В електричках – тиснява через згорілий на Волині поїзд . ФОТО

В електричках – тиснява через згорілий на Волині поїзд . ФОТО
На Рівненщині цього тижня не вийшли на звичний маршрут два електропотяги – зі Здолбунова до Красного і у зворотному напрямку.

Рівненська електричка відтепер курсуватиме на Волині замість згорівшого електропотяга, повідомляє Рівне-вечірнє.

Нагадаємо, 30 листопада на переїзді біля села Дерно на Волині від зіткнення з вантажівкою загорівся електропоїзд сполученням «Здолбунів-Ковель».

Львівська залізниця скасувала вечірній маршрут «Здолбунів-Красне», який був популярний серед студентів, адже зі Здолбунова він відправлявся кілька хвилин по шостій вечора. Також відмінили вранішній «Красне-Здолбунів», що був до вподоби любителям поярмаркувати.

Проїздили вони трохи більше трьох місяців і знову підтвердили свою збитковість.

«Електропотяги №6383 та 6386, сполученням «Красне-Здолбунів-Красне», відновили 9 вересня лише на осінній період. У 2011 році наповненість цих потягів була лише 35%. Даних за ці три місяці у нас немає, проте всі потяги приміського сполучення збиткові через велику кількість пільговиків і через те, що люди не хочуть платити за проїзд. Зняти два потяги Львівську залізницю змусила ще одна причина — аварія, в яку потрапила електричка «Здолбунів-Ковель». Потрібно було замінити іншим рухомим складом. Тим, хто їздив у електропотязі «Здолбунів-Красне», який відправлявся після 18 години, ми пропонуємо їхати електричкою о 21-й годині», - сказала прес-секретар Львівської залізниці Юлія Грабова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тіснява (мабуть мали на увазі тИсняву, а не тіснЯву - розмовний варіант з дещо іншим значенням), згорівший тощо. Коли вже наші та й рівненські журналісти стануть грамотнішими?!
Відповісти
Останні новини
В електричках – тиснява через згорілий на Волині поїзд . ФОТО
28 грудень, 2012, 11:00