У прокуратурі заявили, що готові вручити підозру Пустовіту

У прокуратурі заявили, що готові вручити підозру Пустовіту
У разі непоновлення Юлії Вусенко Григорієм Пустовітом на посаді секретаря Луцької міської ради через встановлений судом спосіб прокурор готовий вручити йому підозру.

Про це 2 листопада після візиту до прокуратури Волинської області повідомила Юлія Вусенко, яку в березні звільнили з посади секретаря.

Як відомо, у вересні Державна виконавча служба у Волинській області звернулася до апеляційного суду за роз'ясненнями - хто саме має виконувати рішення суду по поновленню на посаді.

Львівський апеляційний суд, розглянувши звернення, постановив - поновлювати має голова міської ради, або той, хто виконує його обов'язки, а саме - Григорій Пустовіт.

«Березневе рішення про звільнення незаконне, це доведено судом, те рішення, яке зараз приймає сесія не має жодного відношення до мого поновлення, бо є роз'яснення, відповідно до якого поновити мене має посадова особа, а єдиний механізм - персональне розпорядження. Фактично у Григорія Олександровича є всі повноваження, щоб поновити мене через розпорядження», - повідомила Вусенко.

За його невиконання передбачена кримінальна відповідальність, - додає вона.

«Нам ще раз підтвердили, що готові оголосити підозру в разі, якщо рішення суду не буде виконано належним чином», - зауважила депутатка.

У п'ятницю, 27 жовтня, Пустовіт отримав постанову та мав сплатити штраф за невиконання рішення.

2 листопада минає третій день, тому згідно процесуальних термінів розпорядження про поновлення має бути підписане сьогодні. Якщо ж його нема, то судовий виконавець звертається до прокуратури.

Вусенко нагадала, що під час сесії низка депутатів заявили про порушення. Попри це сесію провели та рішенням міської ради, а не розпорядженням Пустовіта, її поновили і відразу звільнили.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідний Гріша!!!
Відповісти
З усього можна зробити висновок, що в Луцьку не влада демократії, а влада бариги Пустовіта. Злодій, вимагальник, хабарник. Чому місто терпить це беззаконня, а так звані правоохоронці його покривають? Чи хоче, щоб на вилах винесли, як виносять з нужника лайно?
Відповісти
Ай УКРОПи, ай молодці! І влада в їх руках, і під статею ніхто не ходить!
Відповісти
Всьо Григорій піпєц тобі. Був чиєюсь шавкою так і залишиася. Але ти не хвилюйся Палиця тебе з собою в Швейцарію не візьме. П.зда тобі. І ще половині тараканам в міській раді. Лисому продажному, булу тоже на х. Й намотають. Вам в Швейцарії місця не буде. Бо ви пси продажні. Бог є і він вам суддя!!! Бережіться , бо там бабло не рішає!!!
Відповісти
Та скільки вже можна лякати врешті-решт. Приймайте рішення. А то як ті піонери завжди готові, але нічого конкретного робити не будемо. Навіщо така прокуратура? Навіщо 450 дармохді ВР закони приймають? Ніхто ж їх не виконує.
Відповісти
Здається, укропівська банда розуміє, що це початок кінця, тому починає розігрувати цирк із сесією. Пустовіта зіллють, він для них не важливий, просто він через свою самозакоханність того не розуміє))
Відповісти
Останні новини
У прокуратурі заявили, що готові вручити підозру Пустовіту
02 листопад, 2017, 12:59