«Лісапетний батальйон» та подарунки: як залізничники відзначили професійне свято

«Лісапетний батальйон» та подарунки: як залізничники відзначили професійне свято
Цими вихідними своє професійне свято відзначали залізничники. Благодійний фонд народного депутата України Степана Івахіва «Патріоти Волині» уже традиційно підготував мистецький подарунок і запросив ковельчан - працівників галузі у Палац учнівської молоді.

Про це інформує прес-служба Ковельської міської ради.

Водночас прийшли привітати людей, які пов’язали своє життя з залізницею, представники міської та районної влади.

Зокрема, секретар міської ради Віра Федосюк, звертаючись до присутніх, зазначила: «Цей рік особливий для ковельських залізничників. Два нових потяги стали курсувати з нашого міста – Ковель-Хелм та Ковель-Харків. Це неабякий успіх та додаткові зручності для наших мешканців».

Віра Іванівна наголосила, що ковельські підприємства роблять вагомий внесок у наповненння місцевої казни, що дозволяє розбудовувати наше місто, поліпшувати його благоустрій.

Вона подякувала усім за хорошу роботу, за те, що не зупиняються на досягнутому, знаходять нові шляхи розв’язання проблем, вміло вибудовують тактику та стратегію розвитку своїх виробничих підрозділів.

Окремим представникам галузі Віра Федосюк вручила Почесні грамоти міської ради.

Естафету віншувань та церемонію нагородження продовжив голова районної ради Андрій Броїло.

Від імені народного депутата Степана Івахіва залізничників привітала його помічник Наталія Маленицька.

Чимало відзнак та цінних подарунків отримали залізничники від благодійного фонду «Патріоти Волині». У цей день вони стали власниками телевізорів та мікрохвильовок. А колектив Ковельської поліклініки отримав сертифікат на 20 тисяч гривень на ремонт операційного блоку.

Як поділився враженнями Петро Дятел, який уже 16 років працює у пасажирському вагонному депо, для нього це було приємною несподіванкою, в яку і досі не може повірити. Як він сказав, це і є визнанням за багаторічну роботу, а ще - хороший подарунок до 60-річного ювілею, який чоловік відзначив два дні тому.

Його колега Анатолій Оришкевич теж додому пішов з обновкою. Каже, що за 37 років роботи жодного дня не шкодує, що більша частина його життя минула на залізниці, бо має хороший колектив, уважного керівника, улюблену справу, яку і далі не збирається полишати.

Чоловіки привітали усіх своїх колег зі святом і побажали їм бути відданими професії. А ще – подякували за відзнаку їх роботи.

Начальник станції Ковель Руслан Александрук говорив про проблеми й успіхи, які сьогодні є у галузі. Також він висловив вдячність організаторам за чудову нагоду - зустрітися залізничникам в урочистій атмосфері.

А розважали і додавали настрою винуватцям свята - заслужений артист України Адам Горбатюк та гурт «Лісапетний батальйон».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Лісапетний батальйон» та подарунки: як залізничники відзначили професійне свято
06 листопад, 2017, 16:24