Додати запис

Справжній Майдан у Луцьку. Я його знайшов

Заїжджав до військової частини ВВ в Луцьку, познайомився з координатором Сергієм. Пройшлися, глянули пости біля бочок з вогнем. Народ бадьорий, мерзне, але стоїть до кінця. Готові стояти всю ніч. Є ті, хто по списку, є просто люди, які підійшли і залишилися. Хлопці, дівчата, чоловіки, жінки, молоді і старші. Приємно дивитися на таку згуртованість.

Запитував, чи щось їм потрібно. Кажуть, що все мають. Брак лише адекватної інформації. Думаю, було б не зайве просто побалувати чимось солодким чи просто словами підбадьорення. Я, наприклад, завжди, коли біля них проїжджаю, то сигналю. Коли проходжу, то вітаюся "Слава Україні".

Але розслаблятися не можна. Треба і далі тримати в облозі війському частину. Це робити не лише заради майдану, а й тих солдатів, які в ній. Вони не хочуть нікуди їхати і вдячні, що їх заблокували. Тому закликаю приєднуватися до чергувань.

Друзі, християни. Служити Богу можна не лише в храмах і молитовних будинках, а й на вулиці біля вогнища. Приходьте, вам будуть раді. Беріть приклад з християн Києва, які від початку з народом в найгарячіших точках.

Фото Павла Березюка




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
луцьких нероб...
Відповісти
Не у всіх же така жирна робота як у тебе - робити висири в інтернеті.
Відповісти
Люди вночі на варті стоять, а зранку на роботу йдуть, щоб таких як ТИ нероб врятувати від насилля.Прийди до військової частини і переконайся.
P.S. від бувалого на тих барикадах, і люди там хороші, і компанія позитивна.
Слава Україні!!!!!!
Відповісти
Їм можна подякувати лише за те, що матері цих дітей спокійні за їхнє сьогодення. А загалом ми всі зараз маємо шанси проснутись в іншій країні де з нами ніхто рахуватись не буде. Невже ми цього хочемо??? Люди одумайтесь. Потрібно шукати компроміс, а не розвивати конфлікт!!!!
Відповісти
Компроміс з убивцями- ви в своєму розумі
Відповісти
я то в своэму, а чого прагнете Ви і яка кінцева мета??? Ще чиясь кров??? Я проти крові і смерті чиїхось дітей!!!!
Відповісти
Мета - ПРЕФЕРЕНЦІЇ, посади, гроші ...
КАПІТАЗІЗМ з хижацьким обличчям.
Відповісти
Головне - рух! Мени дауни про це не знають, бо вони нічого не читають.
Відповісти
учи граматику, чувак...ти ж українечь!
Відповісти
Вви всі пишете тільки про те які майданівці молодці,стримують вв ,забарикадували їх від самих себе,від хамла: яке і не думае за того солдата,яке серед білого дня кидае петарди в сторону воріт,яке перекидае пакети з сміттям на територію частини,яке в ночі, навіть неховаючись, розпивае спиртне ,яке вже заготовило бити,молотки.на солдат з битами підете? чи що?
Відповісти
Ви брешете.
Тиждень тому тут просила про допомогу мама одного з солдатів чи офіцерів. ЇЇ ім*я Лариса. Я пішла на Лідавську. І що цікаво зустріла під воротами частини цікавих, інтелегентних людей.
Були там підприємці, студенти, юристи. Ніяких п*яниць, наркоманів та маргіналів там немає і близько.
Відповісти
Ви скажіть від кого мама Лариса рятувала сина?Іще :інтелегентні люди,я ви кажете,загадили територію так,що бридко ходити
Відповісти