Луцькі футболісти здобули довгоочікувану перемогу. ВІДЕО

Луцькі футболісти здобули довгоочікувану перемогу. ВІДЕО
Луцька «Волинь», граючи в меншості, зуміли вирвати закономірну перемогу із рахунком 2:1 у краматорського «Авангарда».

Про це повідомляє клубна прес-служба.

«Волинь» взяла м’яч під контроль відразу після стартового свистка столичного арбітра. Господарі поля демонстрували велике бажання боротися у кожному ігровому епізоді та фактично «вигризали» м’яч у суперників. Активно підтримували футболістів й місцеві ультрас, які забезпечили команді «децибельну» підтримку протягом всього матчу.

Початок поєдинку запам’ятався вболівальникам «битвою» за центральний «плацдарм»: моменти біля воріт суперників почали виникати у середині першого тайму, а вже на 30-й хвилині «Волинь» заслужено вийшла вперед. Шаповал обігрався на лівому фланзі з Дмитренком і виконав вивірену подачу на Нича: Назарій випригнув вище свої опікунів і поцілив в кут воріт Денчука.

Відзначимо, що гол активності волинянам не зменшив, скоріше – навпаки. Небезпечну нагоду втратив Медведь, гарматному пострілу якого бракнуло точності всього на якусь дещицю. Згодом дубль міг оформлювати Нич: нападник протягнув м’яч у штрафний майданчик суперника, однак футболіст «Авангарда» всіма правдами і неправдами завадив Назарію записати в свій актив ще один влучний постріл. Гості ж відповіли двома непоганими ударами Собка.

Друга половина матчу принесла для волинських любителів футболу два неприємних сюрпризи: спочатку Нич отримав другу жовту картку і залишив поле, а згодом «Авангард» зусиллями Коротецького зрівняв рахунок. Незважаючи на це, «хрестоносці» зброї не склали. «Волинь», окрилена скандуванням ультрас «Разом і до кінця», зуміли проявити характер і вирвати перемогу.

На 82-й хвилині після подачі кутового Дмитренком, Олег Марчук головою продовжив м’яч на дальню стійку, де найспритнішим виявився Марушка. Саме центрбек господарів і записав в свій актив переможний гол, після удару головою.

У підсумку, «Волинь» отримала заслужену і таку потрібну перемогу. Лучани зуміли продемонструвати бійцівські якості і в меншості переграти «міцного горішка» з Донеччини. Зауважимо, що найстаршим футболістом у стартовому складі господарів був Роман Никитюк, якому всього двадцять чотири роки. Наступний матч наша команда зіграє на виїзді 10 листопада проти «Жемчужини».




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі футболісти здобули довгоочікувану перемогу. ВІДЕО
03 листопад, 2017, 21:56