У Луцьку перевірили «Бар-11» - виявили порушення

 У Луцьку перевірили «Бар-11» - виявили порушення
У Луцьку в ніч з 1 на 2 листопада робочою групою з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг було проведено черговий рейд.

Перевірено дев'ять об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг, - інформує прес-служба Луцької міської ради.

Також зафіксовано один факт порушення режиму роботи закладом національної лотереї “Спорт-лото”, а також один факт порушення ч. 2 ст. 156 КупАП - продаж вина після 22.00 години на винос у закладі ресторанного господарства.

За фактами порушення норм вищезазначеного законодавства було винесено одну постанову по справі про адміністративне правопорушення на працівника закладу національної лотереї “Спорт-лото” (вул. Винниченка, 4), а також один протокол про адміністративне правопорушення на бармена кафе «Бар-11» (просп. Волі, 11).

До ГУ ДФС у Волинській області та Управління держпраці у Волинській області направлено листи з вимогою проведення перевірки кафе «Бар-11» щодо використання праці необлікованих найманих працівників.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дане кафе працює без шумоізоляції, що порушує права жителів будинку.Крім того,працівники поліції на порушення прав жителів даного будинку щодо гучної музики,яка лунає не тільки під час роботи закладу,але і після годин його закриття, не реагують у відповідності до норм КУпАП.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку перевірили «Бар-11» - виявили порушення
03 листопад, 2017, 14:58