Ця сесія – безглузда, - депутат Павло Данильчук

Ця сесія – безглузда, - депутат Павло Данильчук
Фракція «Народного контролю» у Луцькраді відмовилася реєструватися та голосувати під час сесії 2 листопада, адже поновити Юлію Вусенко на посаді секретаря має розпорядженням Григорій Пустовіт.

Про це 2 листопада у сесійній залі заявив керівник фракції Павло Данильчук (на фото).

«Позиція фракції і моя особиста - ми не реєструвалися на сесії, бо її проводити безглуздо. Є рішення суду, що Григорій Пустовіт має поновити на посаді секретаря Вусенко», - мовив він.

«Ви вирішуєте чомусь знову виносити питання на сесію та приймати повторне рішення», - сказав Данильчук.

«У цій ситуації не винні депутати, а люди, які в кабінетах вирішили поміняти секретаря. Це зроблене явно не із думкою по місто... Я не знаю, для чого такі сесії проводяться. Ви своїм розпорядженням маєте повне право виконати рішення сесії», - заявив Данильчук.

Як відомо, у вересні Державна виконавча служба у Волинській області звернулася до апеляційного суду за роз'ясненнями - хто саме має виконувати рішення суду по поновленню на посаді Юлії Вусенко.

Львівський апеляційний суд, розглянувши звернення, постановив - поновлювати Вусенко на посаді має голова міської ради, або той, хто виконує його обов'язки, а саме - Григорій Пустовіт.

Тобто тепер чітко визначена посадова особа, яка має виконати рішення суду, або понести кримінальну відповідальність за відмову виконувати це рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.