«Це тяжка і чесна перемога». У волинській «Батьківщині» підсумували вибори в громадах*

«Це тяжка і чесна перемога». У волинській «Батьківщині» підсумували вибори в громадах*
На Волині під час виборів, що відбулись 29 жовтня, «Батьківщина» отримала 46 мандатів депутатів у нових громадах. Таким чином партія здобула другий результат у голосуванні висуванців від політичних партій та обійшла «Солідарність».

Про це під час прес-конференції розповів перший заступник голови «Волинської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Андрій Козюра.

«Це 4-та хвиля в Україні виборів ОТГ і в трьох «Батьківщина» отримала беззаперечну перемогу. На Волині під час 4-ої хвилі виборів в ОТГ ми здобули 46 депутатських мандатів і посіли 2-ге місце. За паралельним підрахунком голосів, в цілому в Україні «Батьківщина» беззаперечно лідирує в результатах, і має 31% здобутих депутатських мандатів. Це тяжка і чесна перемога, незважаючи на адмінресурс, шантаж, тотальний підкуп голосів, до якого вдавалась діюча влада», - зазначив Козюра.

«Батьківщина» на цих виборах, крім 880-ти депутатських мандатів, які ми вибороли, отримала 26 посад голів ОТГ. Тобто ми - беззаперечні лідери», - додав він.

«Ми вдячні усім українцям, які прийшли на виборчі дільниці, незважаючи на погану погоду, незважаючи на штормове попередження і віддали свій голос за «батьківщинівських» кандидатів. Ми розуміємо, що попереду серйозна та відповідальна боротьба, оскільки попереду в нас вибори президента і вибори до Верховної ради. Ми вважаємо це фундаментом побудови і підтримки майбутніх виборів. Оскільки «Батьківщина» має велику та потужну команду, яка показує серйозні результати», - розповів депутат.

«Хочу подякувати нашій команді, яка провела фундаментальну роботу і це буде основою для майбутньої перемоги. Ми розуміємо, що лише народ, та лише українці здатні об’єднуватись і показувати результат, незважаючи на адмінресурс, тиск та залякування», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Це тяжка і чесна перемога». У волинській «Батьківщині» підсумували вибори в громадах*
31 жовтень, 2017, 16:43