Опублікували відео, як авто збило дівчинку в Луцьку

Опублікували відео, як авто збило дівчинку в Луцьку
В інтернеті опублікували відео, як авто збило дівчинку на вулиці Конякіна в Луцьку.

Ролик 4 листопада виклали у Facebook.

Як повідомили у патрульній поліції міста, правоохоронці встановили, що дівчинка різко вибігла на пішохідний перехід, водій почав екстрено гальмувати, проте уникнути зіткнення не вдалося.

ДТП зафіксоване після 8-ї секунди відео у правій частині.



Також ВСН опублікувала фото з місця подій.

Як розповідає мама дівчинки, вона тримала доньку за руку. Водій, переганяючи маршрутку, яка спинилася перед переходом, дав газу і на швидкості їхав на них. Вони розгубилися, матір намагалася захистити дитину від удару, однак авто зачепило дівчинку боковою стороною і просунуло кілька метрів.

Водій запевняє, що їхав не більше 60-ти кілометрів, бо віз вагітну дружину. Він усіляко намагався заспокоїти матір дівчинки і обіцяв усі лікарняні витрати взяти на себе.

Постраждала 10-річна дівчинка була у свідомості, однак скаржилася на сильний біль у спині. До приїзду швидкої вона продовжувала лежати на дорозі, оскільки усі боялися її рухати, аби не нашкодити.

Дитину госпіталізували.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жах, так коли вже водії нашого міста вгамуються і почнуть звертати увагу на пішохідні переходи!
Відповісти
ви водіїв парафіните, а самі знаєте правила пішоходів, перше ніж перейти по пішоходному переходу треба впевнитись що не летить якесь дурне чи пяне чи обкуряне. а буває що з людиною щось сталось за кермом.
Відповісти
кому швидше зупинитися пішоходу чи навіть водію зі швидкістю 40км/год? сьогодні "баран" просто виліз перед машиною, навіть не дивився, ледве встиг затормозити. І хто був би винен? Звичайно, водій. Пішоходи у нас залишаються безнаказаними
Відповісти
Вчорашня ситуація на Київському майдані.Ранок, на червоне для автомобілів пролітає сигналячи та різко об'їзджаючи на пішоходному переході пішохода якийсь шумахер.Добре що нікого не збив.
Відповісти
Останні новини
Опублікували відео, як авто збило дівчинку в Луцьку
04 листопад, 2017, 14:54