Хотілося втекти від безперервного відеонагляду: лучанин про «Промінь»

Хотілося втекти від безперервного відеонагляду: лучанин про «Промінь»
Шеф-редактор медіахолдингу «CID MEDIA GROUP» Ігор Денисевич поділився враженнями від проведеного дозвілля в РЦ «Промінь».

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

Допис подаємо без змін та правок:

«Час біжить. От і моя доця пішла в садок. В честь того вирішили вибратись на екскурсію в «Промінь». В дитячу кімнату для розваг завжди ходимо в «Адреналін» (Лімпопо). В оновленому «Промені» ще не були. Які враження? Двоякі.

З одної сторони все новеньке, все блистить, але от правила їхні... Взяли з дружиною фотоапарат, щоб доцю пофоткати. Фоткали, знімали, а потім підходить приємна дівчина-охоронець і каже, що їй по рації передали, що я тут знімаю, а знімати професійним фотіком не можна...Пояснюю, що це напівдзеркальний Нікон, геть не професійний, що знімаю свою дитину. Вона вибачилась і каже, що можна тільки на телефон знімати. І все тут. А телефон в мене знімає, як мильниця 90-х-2000-х, бо вважаю, що по телефону слід розмовляти, а не фотографувати, але то нікого не цікавить))

Відчув себе диверсантом, за яким спостерігають 18 камер. Потім дитина взяла з лялькового будиночку м'яку іграшку і занесла в лабіринт. Так теж не можна. А ще якщо дворічна дитина не дай Бог зробить жовтеньку калюжку, то штраф 200 грн. Мдаа...

Після цього я себе відчув мурашкою за якою спостерігають. Шаг вправо, шаг влево-расстрел)) Правда пізніше та ж приємна дівчинка-охоронець підійшла і дозволила пофотографувати мою дитину. Тільки щоб інтер'єр не фотографував. Та здався він мені, той інтер'єр... Вже й якось і не хотілось нічого фотографувати, тільки хотілося вже втікти від цього безпреривного відеонагляду)) Персонал, правда, приємний. Але правила треба переглянути. Ми ж не у в'язниці)) Тим більше, про те, що не можна фотографувати ніде не написано!!! Якось так...А доцю вітаю з першими днями в садочку, бажаю успіхів та розвитку! Тато з мамою тебе дуже люблять!!!:-)»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Промінь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо вона вважає, що "жовтенька калюжка" в громадському місці або дитячому закладі - це нормально, то нехай водить свою дитину в садок, де слідів від жовтеньких калюжок не витирають, і нюхає там.
Відповісти
Або в адреналін сіті де все в ціх жовтих калюжах
Відповісти
Останні новини
Хотілося втекти від безперервного відеонагляду: лучанин про «Промінь»
27 жовтень, 2017, 10:47