Додати запис

Конфлікт між владою і народом треба вирішувати мирно

Застосування жорстокої сили щодо мирних громадян, які вийшли на майдан виявити свою позицію, неприпустимо для будь-якої влади.

Тисячі українців, які вийшли на вулиці міст, аби мирно висловити свою позицію та бажання вступу України до євроспільноти – звичайна європейська практика. Люди не розуміють повороту держави на 180 градусів, адже дружба з Росією за 23 роки не принесла Україні жодної користі і періодично ускладнює ситуацію в державі.

Чому влада за кілька годин після завершення саміту у Вільнюсі вирішила зачистити майдан таким чином, досі для мене лишається загадкою та суцільним непорозумінням.

Кожен з нас розуміє, що українці чекали змін в державі, вони хочуть жити в розвиненій успішній країні, адже потенціал та інтелект для цього є. Ми не хочемо миритися з тим, що умови життя на межі злиднів перетворюють сільського інтелігента на невдаху-пяничку, а молоду студентку на легкодоступну жінку.

Люди втомилися від обіцянок, вони хочуть бачити, що робить держава для кожного з них – як вона ремонтує дитячі садки та школи, будує підприємства та дороги, контролює якість товарів, знає в яких умовах і за які гроші працюють лікарі.

Люди зневірені та потребують плану розвитку держави і впевненості у завтрашньому дні. Саме цього кожен сподівається, уявляючи Україну в ЄС – звичайної стабільності. Нехай не одразу європейських зарплат, але одразу – чіткого розуміння плану розвитку держави а не плану «латання» дір у бюджеті.

Я розумію прагнення українців, які сьогодні стоять на майданах нашої держави – Україна потребує змін!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажи чітко, ви постійно му му му ніпрошо. Якась зараза на ваших язиках куряча: ніпрошо говорити. Скажи : през неправ , я за то то. Або прийди на майдан і скажи людям що думаєш ну ти ж не баран з Млинівського і Остожського району. Мисли вперед
Відповісти
З чого це він вирішив, що якщо я бідна, то вже й легкодоступна??!
Відповісти
Ти кого вчиш?!
Ти людям зарплату в конвертах платиш?!
Відповісти
Сірожа, смішно це від тебе чути. Яка євроінтеграція, коли ти голосуєш в унісон з ригіаналами?
Відповісти
Народ! Не гнівайтесь! Робота в нього така! Курей вирощувати та простих мати!
Відповісти