Додати запис

З Днем міліції!

20 грудня в Україні відзначають День міліції. Не секрет, що станнім часом до людей цієї "професії" в пересічних українців неоднозначне відношення. Але не без причини. Проте, ніхто не буде сумніватися в потрібності міліції як такої. Сумніви лише в її якості. Але не будемо про погане. В людей все-таки свято. Тому хочу також привітати працівників правоохоронних органів. По своєму, як вмію.

Вітаю всіх тих, хто достойний називатися іменем "міліціонер" або "правоохоронець" та не відноситься до категорії "мєнтів" і "мусорів". Принаймні, старається таким не бути.

Вітаю звичайних дільничних інспекторів, які при зарплаті 2 тисячі гривень і тоннах тупої паперової роботи, хоча б якось борються із наркопритонами і знаходять час, щоб пригрозити п’яним чоловікам-дебоширам.

Вітаю всіх тих начальників, які випивши зайвого, не сідають самі за кермо.

Вітаю працівників ДАІ, які, хоча і мусять "брати" та "віддавати", часом просто терпляче пояснюють і просто відпускають, побажавши щасливої дорги.

Вітаю генералів, які мають сили "посилати" не тільки своїх підлеглих, але й вище начальство, коли від них вимагають щось незаконне чи політичне.

Вітаю слідчих, які займаються розкриттям вбивств, пограбувань, зґвалтувань, а не вибивають покази у наркоманів, повій чи дрібних злодіїв.

Вітаю тих, хто осмілюється тихенько зняти на відео протиправні дії свого начальства та передати в ЗМІ, розуміючи, що так, як є — це неправильно і бути не повинно.

Вітаю чесних, совісних, інтелектуальних, освідчених, інтелігентних, поміркованих і дисциплінованих міліціонерів, які стоять на охороні законів та нашого спокійного сну. Якщо ви такі, то мої привітання вам. З Днем чесної міліції!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МЕНТИ!!! - я сказав!
Відповісти
Ух розійшовся!
Відповісти
Йди і покажи як потрібно працювати усім їм!
Відповісти
"інколи хочеться нормально полежати на дивані, але сволота не дозволяє розслабитись"(с)"Кому вниз"
Відповісти
Ви і со(Пащенко і т.д.) просто гнилі люди, які не хотіли боротися, а просто заробити...хотіли посидіти і знати, чим усе кінчиться...Поїдьте і понюхайте...що люди дкмають
Відповісти
Краще 20 грудня, 18:10
Йди і покажи як потрібно працювати усім їм!
Відповісти
Ткачуку привет
Группа "Батальонная Разведка" - Батальонная Разведка
Відповісти
Аби про що? Чи аби як?
Відповісти