Єремеєв каже, що українофоба Табачника треба гнати з уряду

Єремеєв каже, що українофоба Табачника треба гнати з уряду
Народний депутат Ігор Єремеєв вважає, що очільник МОНмолодьспорту Дмитро Табачник має завершити свою політичну кар’єру через його антиукраїнську політику.

Такою думкою він поділився 25 грудня під час робочої зустрічі з журналістами у Києві.

Єремеєв розповів, що його обурила позиція УДАРу, який пропонував не знімати з Табачника повноважень депутата.

«Виступала народний депутат від УДАРу, яка пояснювала, що їхня фракція не хоче голосувати за зняття депутатських повноважень із Дмитра Табачника, бо якщо Табачник лишиться депутатом, то він не буде міністром», – зазначив Єремеєв.

«Це абсурд. Це абсолютно неправильна позиція. Така поведінка ні до чого не приведе. Я вважаю, що з Табачника треба зняти депутатські повноваження, а потім зайнятися зняттям його з посади міністра, таким чином повністю закрити політичну кар’єру людини, яка є українофобом. Я в цьому переконаний», – додав нардеп з Волині.

Зауважимо, 25 грудня парламент таки зняв із регіонала Дмитра Табачника повноваження народного депутата України, а днем раніше, 24 грудня, його знову призначили на посаду міністра Міністерства освіти, науки, молоді та спорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Єремеєв! Підтримую!
Відповісти
В чому підтримуєте? Гарно виходить у Вас Ігор Миронович. Ви ж самі визнали, що свідомо проголосували за уряд Азарова, у тому числі і ЗА Табачника. У Вас як завжди все плутається... Голосую за Табачника, а потім в пресі пишу який же він поганий!
То Ви таки визначтесь!
Відповісти
Наршеті хоча б щось!!!
Відповісти
Молодець,Ігорчик, ми пишаємось тобою! Так тримати! Ми завжди тебе будемо вибирати! Якщо ти виженеш з уряду сина юриста Тютюнника, то це буде подія, яка переверне мізки українців не гірше, як "Комуністичний маніфест" К. Маркса.
P.S. А ще читайте (для тих, хто пропустив), в "Українській правді" за 20-те грудня:
Ігор Єремеєв: Віктор Янукович повинен зрозуміти, що він президент 46-мільйонного народу, а не тільки Донбасу.
Відповісти
І я підтримую Єремеєва. Він з самого початку показує, що не з тих, кого можна нагнути. Тендітного складу тіла, але прудкий. Бажаю успіхів!
Відповісти
Грицюк,ну коли ти вже приймеш свою поразку:)))))
Відповісти
Потрібно викручуватись за те,що наголосував.Шахматний пішак,а робить хід конем.
Відповісти
Сподіваюся, за цими словами слідуватимуть конкретні дії, щоб цей клятий україноненависник назавжди зник з української політики, а головне - із влади!
Відповісти
Волиняки цими виборами пiдтвердили реноме недалекого примiтивного субетносу-аборигенiв.

Колись папуаси i iндiанцi за бiжутерiю продавали континенти, а волиняки сьогоднi обирають своiми представниками в парлямент скоробагатькiв, неплатникiв податкiв - це сьогоднi. А завтра вони вас зроблять своiми рабами в повному розумiннi цього слова.
Відповісти
АНТИТАБАКУ ІАГА!МОЛОДЦІ НА ВСІ 10000000%.
Відповісти
Табачник свідомо чи не свідомо, але своїми діями руйнує систему освіти в Україні. Самі вчителі про це говорять, що теперішні програми не дають навіть тих знань які були ще років 15 назад!
Відповісти
Останні новини
Єремеєв каже, що українофоба Табачника треба гнати з уряду
26 грудень, 2012, 16:50