Додати запис

Революційний екзамен для Луцька

В цю неділю Луцьк здаватиме революційний екзамен

12 січня в Луцьку відбудуться довибори депутата Луцькради на окрузі № 5. Ці вибори будуть своєрідним екзаменом для Луцька.

Дуже не хотілося б, щоб після стількох днів скандування «Банду геть!» мандат в Луцькраді отримав саме один з «банди».

Хоча нещодавній досвід довиборів у Верховну Раду говорить, що все може бути…

У 2010 році на окрузі № 5 депутатом Луцької міської ради був обраний наш побратим - Андрій Калахан.

Андрій помер кілька місяців тому. І для мене особисто важливо, аби в цю неділю перемога на виборах була за кандидатом від опозиції.

Кандадат від опозиції – голова секретаріату обласної організації ВО "Свобода" Микола Федік.

Кандидатуру Миколи офіційно підтримав і Євромайдан Луцька.



Сьогодні і я внесла свою лепту в боротьбу опозиції за депутатський мандат - їздила спільно з іншими євромайданівцями на його округ і спілкувалися з виборцями.

Ми закликали людей прийти на вибори та підтримати нашого кандидата.

Основний суперник Миколи Федіка - Ірина Констанкевич - кандидатура народного депутата Ігоря Палиці. Тобто людина від бізнесу і влади.

Я ще раз особисто закликаю всіх лучан, котрі живуть в межах округу № 5 прийти на ці вибори і проголосувати за Миколу Федіка!

Якщо в неділю переможе ставлениця Палиці - не знаю як кому, але мені за Луцьк буде соромно…

Межі виборчого округу № 5:

- вулиці Бабушкіна, Баранова (непарна сторона від №15 до кінця, парна сторона від №10 до кінця), Березова, Боткіна, Вербова, Вересая, Вериківського, Вишенського, Вільямса, Гастелло, Гірна (непарна сторона від №31 до кінця, парна сторона від №2А до кінця), Гончарівка, Городецька, Грабова, Дмитра Донцова, Івана Богуна (перейменовано з Романа Шухевича), Каштанова, Квітова, Кірова, Красовського, Левітана, Лермонтова, Лисенка (непарна сторона від №19 до кінця, парна сторона від №28 до кінця), Львівська (непарна сторона від №1 до №35А включно, від №65 до кінця, парна сторона), Макаревича, Маковського, Малинова, Малоомелянівська (непарна сторона від №57 до кінця, парна сторона від №72 до кінця), Мечникова, Мурашка, Наталії Ужвій, Олени Кульчицької, Павлова, Партизанська, Патона, Пирогова (непарна сторона від №17 до кінця, парна сторона від №18 до кінця), Потебні (непарна сторона від№1 до №29 включно, парна сторона від №2 до №32 включно), Революційна, Сєченова, Смирнова, Станіславського (парна сторона від №2 до №12 включно), Степова (непарна сторона від №11 до кінця, парна сторона від №34 до кінця), Тарасова (непарна сторона від №1 до №17А включно, парна сторона від №2 до №22 включно), Тополева, Трутовського, Тургенєва, Філатова, Ярослава Стецька;
- провулки Грінченка, Дмитра Донцова, Красовського, Львівський, 1-й Малоомелянівський, 2-й Малоомелянівський, 3-й Малоомелянівський, 4-й Малоомелянівський, 5-й Малоомелянівський, 1-й Степовий, 2-й Степовий, 3-й Степовий, 4-й Степовий, 1-й Трутовського, 2-й Трутовського, 3-й Трутовського.
- обласне територіальне медичне протитуберкульозне об’єднання.

Центри виборчого округу:

- виборча дільниця №10, Луцький національний технічний університет, вул.Львівська, 75;
- виборча дільниця №11, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2, вул.Львівська, 28.

Орієнтована кількість виборців: 4966.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майя, подивися мюзикл "Чікаго" – це історія твого життя.
Відповісти
Майя, мед би пити твоїми вустами...
Відповісти
Як Федіка може ОФІЦІЙНО підтримати євромайдан Луцька. Це що посадовець чи юридична особа, це купка людей юридично ніяк не оформлена.
Відповісти
Єрвомайдан Луцька дав офіційну заяву про підтримку кандидатури Миколи Федіка: http://www.volynpost.com/news/24997-kogo-pidtrymuie-ievromajdan-na-vyborah-do-luckrady

Чи ви мали на увазі, що для вас Євромайан в принципі це купка людей, яка не має права офіційно заявляти свою позицію?
Відповісти
Пані, Майя, ось ви так підтримуєте Федіка, ви були на окрузі, чому ж ви не пишите про ганебні агітаційні листівці "свободівців"??? Вони ображають честь та гідність, опозиційного Федіку кандидата. Та ні, ви змовчали про це, як на мене, до це не коректно однобічно висвітлювти подію.
Відповісти
Констанкевич заявила що вона член ВО "Майдан".
Відповісти
членом ВО "Майдан" сьогодні може стати кожен бажаючий, навіть регіонал, для цього лише потрібно надіслати заповнену он-лайн анкету в Київ. Але є факт: вона від влади - Федік від опозиції. Це основний аргумент. Щоб вона не говорила і не робила, цей факт не змінюється.
Відповісти
Заради виборців чого тільки не зробиш, щоб сподобатися лучанам...
Відповісти
Ага! Он, Івахів з Єремеєвим та Мартиняком теж - сфотографувалися з Русланою біля сцени на Майдані Незалежності. А після цього заявили, що вони теж стояли на Майдані
Відповісти
Ну так їди і ти сфотографуйся, чого ото повітря потрясати дурнею?
Відповісти
В цю неділю Луцьк здаватиме революційний екзамен - і я будучи виборців цього округу теж. Скажу відразу за свободу голосувати не буду, не бачу сенсу та й балачок не люблю порожніх. У очах Майі я провалю екзамен? Ха! В моїх очах свободівці провалили його давно. Прагнучи цивілізованого світу треба навчитися поважати думки інших, навіть кардинально відмінно від власних.. Революціонери..
Відповісти
Майя! Який революційний екзамен? Ти що, перегрілась на січневому сонці? Почитай біографії дійсно великих революціонерів - Ернесто Че Гевара і інших. І тоді ти зрозумієш, що луцькі революціонери - це посміховисько і "жалкая пародия", деякі з них після викриків зі сцени луцького Євромайдану розбрідаються по навколишнім барам і кафе на кшталт Рози, Карамельки або Фелічіти і ганяють там чаї по 30 грн., віскарік потягують і ділять шкуру невбитого ведмідя!
Відповісти
кава в Карамелі коштує не 30 грн, а 14 нрн. зі знижкою ще менше. не брешіть агенте Палиці-Товстенюка
Відповісти
ображатись.він може й не був там.так сказанув що в голову прийшло...тіпа туману пустити..
Відповісти
там с утра рогалик за 8 грн и кофе бесплатно))))
Відповісти
прочитай біографію донецькмх бандитів, і перестань їм прислуговувати як палиця
Відповісти
Мая! А що твій Федік зробить? Що зробили скандальні Пирожики, Гузі? Мені за Вітіва стидно, люди до нього звертаються як до народного депутата, а заяви він навіть і не розглядає. СТИДОБА СВОБОДІ!!! Тягнибок тільки до влади прагне а нічого не зробить бо не має команди, СЛАБЕНЬКИЙ. Ви тільки скандалити вмієте і не більше. Про людей ви не думаєте, але подякуйте тим людям, які десь з вами, бо більше ви нічого їм не дасте.
Відповісти
забавно почитать этот бред неграмотных оппозиционеров аккурат сразу после окончания выборов - результат "революционеров" не просто прогнозирован, но и закономерен - отсутствие идеи, которая может ОБЪЕДИНИТЬ и продвижение ЧУЖДЫХ ИДЕЙ ("евроитеграция") для УКРАИНЦЕВ которые "дружат" с головой и знают историю СВОЕЁ Родины - приводит к закономерному результату - и они ещё хотят победить на "майдане" )))

Можете стоять там хоть до Второго Пришествия - может однажды поймёте, что Лох - это Судьба, а продаваться за 30 сребреников "европеизаторам" - дорога в никуда!)))
Відповісти
Майя, ну чего еще? Ну провалил Луцк ваш "экзамен". "Опять двойка". Не хочет Луцк сейчас революций. Гордость есть признать поражение и идти работать для будущих поколений? Или костры и палатки романтичнее и революционнее?
Відповісти
А чим ви допомогли Андрію Калахану, коли він помирав? А зараз використовуєте його ім'я для самореклами. Вам не соромно?
Відповісти
А вона геть подібна до Анки-кулеметниці Василя Івановича Чапаєва. Хто твій Чапай, Мая?
Відповісти
Анка була під Чапаєм, а Майя?
Відповісти