У Ковелі судились через 5 сантиметрів проводу

У Ковелі судились через 5 сантиметрів проводу
У Ковелі ошуканому в магазині покупцю хотіли «пришити» хуліганство.

Про це пише Район.Ковель.

56-річний ковельчанин придбав у будівельному магазині «Верес», що у Ковелі на вулиці Грушевського, п’ять метрів проводу, в якого, як виявилося уже вдома, не вистачало близько 5 см.

Невдоволений чоловік повернувся у магазин і пред’явив претензії продавцю та адміністратору з приводу неналежної довжини проводу. Так як під час продажу довжина вимірювалась відповідним пристроєм, то останнього перевірили.

З’ясувалося, що ця «туфта» відмірює меншу довжину, ніж потрібно. Покупець каже, що виражав своє обурення, однак без проявів хуліганства. Цього разу йому відміряли уже правильно. Інцидент нібито було вичерпано.

Втім, наступного дня ковельчанин знову прийшов у магазин та попросив надати для ознайомлення технічну документацію того дивного вимірювального пристрою, але йому відмовили з огляду на те, що він не пред’явив документів особи та під час суперечки нецензурно висловлювався.

Того ж дня адміністрація ТзОВ «К.П. Верес» звернулася до вже давно не існуючої установи – Ковельського міськвідділу УМВС з листом, який був розглянутий відділом поліції.

У листі зазначалося, що «мало місце вторгнення невідомого громадянина у центр будматеріалів «Верес», який поводив себе агресивно, висловлювався нецензурною лайкою, ображав продавців та погрожував їм звільненням, фізичною розправою та розповсюдженням інформації у мережі Інтернет; чим завдав шкоди здоров’ю працівникам торгового відділу та начальнику торгового відділу, підірвав імідж фірми, наніс моральну шкоду підприємству».

Матеріали справи з поліції направили до суду, щоб притягнути покупця до адміністративної відповідальності за фактом дрібного хуліганства.

Як розповів у суді покупець, хоча у нього й виник спір з адміністратором та менеджером магазину «Верес», він хуліганських дій не вчиняв і не ображав нецензурними словами інших працівників магазину, що останні, як свідки, й підтвердили.

Суд закрив провадження у справі у зв’язку з відсутністю у діях мешканця Ковеля складу адміністративного правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто, магазин "Верес" на кожному метрі краде кусок провода і так має бути, бо в них "прилад вимірювання" коротший!?
Відповісти