тягнибок будує особняк у заповіднику під Києвом
Відповісти
Шановний пане А.Вітів напишіть будь-ласка статтю про те, який котедж у заповіднику під Києвом будує лідер ВО "Свобода" О.Тягнибок, сюжет про який зняла програма "Гроші" канал 1+1. Чи можливо ви також будуєте з ним по сусідству. Дякую.
P.S. Хватить всіх собак вішати на когось. Вдало здати Вам зимову сесію.
Відповісти
жидівська Свобода це камуфляжна ширма під український націоналізм.Рівень довіри рівний нулю,рейтинг нижче плінтуса.Все таємне стає явним,накінець і все стало явним хто насправді є Тягнибок разом із своєю Свободою.
Відповісти
Чудо, ти ж вже закликав голосувати противсіх - результат всім відомий. Знову закликаєш, а як дійде до діла - сховає ваша швобода голову в пісок, як страус в сахарі - мовляв, а ми не знаєм точно, ми не можемо розібратись.
Відповісти
регіональна пси загавкали. зачепило. клімчук май краплю совісті - йди у відставку!
Відповісти
У моїй присутності депутат Партії регіонів кричав, що Крим - російський, в Україні споконвіку живуть росіяни, а Західна Україна - ніколи не була Україною. Що людина з такими поглядами робить на посаді депутата України?
Відповісти