Додати запис

Борис Клімчук із ретельністю опричника кинувся відбілювати Януковича

Після кількох днів переляку місцеві намісники Януковича на Волині знову підняли голови і почали вправлятися у невдячній справі відбілювання репутації Януковича та Партії регіонів після кривавого побоїща 30 листопада на Майдані Незалежності. Неначе гриби після дощу з’являються публікації очільників обласної влади, в яких вони виправдовують дії режиму та засуджують громадянську позицію людей, опозиційні політичні сили. Тон на цьому поприщі задає голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Усвідомлюючи, що його подальше перебування на посаді залежить виключно від милості Януковича, Борис Клімчук із ретельністю опричника кинувся його відбілювати, маніпулюючи фактами, сіяти зерна брехні. Так, крокодилячими сльозами Борис Петрович бідкається про те як блокують органи влади, як заважають працювати міністрам і членам Адміністрації Президента.

Але ж усім відомо, що основний результат роботи нашої влади – один з найвищих рівнів корупції у світі. Казна пуста, бо її розкрадають. Уряд продемонстрував свою управлінську бездарність, довівши країну до економічного колапсу, як і Борис Клімчук – Волинську область. Поки що від роботи цієї влади в українців лише одні проблеми.

Ранима душа Бориса Клімчука болить за барикади у серці Києва. Він звинувачує учасників Майдану у тому, що вони заважають комунальникам. На думку Клімчука, саме опозиція винна у застосуванні сили та провокаціях і свідомо йде на загострення ситуації.

На цьому фоні дивно, що голова ОДА жодним словом не згадав про звірства «Беркуту», які відбулися за прямої вказівки діючої влади, представником якої він і є. Так само Клімчука зовсім не турбує те, що за півмісяця й досі не покарано жодної особи, причетної до побиття мирних громадян. Сімений міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко продовжує виконувати свої обов’язки. Закриває очі Борис Петрович на зграї «тітушок», які бродять Києвом, організовують провокації, а також «служать» охороною губернатора, на свавілля правоохоронних органів, судів, прокуратури.

Борис Клімчук заявляє про стіл перегорів, забуваючи про те, що вдень 10 грудня Янукович закликав до такого столу, а вночі 11 грудня дав вказівку штурмувати Майдан.

Всім очевидно, що Янукович і його прибічники патологічно брешуть. Вони грають за правилами шулерів-наперсточників і розглядають переговори як спосіб «кинути» опонента. Колишній директор офісу НАТО в Україні Джеймс Грін чітко заявив: «Наша відповідь має бути на мові, яку зрозуміють бандити».

Втім, Борис Клімчук не заспокоюється і переконує, що у США, Іспанії чи Франції мітингувальників давно б розігнали: «з водометами, гумовими кулями, сльозогінним газом». За його логікою губернатора, режим Януковича проявляє вершини гуманізму по відношенню до своїх громадян.

Напевно, Борис Петрович призабув, що американський президент не живе в украденій в народу резиденції за кількаметровим парканом. Він не будує маєток, достойний палаців азійських деспотів, не купує люстри за 50 тисяч доларів та золотих унітазів. Не полює на кабанів в той час, коли «Беркут» полює на власних громадян. Американський президент не віддає злочинних наказів проти своєї нації, не зраджує національним інтересам. Це не його син із звичайного стоматолога за кілька років стає мільярдером.

Це не в США, Англії, Франції чи Іспанії суди, прокуратура потонули в корупції. Не в цих країнах країною керують бандитськими методами. Не в Європі зграя злодіїв та олігархів жирує за рахунок народу. Це в Україні періоду правління Януковича найнижчий рівень доходів на європейському континенті, найвища смертність населення, а половина бюджету розкрадається або виводиться в офшори.

Я розумію, що Бориса Клімчука може влаштовувати така «стабільність», яка нагадує кріпацтво. Але вона не влаштовує вільний український народ. Українці заслуговують на достойне життя. Не через 100 чи 200 років, не у віртуальній реальності, а зараз. І бажання Януковича та його оточення надалі паразитувати за рахунок української нації не є підставою для того, щоб відмовлятися від боротьби за гідне життя.


Анатолій ВІТІВ,
Народний депутат від ВО «Свобода»,
Голова Волинської «Свободи»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згадуй азбуку, на сесію пора!
Відповісти
Йди-поки не пізно.Невже хочеш,шоб вся волинь остаточно прокляла?а скоро ше й пинка під зад дадуть!йди,старий,йди!
Відповісти
Про "найвищих рівнів корупції" в Свободі.
Вітів, навіщо Ви взяли в список депутатів облради хабарника
з кладовищ Вікторова О.О.??
Невже за гроші?
Відповісти
Точно і влучно Вітів написав. Ще Петра нашого хай цар Боріска прихопить як буде їхати на довічне послом в Сомалі.
Відповісти
http://hvylya.org/analytics/politics/maydan-chto-delat.html
Відповісти
Ви!!! Свободівці! Теж КОРУПЦІОНЕРИ:

http://tsn.ua/politika/tyagnibok-buduye-rozkishniy-mayetok-u-zapovidniku-309356.html

Ну, і як вам Вірити???
Відповісти
Мені встидно за наших земляків;Смітюха,Клімчука Ващук,Мартинюка .Яка іх мати викормила.Напевне "баран-буц"і більше нічого не вчила.Запроданці



Відповісти
Запроданців берете Ви. За гроші. Вікторов і його хабарні гроші на Вашій совісті!
Відповісти
Ну чого ви насіли на Бориса КлІмчука? Робота в нього така. Гроші йому за це платять і дещо дозволяють робити позазаконом. Зробіть президентом Тягнибока і Борис буде йому служити так само віддано.
Відповісти
Сон рябої кобили. Вітів і тобі подібні ти і мізинця Клімчукового не вартий !
Відповісти