На Донбасі вбили депутата

На Донбасі вбили депутата
У Сєверодонецьку вбито радника мера міста, депутата міської ради від БПП Сергія Самарського.

Про це повідомив голова Луганської обласної держадміністрації Юрій Гарбуз, – пише Укрінформ.

«Учора ввечері було вбито голову фракції «БПП «Солідарність» Сєвєродонецької міської ради, громадського діяча Сергія Самарського. Наразі тривають невідкладні слідчі дії», – написав він у Facebook.

«Виявлення і притягнення до відповідальності винних – обов’язок правоохоронних органів і наш борг перед світлою пам’яттю Сергія. Мої співчуття близьким і рідним!» – додав Гарбуз.

Як повідомило кореспонденту Укрінформу джерело в Головному управлінні Національної поліції в Луганській області, тіло Самарського було знайдене неподалік його будинку.

«(Самарський - ред.) вийшов з виконкому о 19:00, зателефонував дружині, сказав, що зайде додому поїсть, перевдягнеться і піде на ЛОТ (Луганське обласне телебачення - ред.). Додому не прийшов і телефон відключився. Враховуючи протистояння і те, що його номінували на місце Буткова, дружина зателефонувала у поліцію. Пошуки зниклого дали результат: близько 23:35 його знайшли у дворі біля власної оселі з ознаками насильницької смерті: сліди боротьби і розбита цеглиною голова», – повідомило джерело.

Сергій Самарський, опонент режиму Януковича, депутат міськради ще попереднього скликання, в 2014 р. постраждав від терористів (провів кілька тижнів у полоні).

У 2015 р. був обраний від блоку БПП. Кілька місяців тому призначений радником міського голови. Після того, як секретаря міськради, лідера фракції «Опозиційного блоку» підприємця Ігоря Буткова звільнили з посади, кандидатура Самарського на призначення секретарем розглядалась як основна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Донбасі вбили депутата
03 листопад, 2017, 09:34