Додати запис

Хто з волинських нардепів продовжив життя «кривавому» уряду Азарова

3 грудня 2013 року Верховна Рада провалила проект Постанови про відповідальність Кабінету Міністрів України (№3692). Серед депутатів, які опинилися по той бік барикад разом із режимом Януковича і відвертими бандитами, є і волинські нардепи.

Сьогодні, у момент істини, усі чотири волинські олігархи, які йшли на вибори у масках «незалежників», знову підтвердили свою відданість режиму Януковича і Партії регіонів, не проголосувавши за відставку уряду Азарова. Аналогічну позицію зайняли і Катерина Ващук, Григорій Смітюх, Адам Мартинюк. Таким чином, ці депутати з Волині показали, що вони підтримують усі дії Беркуту вранці 30 листопада, економічну політику Азарова, поліцейську політику міністра МВС Захарченка та інших діячів з Партії регіонів на чолі з президентом Януковичем.

Усього за відставку проголосували 186 депутатів. Усі волинські нардепи від опозиції підтримали недовіру уряду Азарова.

А ще кілька годин тому Ігор Єремеєв палко висловлювався за те, що уряд Азарова має взяти на себе відповідальність за насилля проти мирних мітингувальників і піти у відставку! Аналогічну позицію висловив і Сергій Мартиняк.

Тому блоги, коментарі і висловлювання окремих волинських нардепів-«незалежників» - це пустослів’я і цинічне введення в оману усіх волинян. Писати одне, а робити зовсім інше – ось характеристика волинських нардепів, залежних від Партії регіонів. Хоч і позафракційних.

Згідно законодавства, наступний шанс відправити у відставку уряд з’явитися лише наступної сесії, як мінімум у лютому. І до продовження існування «кривавого» уряду Азарова-Арбузова-Захарченка причетні такі депутати як Ігор Палиця, Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Сергій Мартиняк, Григорій Смітюх, Катерина Ващук, Адам Мартинюк…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я просто в шоці від їх ницості та продажності, не чоловіки вони, а бездарні імпотенти!
Відповісти
Не пересмикуйте, панове! Які пропозиціі були у свободи? Ким ви пропонували замінити Азарова? Чи були спроби домовитись про внесення цієі кандидатури Президентом? Чи вся ваша робота це крик в рахунок майбутніх дивідендів ?
Відповісти