«Проголосую за персональне голосування депутатами і зняття депутатської недоторканості», – Єремеєв

«Проголосую за персональне голосування депутатами і зняття депутатської недоторканості», – Єремеєв
Народний депутат Ігор Єремеєв готовий проголосувати за зняття депутатської недоторканості та персональне голосування у Верховній Раді.

Про це він заявив 25 грудня під час робочої зустрічі з журналістами у Києві.

«Я проголосую за закон про персональне голосування. Я проголосую за закон про систему «Рада-3». І буду робити все для того, щоб за мене ніхто не голосував і я ні за кого не голосував. Треба нарешті депутатам перестати порушувати закон, не голосуючи особисто. Тоді будемо персонально відповідати перед своїми виборцями», – запевнив народний обранець.

Окрім того, Ігор Єремеєв проти пропозиції Партії регіонів голосувати раз на пленарний тиждень – по четвергах.

«Я вважаю, що це категорично неправильне рішення. Це робиться для того, щоб на один день в тиждень мобілізовувати провладних народних депутатів», – впевнений нардеп.

«Тоді буде дуже обмежений час на обговорення і прийняття рішень по кожному закону. Не буде розуміння того, за що голосують депутати. Тому я за таке рішення голосувати не буду. Вважаю, що Верховна Рада щонайменше два-три дні в тиждень повинна проводити голосування, щоб був час на дотримання регламенту, обговорення законопроектів, повернення в комітет, доопрацювання», – переконує він.

Також Ігор Єремеєв вважає, що депутатську недоторканість треба таки скасувати.

«Якщо ми хочемо розвивати Україну у демократичному напрямку, називатися європейською державою, то таке рішення ми повинні прийняти. Я за це рішення проголосую», – стверджує він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Понти в селі велика штука!:)))
Відповісти
Це говорить людина яка масово підкупала виборців у селах:)Коли він це робив напевно про українські закони взагалі не чув:)
Відповісти
Дурень думкою радіє:)
Відповісти
Він врятував життя багатьом людям, допоміг в терміновому лікуванні. І дій Вам Бог, Олено, зрозуміти в житті що за такий "підкуп" ця людина має право на все, чим володіє !
Відповісти
ЗА ЩО ТИ ДЯКУЄШ??? ЩО,він із своєї кишені,давав на це гроші?
Вони і без тебе ВСІМ ВОЛОДІЮТЬ і МАЮТЬ ВСІ ПРАВА!!!
Відповісти
Таким як ти, 33-ій квартал, - тільки Бог в судді.
Відповісти
Ігоре Мироновичу, люди Вам вірять!не подвідіть.
Відповісти
"Що скаже зграя?" - Звернувся спікер до депутатів. Ліві, як завжди, завили. Центр дружно хрюкнув. Праві засукали рукави.І тільки позафракційні продовжували кривлялися, як Мауглі
Відповісти
Депутатами повинні бути люди, яким не байдуже майбутнє народу України, та і самої держави. Необхідно ще підняти питання про звітність уряду перед народом - кожного кварталу викладати в інтернеті, друкувати в урядових газетах інформацію що до поступлених грошей у бюджет і витратах! Посприяйте цьому Ігоре Мироновичу.
Відповісти
Останні новини
«Проголосую за персональне голосування депутатами і зняття депутатської недоторканості», – Єремеєв
27 грудень, 2012, 18:00