Депутати обіцяють саботувати сесії Прилуцької сільради

Депутати обіцяють саботувати сесії Прилуцької сільради
Вісім з 14 депутатів Прилуцької сільської ради планують ігнорувати голосування на сесіях, поки сільський голова не скасує своє вето на об’єднання з Луцьком.

Про це члени депутатської групи «Воля громади» заявили у четвер, 9 листопада, під час прес-конференції, - пише Волинь24.

Нагадаємо, 29 вересня вісім прилуцьких депутатів проголосували за об’єднання сільської ради з Луцьком. Однак, згодом сільський голова Валентин Арчибасов наклав вето на це рішення ради. Голова аргументував: Луцька міська рада не виконує зобов’язання, які взяла на себе, підписавши з Прилуцьким низку договорів про співпрацю, які стосуються різних сфер: транспорту, медицини, освіти тощо.

Натомість депутати запевняють, що договір про співпрацю не виконує якраз Прилуцька сільська рада.

Договір між Луцьком і Прилуцьким передбачав, що частина земель села повинна використовуватися спільно з містом, або ж повністю перейти в користування обласного центру.

“Прилуцька сільська рада не виконує цю вимогу, бо досі не надала ні клаптика землі для спільного використання. Коли пан Арчибасов заявляє про те, що Луцьк не виконує свої умови, то він водночас не виконує основну умову, яку брало на себе Прилуцьке», - наголосив депутат Прилуцької ради Петро Сущук.

Водночас, кажуть обранці, Луцька міська рада свої зобов’язання виконує – нібито вже виділено 2,5 мільйона гривень на ремонт вулиці Наливайка, Богуна, роботи уже розпочаті, відремонтовано частину Будинку культури під ЦНАП, перевезено обладнання, діти можуть відвідувати дошкільні навчальні заклади, усі жителі – міські лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а депутати мають на це право , мешканці яким чином делеговали право на приєднання.
мешканці району глобус гуща наприклад не в курсі дій хапуг -депутатів. більше того вони навіть не знають про це
якби не Ваш ресурс
арчибасов молодець
Відповісти
Останні новини
Депутати обіцяють саботувати сесії Прилуцької сільради
10 листопад, 2017, 15:22