Українцям радять утриматися від поїздок до Єгипту

Українцям радять утриматися від поїздок до Єгипту
Міністерство закордонних справ України радить нашим співгромадянам утриматися від поїздок до Єгипту протягом дії в державі надзвичайного стану, запровадженого у зв'язку зі складною безпековою ситуацією.

Про це повідомив у Twitter Департамент консульської служби МЗС, – пише Укрінформ.

«Безпекова ситуація в Єгипті залишається складною. Рекомендації громадянам України – актуальні», – йдеться у повідомленні.

У МЗС нагадали, що парламент Арабської Республіки Єгипет у жовтні ухвалив рішення щодо чергового продовження в Єгипті на три місяці надзвичайного стану. У цьому зв'язку в зовнішньополітичному відомстві наполегливо рекомендують громадянам України переглянути власні плани щодо відвідування Єгипту протягом дії в державі надзвичайного стану та, якщо це можливо, утриматися без нагальної необхідності від поїздок до цієї держави, у т.ч. з туристичною метою.

Як зазначили в МЗС, згадані застереження викликані істотною активізацією на території Єгипту радикальних терористичних угруповань, включаючи «ІДІЛ», які дедалі частіше спрямовують терористичні акти проти цивільних громадян з огляду на їхню релігійну приналежність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українцям радять утриматися від поїздок до Єгипту
31 жовтень, 2017, 11:44