Додати запис

«Євроінтеграційний» обман Луцької міськради

«Євроінтеграційне» рішення Луцькради сфальшували.

Якщо й не сфальшували, то принаймні цинічно зманіпулювали громадською думкою.

Про що я?

Луцька міська рада 25 листопада 2013 року приняла рішення «Про призупинення процесу підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом», де у першому пункті йдеться про те, що рада підтримує рішення, ухвалені Луцьким народним віче «За європейську Україну». Частина тексту резолюції народного віча йде додатком до цього рішення Луцької міськради.

Проте з нього дивним чином зник абзац, який стосувався політичних репресій, імпічменту президенту та персональних санкцій проти вищого керівництва України.

«У разі відмови Президента припинити політичні репресії, звільнити Юлію Тимошенко, виконати свої конституційні обов’язки та непідписання Угоди, домагатися імпічменту президенту Януковичу за державну зраду, зрив підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом та закликати демократичні країни світу негайно застосувати персональні санкції проти януковича та представників його корумпованого режиму», - йдеться в тексті резолюції народного віча у Луцьку, прийнятої 24 листопада.



Текст резолюції народного віча у Луцьку 24 листопада 2013 року


Як повідомляють депутати, зранку у проекті рішення цей абзац ще був. Проте у тексті додатку, який роздали депутатам перед початком сесії, вказаний абзац зник.



Текст додатку до «євроінтеграційного» рішення Луцької міськради


Зрозуміло, що не всі депутати вчитувалися в текст додатку, розданий напередодні голосування.

Зрозуміло, що за рішення з імпічментом не проголосували б регіонали.

Зрозуміло, що одностайне рішення Луцької міської ради - краще, ніж рішення, прийняте простою більшістю голосів.

Зрозуміло, що головною політичною метою є підписання Угоди про асоціацію, а інші політичні вимоги (імпічмент, розпуск парламенту, санкції) – вторинні. І я особисто цю тезу поділяю.

Проте, чому було не зареєстрували альтернативний проект рішення Луцької міськради? Навіщо було маніпулювати словами, викривлюючи волевиявлення лучан?

Переконаний, якби було прийнято окреме рішення Луцької міської ради без посилань на підтримку резолюції народного віча у Луцьку, позитивний ефект був би не меншим.

А тепер у євроінтеграційну бочку меду додали ложку обману. І на жаль, цю ложку дьогтю доведеться скуштувати міському голові Миколі Романюку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позиція "страуса" - градоначальника Романюка була яскраво прогнозована з перших днів Євромайдану!
Відповісти
Пустовіт, Григоренко, Козюра і Романюк обманули Євромайдан. Довіри до них немає. І слухати їх і довіряти таким (вирізано цензурою - ВолиньPost) ніхто більше не буде!!!
Відповісти
Більше не ходитимемо містом, нічого не робитимемо,)))))
Відповісти
Оце то АФЕРИСТИ! "Батьківщину" до відповідальності!!!
Відповісти
Лучик дуже м'яко написав. Мене взагалі обурює, хто дав право вирізати частину вже проголосованого 24.11. на майдані рішення? Хто Ви такі панове депутати Пустовіт, Григорпенко, Козюра аби просто так на догоду домовленностям викинути частину резолюції євромайдану?
Невже у апазіціонерів не вистачало голосів для прийняття рішення? Чи може не було громадської підтримки? З ким домовлялись? І хто дав на це право?
Відповісти
такі в нього адепти....
Відповісти
Голова обл.партії "Батьківщина" Пустовіт Г.О. зрадию Юлю!
Він, як секретар Луцької міськради, зачитував перед пресою "документ", в якому викинув цілий абзац про
вимогу звільнити Юлю!
Це зрадник і пустобріх!
Відповісти
а як ти думав андрій таке життя
Відповісти