Додати запис

Закликаю волинських нардепів Єремеєва, Івахіва і Мартиняка перейти на бік народу

З глибоким обуренням прочитав чергову популістську статтю народного депутата Ігоря Єремеєва, в якій він філософствує про те, яким чином сьогодні потрібно скасовувати закони із встановлення диктатури в Україні, прийняті 16 січня.

Не потрібно займатися блюзнірством, адже саме нардеп Ігор Єремеєв, разом з своїми колегами-самовисуванцями з Волині Степаном Івахівим та Сергієм Мартиняком голосував за драконівський закон про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян ( №3879), який перетворив Україну на зону з паханом на чолі. Результати їх голосування можна побачити на сайті Верховної Ради.

Закликаю Єремеєва, Івахіва та Мартиняка не займатися пустим словоблудством, а перейти на бік народу і чітко заявити про підтримку вимог опозиції.

В тому числі - підтримати відставку Януковича та боротьбу народу з режимом кримінальної диктатури. Це буде вчинок, гідний справжніх чоловіків та українців, а не боягузів.

народний депутат від ВО "Свобода"
Анатолій Вітів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пан Климчук та пан Башкаленко не бажають промовити адекватні слова волинянам???? І Аверс якось на ремонт перервав трансляцію...
Відповісти
А що ці йолопи можуть адекватне сказати?
Відповісти
Климчук може сказати шось типу: "Я старий і хворий Клімчук.. Чого ви чіпляєтесь до Клімчука.. Вся Волинь підтримує Клімчука""
Відповісти
Вітів а чого забули про Палицю який завдяки вам виграв на Волині.
Та ще дві тушки Палиці в міськраду пропустили . Може вже треба не про гроші а про Україну дбати. За Палиці гроші Українців вбивають!!!!
Відповісти
Шановний пан Вітів.Вони тільки можуть займатись рукоблудством! Вони були,є і будуть із владою, з народом ніколи.Подивітся їх історію та зробіть висновки.
Відповісти
у своїй партії. Щось Свобода в штани наклала,коли люди на беркут пішли.
Відповісти
Не чекайте завчасних результатів, от тільки опозиція почне перемагати, то прибіжать. А не дай Бог щось не так, то ще й вину на вас перекладуть й звинуватять, що ви їх не чули!
Відповісти
вважає, що він на боці народу! А може - серед торгашів наркотиками ...
Відповісти
це ситуативні політики, які пішли у ВР для захисту власного бізнесу - вони будуть там, де будуть гарантії цілісності нажитих "непосильною працею" статків. Рипатись точно не будуть- вони з донецькими тісно пов'язані..
Відповісти
а палиця??
Відповісти
Палиця сидить у Швейцарії. йому пофіг що бють і вбивають українців. до речі, привіт продажни лучанам, особливо з 5 округу.
Відповісти
http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2012/wp030?PT001F01=900
Відповісти
5-й округ в АР Крим))
Відповісти
згидна з лучанкою на 100%.
Відповісти