Додати запис

Відкритий лист луцькому міському голові Миколі Романюку.

Шановний Миколо Ярославовичу!
Кілька останніх місяців луцька громада насолоджується бурними емоційними стосунками, що склалися між нами. Мене тішить увага такого високоповажного чоловіка, як Ви. Ще б пак – мер немаленького міста, досвідчений політик, людина із твердою незаплямованою репутацією доволі частенько згадує моє прізвище у своїх коментарях та виступах.

Тож я вирішила прилюдно звернутися до Вас із запитанням: чим обумовлений цей непересічний інтерес? Чому блискавки високочолого мерського гніву, що б”ють у проблеми і негаразди життя нашого міста, дивним чином рикошетять у мою нескромну персону?

Я навмисно називаю себе нескромною, адже дійсно маю свій погляд на проблеми міста, маю підтримку своїх виборців, маю, кінець-кінцем, політичні амбіції, що є цілком нормальним явищем. Але навіть такої моєї нескромності, гадаю, недостатньо для того, щоб бути згаданою Вами з приводу чи без такого.

Судіть самі. Перелік тем, у контексті коментування яких я маю честь бути основною фігуранткою Ваших розумових вправ, просто вражаючий – від проблем тролейбусного парку аж до питань забудови Старого міста.

Іноді складається враження, що Голєва є таким собі особистим демоном луцького мера, і якщо, не дай Боже, Стир потече у зворотній бік, винуватою в цьому буде не природний катаклізм, а Олена Голєва.

Намагаючись розібратися у причинах такого становища, я прихожу до висновку, що Вами керує щось підсвідоме. Я не припускаю навіть можливості того, щоб така високоосвічена, порядна і поважна людина як Ви, свідомо воювали із жінкою, справді вважаючи її якоюсь ходячою бідою, яка є перепоною на шляху ефективного керування міським господарством. Погодьтесь: це, по-перше, неможливо фізично, а по-друге демонструє Вашу, вибачте, управлінську слабкість.

Скажімо, коментувати провал проекту оздоблення міського транспорту системою навігації і знов-таки натякати за мою загадкову фатальну роль в цьому, - якось непереконливо.

Досвідчений управлінець спромагається в такому випадку розібратись в причинах того, чому перевізники не сприйняли ідею впровадження навігації, що їх не влаштовує, чому вони опираються, найти із ними компроміс… Я здивована – Ви цього не зробили. Натомість жбурнули блискавку в мій бік.

А читали Ви статтю у своєму офіційному друкованому органі під назвою «Подвійні стандарти Олени Голєвої»? Було б певним перебільшенням називати цей матеріал медіа-атакою на мене, настільки він наївний і непереконливий…

Гадаю, Ви тут ні до чого, хоча «орган», який надрукував цю джинсу, є цілком Вашим, офіційним.

Як на мене, такому досвідченому політичному гравцеві слід суворіше зуськати своїх медійників, аби «копали» глибше, вишукували б щось дійсно компрометуюче. А не накопавши, не вдавалися б до смішних звинувачень.

На метр перевищено висоту дома, що будує мій чоловік! А галасу стільки, начебто Ейфелева вежа перекочувала на вулицю Данила Галицького. І «заморожено» будівництво – яке неподобство…

Миколо Ярославовичу, ми добудуємо, присягаюсь! Просто знаєте, часи нині такі - із грошима важкувато. Хоча – не у всіх.

Ви передруки матеріалів із своєї газети відстежуєте? Думаю, ні, а то цікаво, бо коментарі люди пишуть на різних сайтах.

Гляньте, якщо буде час та натхнення – рекомендую, дуже захопливе чтиво. От під «Подвійними стандартами Олени Голєвої» зокрема таке є: «то голосуйте за Чернецького, він такий класний, прикольний, і по проспекту Волі такі гарні сотні магазинів в обробці з граніту як на кладовищі, і гарний клуб ЧЕРРІ людям бумкає до ранку.

А Голєва - ай -ай-ай, трохи вищим зробила перший поверх в своєму житловому будинку, просто якась злочинниця».

Або таке: «Замурувати живцем людей у власних квартирах, прибудувавши торговий центр Буратіно - це добре, бо там же ж Романюк в долі, коли горить ЦУМ і з 5-го поверху ЦУМУ скидають бетонні плити, ризикуючи життям лучан - це теж прекрано, бо це ж роботодавець у Приватбанку Романюка, а як Голєв зробив вищим поверх свого житлового будинку, який нікому не заважає, стоїть собі окремо, нікому вікна не замуровує- то це ОЙ яке ж порушення! Треба на всю Волинь повідомити».

І ще таке: «Романюк ніяк не зупиниться. Якось вже ту Голєву шкода, так й чоловіку нападати на жінку геть не личіть. Таке враження , що в того Романюка якісь таємні бажання))))».

Я не хочу коментувати пост, де згадується про ТЦ «Буратіно», бо доведеться говорити вже про Ваші подвійні стандарти, а мова іде все ж-таки про мої. Взагалі мені здається, що заслуговують на увагу перший і останній із приведених мною коментарів.

Я дивуюсь, наскільки точно люди вхоплюють істинну суть конфліктів. Вам так не здається? Дарма. Бо саме ті речі, які читачі висловили у своїх постах, я і мала на увазі, стверджуючи, шо у дивній боротьбі із Оленою Голєвою, Вами керує підсвідоме. Вибори ж незабаром.

Ймовірно, Ваше оточення має певне бачення того, хто і завдяки чому повинен пройти до Верховної Ради. Зрозуміло – Ви прийшли на пост мера від однієї політичної сили, декларуючи її гасла. Сьогодні Ви вже в іншій партії і повинні виконувати її завдання, задовольняти її владні амбіції.

А те, що у період виборчих перегонів політики починають інтуїтивно шукати ворогів і суперників та цілком свідомо іх «мочать» - доведено практикою всіх українських виборів.

І якщо інтуїтивна мозкова робота по визначенню небезпечного політичного конкурента на виборах призвела Вас (або когось з Вашого оточення) до прізвища Голєвої, якщо Ваші «таємні бажання» зосереджені саме у цій площині, - що ж, вважаю це неабияким компліментом. Але прошу Вас – зверніть увагу на цю просту мудру фразу, яку я привела вище – «чоловіку нападати на жінку геть не личіть».

До того ж аргументаційна слабкість і непереконливість, яку Ви демонструєте нав’язливими згадками моєї персони, дає привід, як бачимо, замислюватись над Вашими власними «подвійними стандартами». І що найстрашніше – відволікає від роботи на відповідальній посаді.

Вам треба працювати над «Поліпшенням життя вже сьогодні» - чи не так? Але спитайте у людей – чи добре це виходить? Гадаю, Ви знаєте відповідь. Я впевнена – Ваш досвід і фах дозволяють дійсно чогось поліпшити, інакше я не зняла б під час виборів мера свою кандидатуру на Вашу користь.

То ж робіть щось реальне для поліпшення – це буде найпереконливішим аргументом для Ваших протеже на виборах. На відміну від «охоти на відьом», якою Ви останнім часом нажаль захопились.

Так, процес пошуку ворогів дає можливість для ефектних виступів та для пояснення своїх невдач. Але чи не боїтесь Ви в результаті залишитись у памяті лучан кимось накшталт відомого персонажу із «Пригод Буратіно»? Того, який мав переконливий рецепт лікування будь-яких хвороб за допомогою лікувальних п’явок.

Але в книзі немає жодного натяку на те, що ці п’явки комусь допомогли. Дядечка цього звали Дуремар і він, пам’ятаю, навіть прошляпив Золотого ключика, хоча той сам буквально плив йому у руки. Карабас-Барабас потім дуже лаяв нещасного Дуремара…

Не сприймайте це як натяк. Нехай кожні вибори і нагадують пошук Золотого ключика, а кожен високопосадовець має над собою особистого Карабаса-Барабаса, перед яким відповідає за результат.

Я це до того, що якщо Вам дійсно потрібен результат, не зациклюйтесь на Голєвій, не шукайте винуватців. Просто працюйте.

А кращє все ж-таки працювати разом. На спільну користь всіх, хто живе у нашому місті. Хіба Вам так не здається, Миколо Ярославовичу?

З належною до Вас повагою, депутат Луцької міської ради Олена Голєва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"З належною до Вас повагою" - Браво! Геніальна знахідка! :)
Відповісти
А давайте цю дискусію переведем в нормальну площину - він-на-віч.
Може О.Величко організує на ТРК "Аверс" публічні дебати між М.Романюком та О.Голєвою? Я б із цікавістю на це подивився. За раз би розставили все на свої місця. І тоді б обоє перестали мучити громаду своїми "випадами" в сторону один одного
Відповісти
Запрошувала Миколу Ярославовича на прямий ефір неодноразово.Чомусь :) він не йде...Посприяєте, Михайле?
Відповісти
"А кращє" писати без граматичних помилок.
Відповісти
"...громада насолоджується бурними емоційними стосунками, що склалися між нами"
Романюк и эмоции-невероятно.
Відповісти
Был в гостях в Луцке.
Маршрутки ужас.
Но...
И это главное.
За 2 грн сервиса не может быть. Такой цены по Украине не существует. Дороги-тихий ужас.
Ваше фото на замызганных боках "Богдана" просто ужас.
Китайская блондинка, или блондинистая китайка.
Искренне желаю успехов.
Відповісти
Для чого так відверто й цинічно брехати? Луцькі маршрутки куди кращі навіть за СТОЛИЧНІ! Не були в Києві - поїдьте, подивіться - переконаєтеся, якщо ви здатні об'єктивно оцінювати ситуацію. Потім, дороги у Луцьку - не найгірші в Україні - принаймні центральні магістралі. Звичайно, дуже мало виходить тролейбусів на маршрути через велику зношеність рухомого складу місцевого депо. І це при тому, що в місті виробляють чудові тролейбуси, мабуть найкращі в Україні та й в країнах покійного совка. Але це вже проблема іншого плану і сподіваюсь, що з часом вона буде вирішена, незважаючи на фінансові проблеми ЛПЕ і чиїсь бізнесові інтереси.
Відповісти
Довготривале та тісне спілкування Олени Голєвої з Бірюковим даремно не минулося останній. Читав, плакав і зрозумів: Голєва - це Бірюков у спідниці.
Відповісти
БуратінО і МальвінО
сучасна історія нерозділенного кохання до влади і грошей
Відповісти
Тре НАЦІОНАЛІЗУВАТИ комунальні перевезення на користь крупних перевізників за євростандартами - великі автобуси і тролейбуси з похвилинним графіком руху.
Відповісти
Михайло Шелеп, як завжди, неграмотний: прислівник "віч-на-віч" тотожний "сам-на-сам", "один-на-один", "без сторонніх очей", "в чотири ока", "лице-в-лице". Це треба знати в шостому класі. А в нашому випадку "Аверс " - популярний канал і дивиться його не лише Величко, а багато очей. Але спишемо це на низький рівень освіти в ВНУ, а не на його жертву – Михайла Шелепа. Виходячи з цього прислівника, схоже, що місцевий експерто-політолог хоче звести цих двох людей в ліжку, що неможливе. "В одну телегу впрячь не можно коня и трепетную лань", - писав О. Пушкін в поемі "Полтава". Сподіваюсь, що читач розбереться, де лань, а де кінь. Йдеться про двох не підходящих одне одному людях – «високоосвіченого» мера і «блондинисту китаянку» (посилаюсь на текст і коментарі). А тепер - про головне. Щодо пропозиції про теледискусію, то вона справді слушна. Лише не на "віч-на-віч", а з журналістами, де будуть ділові, з дотриманням етики, запитання до двох, позаяк неприязні стосунки депутатки і голови міста набули великого розголосу. В такій зустрічі багато чого проясниться і усе стане на свої місця - патологічна впертість цих двох людей не прикрашає ні ту, хто в спідниці, ні того, хто носить штани. Є казочка для дітей раннього віку, коли на кладочці над урвищем зустрічаються два козлики, а згодом дві кізочки... Кому мама читала казки, тому пояснювати далі немає потреби. А лаятись в ІНТЕРНЕТ - що горохом в стіну. А якщо лаятись, то, принаймні, Олені Голєвій треба наймати більш грамотного спічрайтера, аби не було в тексті тих кострубатостей, «ліричних відступів» і «літератури», про які згадано і не згадано в коментарях.
Відповісти
Лейтмотив блогу: Ярославовичу, укладаємо перемир'я, бо скоро вибори і я маю всі шанси перемогти. Я тобі не заважала (зняла свою кандидатуру) - і ти мене не цькуй.
Відповісти
"Ходяча біда". Влучне слово. Устами безневинної зацькованої блондинки говорить істина.
Відповісти
Чому коменти не пропускаєте?
Відповісти
Олена не довго вам осталося я вже готою на вас масову акцію скоро народ буде знати що ви за людина ))) Зустрінемося на мітингу звісно якщо ви прийдете нас буде більше сотні ждіть)))
Відповісти
Романюк М. Я. ваші виборці підтримують вас повністю у ваших рішеннях.
Відповісти
От Голєви дійсно мішають комусь жити. Всім діло до всього чим займається ця сім'я. Якщо вже на те пішло, то у нас в кожного чиновника, депутата рильце в пушку, тільки ніхто себе не бачить.
Відповісти
Так, Голєви мішають жити людям в своїх чесно зароблених кімнатах гуртожитка,продали разом з людьми ,а вона депутат незнає що це незаконно,позор, її не місце в депутатах,ще теж саме чекає людей з гуртожитка що на привокзальній чого недає людям приватизувати а знов продасть щоб грошики мати для закінчення своєї хати
Відповісти
Забули про основне депутат вимагає щоб незачіпали її чоловіка за порушення. Депутатка Ви та Ваша родина повинні бути взірцем а ви кришуєте своїх родичів ай бідна нещасна. Всі ви одинакові. Яка їхала на такого і наїхала і не ний.
Відповісти
Не ставте в порівняння Г.... і Романюка. Повірте Романюк свята людина порівняно з цими діячами і даже історія з Буратіно ніяк незаплямує його репутацію.
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
заплямує центр міста, звузить прохід по вулиці для пішоходів, буде смердіти засцяними кутами навколо, побитими малолєтками і розборками по вечорах, затулить сонце для жителів будинку, почне коптити пивоварнею (!!!) і плавно центр міста перетвориться у промзону.
прийде час, як життя показало, і буде як із Каддафі, Чаушеску і т.д.
Відповісти
Ти явно дебіл....)))
Романюк порівняно із іншими мерами робить дуже багато для міста та його жителів...
Відповісти
http://www.volynnews.com/ru/blogs/82/445/
Відповісти
хамло. діагноз свій лиши собі.
мова не про "багато для міста та його жителів", мова про конкретику.
якщо наприклад, викрадати авто, продавати їх потім, а гроші віддавати у дитбудинок - крадіжка авто вже не буде злочином? але у авто був власник, він стає потерпілим.
як це називається?
окозамилювання?
подвійні стандарти?

дам відповідь вашими словами: Андрей Сажнев - Ти явно дебіл....)))

Відповісти
Заплатіть за місяць парковку перед міською радою - і все буде нормально :)))
Відповісти
Голєва позор ,якщо ви така розумна і чесна допомагаєте людям, надаєте юридичні послуги, то чому ж ваш чоловік забрав гуртожиток з людьми і продав ,а гроші на завершення будинка ще не хватає,визнайте його неправомірні дії ,визнайте міну та купівлю-продаж недійсною і відайте людям їхнє зараблене житло,тоді люди скажуть що ви депутат а не взяточник
Відповісти
простіше з*їсти ложку гівна, чим - "визнайте його неправомірні дії ,визнайте міну та купівлю-продаж недійсною і відайте людям їхнє зараблене житло"
Відповісти
Що за брєд... ви пишете пано Олено, робите собі піар! Романюк мудра досвідчена людина і гратися в котикі-мишкі з такими як Голєва і не збирався. Лучани за Романюка!!! А гроші твого чоловіка і твоїх батьків ще ні прощо не говорять,багато собі позволяєш - краще розберись з своєю безплатною юридичною консультацією, яка нічого не рішає, а вішає пенсіонерам лапшу і збирає толпи людей - оце позор!!!
Відповісти
Шановна Олена! У Вас головокружение от успеха Ха ха В своем письме М.Романюку
Вы замахнулись на Мэра????Перестаньте вешать лапшу людям свою грязную деятельность с мужем.Долгострой мужа ха ха вы пролетели вы надеялись на Консульство и открыть бизнес??Это ваше первое депутатство и последнее вот так.











Уважаемая пани Олена!Вы так захотели пропиарится в своем письме Мэру, что забыли что это ваше первое депутатство и последнее.Бабушки- старушки которым вы вешаете "лапшу" уже разочарованы вами.Вы далеко не конкурент Романюку Н.Я.Пришла до "корыта" поддерживать свой грязный бизнес и бизнес мужа.Долгострой провалился из-за переезда Консульства, вот тут вы пролетели.Будь скромнее, партия Катеренчука не пройдет а зам ваш Кто?????Лицо известное в кримынальних кругах.Перестань дурить народ.Писать грязь!!!!!




Відповісти
Шановна Олено, не звертайте уваги на цього дядька Колю, який щоденно хоче похмелитися. Хіба це мер? Хто за нього голосував, хіба бомжі, алкоголіки і його родина...Він займається своїм ділом, а депутати, мешканці та інші це для моль... А Ви прекрасна і розумна, то ж обійдіть його сторою, не мажте руки в гомно...
Відповісти