Додати запис

Ми будуємо чи руйнуємо?

У всіх на вустах постійно звучить тема Євромайдану, мітингів, беркуту та революції. Настрої народу лякають владу, адже всі прагнуть боротися, виступати проти, мітингувати та скандувати. Ну добре, а що далі? Скинемо ми Януковича, розпустимо парламент...А кого ж ми туди посадимо замість теперішнього президента?

А й справді, ми вже побудували плани на майбутнє, аби так запекло руйнувати теперішнє? Люди сліпо йдуть "у бій", від серця вигукуючи "Банду геть". Дехто з мітингувальників чітко усвідомлює свою громадянську позицію, свою мету, решта - слідує за стадом, бо "якщо він, українець, мітингує, я теж"! Але, українці, задайте собі запитання: "Ми подумали про майбутнє?". Хто замінить Вітька? Ми впевнені, що не приведемо нову банду замість старої?

"У великих грудях велике серце" - це про Кличка. Багато хто його підтримає, адже він робив реальне добро для народу. А ще в нього великі кулаки та долоні. Не боїтеся, як той п'яний сміливець піти "нахуй на майдан"? (Пробачте за лексику, це цитата).

Юля, краса-коса, а також ув'язнена на семирічний термін. Не без допомоги чинного провідника банди, але й і не просто так.

Петро Симоненко, комуніст, серп йому і молот в руки. Бабусі та дідусі підуть за ним, як ішов народ за Леніним. І що, пахатимемо у колгоспах?

Віктор Ющенко, славний бджоляр. За його президенства співали "Гринджоли" та моя мама носила помаранчевий гольф. Я думаю, народу досвіду вистачило.

Олег Ляшко, взагалі чудова людина. Люди з надмірною вагою за нього голосувати не підуть, бо ще скаже "шо ти жирний отута робиш".

Петро Порошенко, підприємець наш. Всі знають улюблені цукерки "Roshen", які теж так любить наш кандидат. По ньому видно.

А Віктор Янукович, напевне, вірить у добро на цьому світі та надіється після своїх дії вдруге виграти президентські вибори. У нього "свобода слова" - це "свобода слова", і покращення - це теж просто покращення, і "йолка", і Чехов , і зарази ..Дякуємо йому, що хоч народ повеселив.

Ігор Марков, Анатолій Гриценко, Андрій Садовий...

Філософи казали жити сьогоднішнім днем, але ж доля країни - це доля кожного її жителя, який хоче бачити своє майбутнє зараз. Ми не зможемо побудувати сильну та міцну країну без жодних планів на наступний день.

Проте, хто слухатиме дітей, які ще навіть "життя не бачили"? Та ми, діти, віримо, що в цій країні наше майбунє, наше світле життя, в якому дорога (без глибоких западин) вестиме нас до мрії.

(Жодних претензій до кандидатів у мене нема. Це лише різке висловлення думки, що підкріплене фактами та деякими власними домислами. Прошу вибачення, якщо образила чийсь вибір. Ми всі маємо на нього право. Дякую)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановна панянко,
а за кого б вище перерахованих панiв Ви нiзащо не вийшли б замiж?
Відповісти
За ТРИЧi несудимого ???
Відповісти
За нього б точно не вийшла б.
Відповісти
Це Ви написали: "А Віктор Янукович, напевне, вірить у добро на цьому світі та надіється після своїх дії вдруге виграти президентські вибори."
Відповісти
З Кличком мала б "справу". Мужик справжній.
Відповісти
братья Кличко - представители киевской бандитской группировки. в спорте это не сильно мешает, а вот в деле - сложно.
Відповісти
В Україні вже 22 роки все РОЗБУДОВУЄТЬСЯ! Будувати ще не навчились...
Відповісти
Люда, а за пяного Вітіва вийшла б? Депутат, як не як?
Відповісти
Це не стосується теми...При чому тут чи вийшла б я за депутата чи ні?
Відповісти
писака заткнись тобі не противне твоє родіння в пресі,хто тебе читає твій бред сумашедшої, ти ж хвора на всю голову
Відповісти
убоге забите , сидить вдома і гавкає, що небудь
Відповісти
З жодного вище перерахованого нема толку тай не буде .От критерій знайшли велику кулаки .А ЩО В ГОЛОВІ .!!! ЯКА СТРАТЕГІЯ!!!!! РОЗВИТКУ НАШОІ!!!! УКРАЇНИ??? У нього бізнес в Німечиині там він і платить податки поповнюючи їх бюджет !!!
В НАС ЗАРАЗ НЕМА ЖОДНОГО КАНДИДАТА НА ПРЕЗЕДЕНТА!!!
Шкода що наша молодь ведеться на Тягнибока !!! ЦЕ ПРОСТО ЖАХ!!! ЩО молодь не розуміє хто він і що в нього на думці !!!
Треба СПРАВЖНЬОГО ЛІДЕРА !!! ЯКИЙ БИ ДУМАВ НЕ ТІЛЬКИ ПРО СВОЇ КИШЕНІ А Й ПРО НАРОД ЯКИЙ ВИБРАВ
ОТ БИ КРАЩЕ на май дані висунили такі вимоги .щоб ВСІМ ДЕПУТАТАМ ЗНЯТИ ЗАРПЛАТУ ЗА ТІ ДНІ КОЛИ ВОНИ БЛОКУВАЛИ ТРИБУНУ!!! ЩОБ ЗНЯЛИ З ДЕПУТАТІВ ОЗДОРОВЧІ ( в розмірі 40 ТИС,ГРН!! КОЖНОМУ ДАЛИ )і ці гроші ПРЕДМЕТНО ВІДДАЛИ ХВОРИМ ДІТЯМ ТА ПЕНСІОНЕРАМ !!! О ЦЕ я розумію вимоги!!!! ,а то кричать вигнати одну банду, а прийде друга!!!
Відповісти
Невероятно, вижу разумный подход.
из вышеизложенных зарь янык наименее мразной.
не то чтобы он был лучше, нет. просто альтернатива подобрана просто ППЦ!!!
Відповісти
А мені подобається Кличко!
І поставить на місце будь-якого базіку, і найпорядніший з усіх.
Відповісти
А його останнє "відео"? Хоч і той чоловік, певне, був нетверезий, але Кличко похизувався манерами.
Відповісти
яка базіка? там інтелекту нуль. поки в спорті був, ще нічо, а тут повилазило страхопудо :-)
Відповісти
Справедливість повинна бути з КУЛАНАМИ, інакше слюнтяйство.
Дозволь дітям "все" і ВСЕ в їх діях побачиш.
Відповісти
Люди не знають міри, використовуючи силу. Такими темпами, бунтарі зруйнували монумент Леніна, скоро почнуть вибухати магазини і власність депутатів, які не подобаються. Хоча я й Леніна не поважаю, але це прямого роду вандалізм. Могли пам'ятник знести акуратно, тепер у Європі думають, що ми дикі.
Відповісти
справедливість має бути з мізками, потім вже з кулаками. нема мізків - всьо, ж**а. оце дозволь такому гратись в справедливість.
Відповісти
веселка!
Відповісти
А може таки Садовий? Якщо ні, тоді мій вибір - Порошенко або може ГРиценко?
Відповісти
повірте, з усіх перерахованих Вами Яник - найкращий варіант.
Відповісти
Яник - нізащо!
Відповісти
а вона знає ,хто це такі? Порошенко не лише підприємець, побачити в людях поодинокі моменти і написати образи, це твій талант,
Відповісти
мало їх совають по судах писак,тому кожен що хоче той робе, мало мілійціанти вами займаються? книжку почитай, і не одну , письменниця фурналістка обіскана
Відповісти
якщо ти не обізнана в деяких речах, не варто про це писати? школа в тебе ніяка.вчись і розуму набирайся
Відповісти
Якщо ви не погоджуєтеся зі мною - я нікого не засуджую. Цим постом я лише хотіла наштовхнути людей на думку, що нового президента треба добре вивчити, глибоко пізнати, а не вірити усьому, що каже його реклама та пропаганда. Так, я не повністю обізнана в політиці, проте це не привід мене поливати брудом. Кожна думка може існувати, а мене вчити не треба, мене батьки навчать.
Дякую.
Відповісти
Ви ДУЖЕ ВЫРНО ГОВОРИТИ .А то унса криетрый президента: хороша людина .
А треба дыйсно пыдходити до цього птання зважено !!! Клічко він супер спортсмен я його ДУЖЕ ПОВАЖАЮ ЯК СПОРТСМЕНА!!! І НЕ БІЛЬШЕ !!!! ВІН не для політики .політика ГРЯЗНА СПРАВА .Йому не трреба пачкатися там для цього є спеціально обучені люди ))))
Відповісти
пані авторко, не беріть в голову. текст адекватний.
Відповісти
шуткую вчись, дитино і не лізь де не ревеш,мало каши зїла,хай батьки тебе ще вчать,і дивляться чим ти займаєшся писакка задрипана
Відповісти
яка ти Українка ,якщо гадиш її словами і не тільки її а й людей що в ній проживають
Відповісти
Леся була Українка , а ти хто? ніхто,
Відповісти
то ж бач яка поетеса, зачитаєшся.
Відповісти
чому дозволяють таким покидкам писати?ще ц Українкою зветься
Відповісти
хто тобі дозволив Українкою називатись? що ти пишеш?
Людка Будка
Відповісти